חני - מה לא ?!?! -

dodo281

New member
חני - מה לא ?!?! - ../images/Emo4.gif

צחוק' צחוק - אבל שאלת -
אז - אם אין הסיבה לרכישת מחשב - רק עם הפרישה לפנסיה - סיבה כלכלית - אזי - לדעתי - ייתכן שאימך חוששת - שלא תסתדר לבד עם בייבי החדש
אולי חושבת שצריך כישורים טכניים ? אם זה העניין - לדעתי : אם אפשרי - העלי אותה לפורומים שלנו - אצלך - בזמן שקט - ללא נכדים וללא אביך - שתרשה לעצמה להיכנס בראש שקט לפורומים שלנו - פעמיים - שלוש - כ"פ לכמה שעות ....
תטעם, ואולי - תתמכר - למגע האנושי עם חולים בתסמונות דומות . זה קורה בתחילה לרבים מאיתנו - ולוקח להם לודשים להרגע מן העניין
ואז - כמובן - כשאבא יפרוש לפנסיה - המחשב לא יהייה זמין רק לה.... אז - אולי תחליט להקדים ?
וכן - לאבד את הקשר בו - את מקלידה עבורה - זה לא כ"כ כיף... מאושרת האם - שלה בת כזו -
אך - אני - כשלעצמי - לא בדרך זו הייתי בוחרת

dodo281

New member
לחני ולסבתה של רג ../images/Emo13.gif

רקורד מרשים ......
...... ובעצם -
נו, זה מה יש ..... על זה אין לנו שליטה, אז - מ'כפת לי לחייך
כשאפשר - ..... ושאלה - בהקשר הרקורד התרופתי - 10 אלטרול בלילה ? האם הבנתי נכון ?! 25 מ"ג כפול 10 = 250 מ"ג - ? או שצריך להיות 10 מ"ג אלטרולט ?! - על קוצה של ט'
= 70 מ"ג ? וכן - אנחנו בהחלט מבינים במה מדובר, ואם המורפיום הוא שמעניק לך את החסד של שעות נטולות כאב - ואני מבינה - כי גם חסד זה - מוגבל - כל עוד אינך פעילה - אזי - לדעתי האישית
- כן - מורפיום הוא מה שנכון לך . סבתה של רג - מוכרת לי הענות - גם זו הנוגעת לאי-סבילות לליטוף, גם זו הקשורה בקשר חברתי - ונראה לי - שיש לך - עוד המון !! - מה לאמר בנושא הענות - שטרם נאמר .... ובנושא טיולים
חלק מן העניין הוא נקודת ההתייחסות. אספר בקצרצרה - מהקורה אצלי בנושא זה , יש שיאמרו - כי אין זה לטייל, אך אני בוחרת לקרוא לכך טיולים
. אהבתי טיולי שטח רגליים. ובמיוחד - בתוך השטח - שניים לבד - צועדים טנדו - בשטח חופשי ממטיילים . היו שנים בהן - לצערי - לא היה לי עם מי לטייל באופן זה - ואז - הפייה הטובה - ארגנה לי שותף לעניין
וטיילנו, ומאוד מאוד נהנינו, ולא חלף זמן רב - ..... וקפצו עלי התסמונות - בהתקפי כאבים איומים !!! חלף זמן , ניסיתי, בקטנטן - סיבובים של כלום מן המכונית - ובחזרה, ואז - שוב הרעה. אבל ! לטייל אני אוהבת
אז - בשנה האחרונה - וגם זאת - קורה לעתים כה רחוקות - אך כשקורה - משובב נפש של ממש -
יש לי 2 צורות טיול אפשריות : 1. נסיעה קצרצרה בטבע - בדרך עפר - קצרצרה - כי גם זה מאוד קשה. 2. אני "יושבת לטייל" -
כידוע לכל חברינו בוואלה
יוצאים למקום - עם נוף - בטבע
- אליו יש גישה עם רכב - . מוציאים כסאות מיוחדים - עליהם נוח לי לשבת. בעלי עוזר לי להתיישב, וגם מניח הכל לידי - ואז - אני "מנצחת" פיקניק עליז, טעים, נעים ושקט - בטבע
ומשתדלים - שיהייה זה לקראת שקיעה - כי איני יכולה להחזיק מעמד הרבה זמן - והפוך ממך - אצלי - הבוקר אינו קיים, וגם הצהריים - בעייה גדולה , אז - לא רחוק - ולקראת שקיעה, וכ"כ אוהבת את התחלפות היום - ללילה - בין הערביים על האור הרך וה-
הנושבת עם צאת היום, ותחילת התנוצצות האורות וה-
ואז - בששון ובנפש הרבה יותר קלה הביתה. לסיכום : אני - כשרק אפשר - יושבת לטייל

חני ב

New member
../images/Emo9.gif הסיבה

היא בטח לא כלכלית, אלא קריזות משונות של אמא שלי. כמו שהחליטה שוידאו לא יהיה בביתה, כמו שהחליטה שמזכירה אלקטרונית לא תהיה בביתה, אז עכשיו היא מחליטה שמחשב לא יהיה. אז לא מזמן עשתה תא קולי, ואני מאמינה שמהר מאד (רוצה להאמין) היא גם תרצה לקנות מחשב. היא כבר מכירה אותי ויודעת שאני מכורה לעניין, אז אולי אדביק אותה, ולו במקצת. לגבי עזרה במחשב, לא תהיה לה כי אני יודעת ואוכל לעזור. לפחות היא קולטת מהר
. כמובן אשלח לה קישור גם להודעה זו, נראה מה תאמר
.

daud

New member
אני לא מכיר את אמא שלך אבל....

את יודעת האינטרנט הוא כבר לא "מחשב" הוא כרלי תקשורת אולי אם תראי לה איך עובדים בגוגל ואיך מוצאים מידע וכמה להכל אי גבולות ואילו אפשרויות זה פותח אז אולי זה יעניין אותה סה"כ ניתן להגדיר את האינטרנט כאבולוציה של המידע שילוב של טלויזה טלפון ספריה אינסופית ועיתון בזמן אמת. כמובן כל זה עם ערימות ענקיות של שטויות שצריך ללמוד "לנקות" לא תאמיני איזה מידע טפשי ולא אחראי מצאתי על תסמונת התשישות הכרונית מה לעשות ככה זה שלכולם יש לא רק אפשרות לכתוב אלא גם לפרסם.

חני ב

New member
מסכימה עם כל מילה

למרות שאני מבינה ממנה שאת כל המידע על המחלה אבא שלי כבר הוציא עבורה.

למעלה