אף אחד לא אמור לדעת את הסיבה,חוץ מהם.מישהו יודע מה הסיבה לגירושים? 7 ילדים נו טוב יש מעריצות , לא נראה שהיו אם לא היה אומן , מעניין מה קרה שם
תמיד אמרתי האומנים זה העם הכי שרוט בקטע הזוגי , חוץ מיונה אליאן וששי קשת מי מחזיק מעמד ללא בגידות וכו?
מישהו יודע מה הסיבה לגירושים? 7 ילדים נו טוב יש מעריצות , לא נראה שהיו אם לא היה אומן , מעניין מה קרה שם
תמיד אמרתי האומנים זה העם הכי שרוט בקטע הזוגי , חוץ מיונה אליאן וששי קשת מי מחזיק מעמד ללא בגידות וכו?
זה גם מה שאני חושב.הם הוציאו הודעה כזו בגלל שיש ילדים
ברוב המקרים כנראה שאיזו מעריצה צעירה יפה ומאובזרת הציעה לו הצעה שאי אפשר לסרב לה….ויש מעריצות כאלו שמציעות הצעות שרובינו היינו חולמים שיקרה לנו……
חכו עוד שלושה חודשים
אם פתאום תהיה תמונה שלו עם ״ידידה״ חדשה בת 18 אז תבינו כבר. לבד
אתחיל בזה ואומר שלעולם לא הבנתי שאומרים ברוך השם יש לו 7 ילדים אז הכל נפלא ונהדר אצלו.
דבר נוסף אני כבר די הרבה זמן שמה לב שבשירים שלו יש נגיעות על זה שלא טוב לו.
יש לו שיר שנקרא עטלף עיוור.אחד המשפטים בשיר: "בוכה לבד ברכב" או באוטו.
אז ייתכן "שהידידה" זה רק פועל יוצא מדברים שהיו הרבה קודם.
שאומרים 7 ילדים זה אומר שז גודל זל האחריות רציני , אומר לך כאחד שגידל 3 אחים ו4 אחיינים , זה מצריך כוחות והתמודדות ולדאוג לכולם מטורף מה שנקרא בימינו, מי שחי כמו החרדים או ערבים אז הוא יכול כי הוא מנוטרל מעולם הגדול והרדיפה וכואתחיל בזה ואומר שלעולם לא הבנתי שאומרים ברוך השם יש לו 7 ילדים אז הכל נפלא ונהדר אצלו.
יקיר, היא התאחדה עם הכסף שלו.שאומרים 7 ילדים זה אומר שז גודל זל האחריות רציני , אומר לך כאחד שגידל 3 אחים ו4 אחיינים , זה מצריך כוחות והתמודדות ולדאוג לכולם מטורף מה שנקרא בימינו, מי שחי כמו החרדים או ערבים אז הוא יכול כי הוא מנוטרל מעולם הגדול והרדיפה וכו
בואי נאמר הוא יהיה אבא במשרה מלאה מבלי לישון עם אימא במיטה, כל עוד האישה לא בגדה עם סקס מלא, אז אין מה לעשות בחוץ שאתה עם 7 ילדים שצריך לדאוג וכו
זה גם נטל על בת זוגתו לעתיד להכנס למשפחה עם 8 נפשות חוץ מהמשפחה שלה!
לבחורה צעירה בימינו להכנס לתיק כזה נראה ברוך לגמרי, עדיף לה לקחת גבר גרוש פלטס 3 בן 50 פלוס מאשר גרוש צעיר עם 7 ילדים שמנוטרל מה שנקרא
דתיים גם לא משתמשים בגומי, אחי הרביץ 5 ילדים אחד אחרי השני ונקרע תחת הנטל, שדתיים עושים 5 ו6 וכו , אז הבעל מרויח מיזה שסיכויים קלושים שהיא תרצה להתגרש לעומת אחת עם 2-3 ילדים שזה נורמה כיום לגדל לבד, לקבל מזונות ולחלוב עןד מהגרוש , ולהזדיין עם אחרים ושאחרים יוציאו אותך לבלות..יקיר, היא התאחדה עם הכסף שלו.
מכיר את נשות אייל גולן?
