חני היקרה שלי

מיריאל1

New member
חני היקרה שלי../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד שטילפנת היום. מצטערת שלא יכולתי להמשיך בשיחה, הייתי עסוקה בעבודתי החדשה. אני רק יכולה מכאן שוב לשלוח לך הרבה חיבוקים של כח ובעזרת השם בשורות טובות. כפי שאת יודעת כמו כל בני האדם יש תקופות שאנחנו למעלה ויש תקופות שאנחנו למטה אנחנו חייבים להמשיך להחזיק במושכות ולרוץ קדימה עם המון אופטימיות. לא קל.... אבל זה עבודה על עצמנו. תיהי חזקה נשמתי ואשמח לשמוע ממך בקרוב (אולי להזמנת יום פינוק לילדים בשמיים
אוהבת מירי

חני יקרה ואהובה שלנו../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

באמת לא הבנתי לאן נעלמת לאחרונה. היום חשבתי עלייך. לא בסדר מצידי שלא שמתי לב והייתי עירנית יותר. באמת חסרת פה. גם אני לא הייתי די הרבה זמן, ואני רוצה לומר לך שאת בליבי, אני זוכרת שאמרת שאהודי עבר איזו בדיקה של e.e.g , וכבר לא הייתי פה לדעת לגבי התוצאות. כולי תקווה שהכל בסדר, ואת אינך פה מנסיבות של לחצי חופש גדול בלבד. מההודעה של מירוש הבנתי שמשהו אינו כשורה, אך אני עדיין מקווה שזה לא בנוגע לנושאי בריאות. אני מאחלת לך יקירה את כל הטוב שבעולם, וכמו מירי, גם אני פה, לכל דבר ועניין.תעדכני . והכי חשוב: תהיי חזקה. מה שזה לא יהיה תהיי חזקה. ואני פה בשבילך, כמו עוד רבים וטובים. אל תשכחי, ו... בשבילך...עד מלוא המלכות. לך חצי לא מספיק. אוהבת אותך. ארי.

haya or

New member
חני ../images/Emo24.gifמתפללת לתשובות טובות../images/Emo57.gif

Michal NS

New member
חני אנחנו כאן מחכים לשמוע ולראות אותך

מאז מפגש הפורום שלא הגעת לא שמענו ממך הרבה לא לשכוח לעדכן אותנו ולספר מה קורה בינתיים החלפתי שם..לפעמים (smo)

חניייי.....מה קורה אתך?????

מה זה? מימי וחיה אומרות "בשורות טובות"... זה נשמע כלא כל כך טוב. אולי דברי? שתפי? אנחנו פה בשבילך נשמה. אל תשכחי. את מדאיגה אותי.

למעלה