אין לי העדפה ברורה
אז אני אפרט יתרונות וחסרונות מבחינת מראה: חנקים-הגודל כן קובע, והמאסה שלהם כ"כ יפה, לראות אותם אוכלים חיות גדולות, להחזיק אותם ובכלל לראות אותם זזים זה מדהים. כמובן שיש גם חנקים קטנים במשפחה. בואות-לא אוהב קונסטריקטורים, אבל בואות אחרות(קשת,עצים,אנקונדות למיניהם ועוד) אני כן אוהב פיתונים-משפחה מדהימה, מגוון גדלים ומופעים אדיר, אני אוהב-פיתון דם(כל המופעים) מרושת-סופר טייגר בורמזים אני לא ממש אוהב, וואמה אני מאוד אוהב,גם צ'ילדרנים(יהיה לי בקרוב) ומנוקדים הם יפים זעמנים-נחשים קטנים ועדינים, יותר פעילים מהחנקים ולכן לפי דעתי יותר כיף להחזיק אותם, מגוון עצום של מינים עם המון צבעים וצורות שעליהם אפרט עכשיו: קינגים-אני ממש לא אוהב את משפחת הקליפורניה בכל מופעיה,וגם לא יותר מדי את ה-בנדדים למיניהם. מצד שני הקינגים מההרים מאוד יפים כמו למשל האריזונה, והטמוהרה(משהו כזה אמרתי נכון?) כרכנים-יותר מדי, פשוט יותר מדי מופעים בשביל דעה כללית. כרכני תירס אני לא ממש אוהב. מילקים-משפחה יפה מאוד, אני לא ממש אוהב את הפואבלן, את הסינלואה כן ואת ההונדורס מאוד!!! יש מופעים מדהימים של הונדורס. משפחה יפה עם מופעים מאוד מיוחדים שאר זעמנים: ביריות, לא יפה(נ-ק-ו-ד-ה) גופרים/בולים/פיינים-יפים מאוד, וגם גדולים יחסית לשאר הזעמנים עכשיו שסיימתי עם מראה(בואנה ראיתם איזה תשובה מפורטת?) אני אתחיל בהתנהגות ותנאי טיפול: חנקים-חיסרון גדול-מקום. קשה מאוד למצוא מקום לאחד מהחנקים הגדולים, כמו כן יותר קשה לשמור על ניקיון, הנחש דורש יותר זמן השקעה,וגם הרבה יותר כסף. ד"א אני רוצה להוסיף פה בין השורות שזה נושא מצוין לשרשור-כל הכבוד GTP רגע מנוחה לאצבעות....אוקי אני ממשיך זעמנים-הרבה יותר קר לטפל, לנקות, לחטא, פחות כסף על אוכל, אבל פשוט אין את הריגוש שיש כשרואים איזה בורמזי תופס ארנבת בקיצור-אני בן אדם שמוכן להשקיע, לא קונה חיה לפני שאני בטוח שיש לי האמצעים לטפל בה, ולכן ההעדפה שלי היא-חנקים למה אין לי חנק? כי אין מקום. ברגע שיהיה לי מקום, יהיה גם חנק וכאן מסתיים הסיקור שלי, מקווה לראות עוד תגובות רציניות, כי אני רוצה באמת לראות גם מה אנשים אחרים חושבים