כולן השתמשו בו לצורך פרסום אישי, הבינו שילדים זו חובה, כי אז הכספים שהן מקבלות גבוהים ויעזרו להן לחיות בעושר סביר.
אגב, רק הראשונה משהסתיימו דמי המזונות לפי החוק, או קרוב לזה מצאה לה עשיר חדש.
אייל גולן פשוט חולה סקס גם אם לא היה זמר ובעל ממון , הוא היה תוקע כל מה שזז הוא ממגנט נשים, יצא אהבל מכל הנשים סביבו והילדים, השקיע את הכסף נכון לכן מחזיק חתיכות ועושה להן ילדיםדתיים גם לא משתמשים בגומי, אחי הרביץ 5 ילדים אחד אחרי השני ונקרע תחת הנטל, שדתיים עושים 5 ו6 וכו , אז הבעל מרויח מיזה שסיכויים קלושים שהיא תרצה להתגרש לעומת אחת עם 2-3 ילדים שזה נורמה כיום לגדל לבד, לקבל מזונות ולחלוב עןד מהגרוש , ולהזדיין עם אחרים ושאחרים יוציאו אותך לבלות..
היא יותר עשירה ממנו, גם אז וגם היוםיקיר, היא התאחדה עם הכסף שלו.
מכיר את נשות אייל גולן?
כולן השתמשו בו לצורך פרסום אישי, הבינו שילדים זו חובה, כי אז הכספים שהן מקבלות גבוהים ויעזרו להן לחיות בעושר סביר.
אשתו של חנן היא עשירה ממשפחה מיוחסת?יקיר, היא התאחדה עם הכסף שלו.
מכיר את נשות אייל גולן?
כוונתי לראשונה של אייל גולן.אשתו של חנן היא עשירה ממשפחה מיוחסת?
אז הוא הרויח יקל עליו במזונות אם היא עשירה, תלוי מה הם סוגרים בינהם
מלכת היופי של ישראל מנתניה , היא עמך מסתבר שמלכות יופי לא הכי אטרקטיביות בלהחזיק נישואים וחיי משפחה , אם אני צריך קולב ייצוגי אז אקח מלכת יופי בכדי להרשים כשאני עשיר כקורחהת
כוונתי לראשונה של אייל גולן.
יש להם תוכנית טלוויזיה שמציגה את חייהם הנפלאים.מלכת היופי של ישראל מנתניה , היא עמך מסתבר שמלכות יופי לא הכי אטרקטיביות בלהחזיק נישואים וחיי משפחה , אם אני צריך קולב ייצוגי אז אקח מלכת יופי בכדי להרשים כשאני עשיר כקורח
אלירז חיזר וזכה בה האם הוא מאושר והיא גם ? אין לי מושג
אההאתחיל בזה ואומר שלעולם לא הבנתי שאומרים ברוך השם יש לו 7 ילדים אז הכל נפלא ונהדר אצלו.
גם לחילוניות יש אתה הקטע הזה ואני צעיר שגם אוהב בוגרות מידי פעם, תמיד מזכירות לי את הנכדים וילדים בגילי פחות או יותר כאילו זה פקטור , כאילו אם את סבתא וילדים בוגרים לא מוצר לך להשתולל מינית עם צעיר יותר בחדר, לרוסיות זה לא איכפת אם אתה צעיר והיא בוגרת ורוצה זורמים בשקטאהה
הייתי לפני שנים בהשתלמות בת 4 ימים, כולל לינה, באיזה מקום בהרי ירושלים.
כמות הנשים הדתיות היתה לא מועטה.
בסבב ההיכרות: "אני גפן פ]וריה. יש לי 6/5 ילדים; יש לי 10 נכדים" - כלומר הפריון הוא סטטוס חברתי, שכנראה מצביע על קשר וזוגיות עמוקה.
מעט מאוד גברים עומדים מול פיתויי הזין והואגינה, מה לעשות.
אז למה הגיעו להחלטה להתגרש???לא משנה מה הסיבה ומי אשם
לפרק משפחה עם שבעה ילדים חלקם קטנים
זה ממש לא פשוט
בעיקר שרוב העומס נופל על האישה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.