חנצ'וק אתה מתגייס!

MoNiCa SeX

New member
חנצ'וק אתה מתגייס!

אחי אני עובד מחר וזאת אולי הפעם האחרונה שנתראה ,אז אני חייב להגיד לך שלום, בהצלחה ושבחיים אני לא ישכח אותך. וכדי שאתה לא תשכח אותי אני רוצה להזכיר לך את הזמנים הטובים- כשהרבצנו לעידן בכיתה ז' (וח' וט' וגם י', אחרי זה לא ממש באתי לביה"ס). כשבכיתה ח' לא דיברנו. כשבכיתה ט' שיגענו את המורה בהאצה, ואחרי שיעור אחד הפרידו בינינו. כשבכיתה י' השתכרנו בגרמניה (את זה אני לא ממש זוכר, אבל יש תמונות!). כשהיינו באילת ואהוד נפל מהחבל. כשביא' שיגענו את המורים באוניברסיטה והרבצנו לחגי (המשת"פ-זוכר...). והשנה, (השנה האחרונה שלנו) שישבנו ביחד בפסיכומטרי, וקידומי חשבה שאתה יורד לי..... אז ביי אחי, ובהצלחה למרות שאני די בטוח שתעוף בשבוע הראשון של הקד"צ, כי אתה לא באמת יכול בלעדיי...

RevitallicA

New member
../images/Emo7.gif אני לא יודעת מה אני אעשה בלי

החנג שלי...
החנג היחידי מסוגו בארץ שיודע לגרום לי לחייך אפילו אם אני בדאון הכי רציני בעולם... החנג שתמיד לוקח אותי לאנדרי אפילו אם זה ב-1 בלילה... החנג הקופיפי שלי שאני כ"כ אוהבת...
זה היומשישי האחרון שלו כאזרח פשוט, ואני אפילו לא איתו כי אני תקועה בכפר סבא אצל אבא!!! (יצא לי מצחיק, לא?) חני אני אוהבת אותך!!!!! תהנה!!!

NiGa

New member
אני לא מבין מה הסיפור הגדול

כל מה שהוא עושה זה להמשיך ללמוד, כמו שהוא עשה רוב ימי חייו!
הייתי מצפה שחן יהיה כבר מאסטר בזה! חחחח סתאם... לחני שלי שאני כל כך אוהב. הנה חלפו להן 6 שנים, ואתה הולך לזיין בנים... יאדה יאדה יאדה, אני לא אכתוב מכתב משתפך, ובמקום זה - אני אכתוב רק 6 מילים, שיסכמו הכל, יגידו הכל, יבטאו הכל, ואורה תגמור בקול: They have taken away my precioussssssss!

tofy

New member
חנצ'וק שלי!

אין כמו בוקר על קו 5, חולצה אדומה וסנביץ' שוקולד שישי גשום בדרך למקווה באוטו (וכל זה כבר אין לי אז מה אני מתבכיינת?) שישי בערב חסר תעסוקה שאתה ומוטה מבאים לי סרטים כדי שלא נשתעמם סיפורים על בנות בשמות כמו ש',ג',ס' או כל דבר אחר ללכת בבי"ס ולשמוע "היי את? מה את עושה בשישי? בואי ל..." שיעורי יחצ"נות כושלים שעברתי (בגללי כמובן) יש עוד הרבה, אבל אני עייפה מידיי כדי לזכור כפרה, אוהבת אותך

tofy

New member
אה........נזכרתי.......

הטקס שעשית לי בתור ממשיכת השושלת של תלמידי חממה.... כל ההכשרה הארוכה שעברתי ההכתרה והכי חשוב, הטלפוןשל החממה!

קוזו קוזו קוזו

אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך |אנחה של זקנים| ידידי ורעי - זה שהשאיל לי 2 ספרי פיזיקה שעד היום מעלים אבק מי שזרק אותי ליחצנות :) וגרם לי להביא 25 איש למסיבה:) הימים של דצמבר מבול והזמנות חן חן חןןןןןןןןןןןןן אל תלך אל תלך חחח תהנה לך בצבא ותחזור מהר כל שישי ושבת וראשון ושני ושלישי ועם אפשר גם רביעי ולא יודע באמת שלא תשמור על עצמך ואל תעשה שטיות ואם המפקד מניאק אל תדאג יהיה בסדר תן חיוך ותשתה הרבה חלב זה בריא:) תהנה בצבא ותחשוב שזה טיול שנתי :)

yoni x

New member
אני לא מאמין שילד החלב הולך...

חן..חן... אתה הילד הכי שרוט שאני מכיר מאז שבאתי למקווה. מזל שיש מתמתיקה בעולם אם לא לגמרי היית מתחרפן....אני הולך להתגעגע אלייך ולשטויות שעשינו ימי שישי שמורים לך ולמוסד.....בהקשר שלך מוסד נשמע בית משוגעים אבל כאן הכוונה דווקא למועדון.... שישי האחרון שהיינו היה בן זונה...והיה הכי מצחיק בעולם מעניין אותי אם בצבא תיהיה כמו יודלה מאסקימו לימון ותנסה כל הזמן למכור וליחצן דברים בצבא חלב נחשב מיצרך יקר אבל אני בטוח שאמא שלך תשלח לך קרטוני אל תדאג...אני אמשיך לבקר אצלך בבית גם שלא תיהיה...אתה כבר יודע את זה בכל אופן שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם!!!!!!! אני סומך עלייך שתצליח .....ונתראה כבר שבוע הבא במוסד.....חחחח

Kehribari

New member
קראאאאאאאאאאאאאאאאו../images/Emo23.gif

חנצ'וק יא קציצה צ'ואית אפריקאית שלי....התגנבתי לרשום לך.אבל מאוחר מידי לצערי.אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה...אני אתגעגע המון!... אתה ילד מדהים ומאודדדד שמחתי על כל שנייה של שטיות, בילויים ושיחות איתך...שלא תבין לא נכון זה לא שאני נפטרת ממך...להיפך זה מרמז על זה שאני כבר מתה לראות אותך ושנחליף חויות.......... אז המון בהצלחה שם.אני אוהבת אותך קראוווווווווווווווווווווו!

למעלה