חנק לא שיגרתי

Nemesiss1

New member
חנק לא שיגרתי

מהו החנק הכי מיוחד שאפשר להשיג בארץ? אני מחפש נחש לחברה שלי, שמכירה את כל סוגי הנחשים בארץ ועוד הרבה מחו"ל. יש למישהו רעיונות?

מכירה זה מכירה בשם או שיש לה גם

ניסיון בגידולם? כי יש הרבה מיני חנקים שלא ממש מומלצים למגדלים מתחילים. לא ידוע לי על סוגים מיוחדים שיש כרגע למכירה בארץ הסוגים שאני כן יודע שיש הם:פיתון מתכדר,פיתון בורמזי,פיתון סלעים אפריקאי,פיתון מאקלותי,פיתון דם?,בואה קונסטריקטור ואולי עוד סוג או שניים.

Nemesiss1

New member
בגידול אין לה נסיון

אילו מיני חנקים לא מומלצים למתחילים? מדוע הם לא מומלצים? מהתמונות שראיתי פה בפורום, פיתון דם נראה הכי יפה, אבל כל המשפחה הזו גדלה למימדים די גדולים, לא? מה שחסר לי זה שיום אחד הנחש יברח ויחנוק/יאכל לי את אחד הכלבים... אילו חנקים גדלים למטר וחצי, שניים מקסימום? תודה על העצות.

naja

New member
פיתון דם לא מתאים במיוחד.

הוא אמנם גדל לגודל שציינת אבל הוא מאוד מאסיבי וחוץ מזה זה אחד הפיתונים שבצעירותם צריך להקפיד מאוד על תנאי הלחות והטמפרטורה. אם אתה מעוניין בחנק כנחש ראשון כדאי ללכת על בואה קונטריקטור או פיתון מתכדר. אלו נחשים לא יקרים יחסית, יש מבחר גדול מהם בארץ והם דיי נוחים לגידול. יש עוד מספר מינים שהאופי שלהם יתאים למתחילים, אבל הנדירות שלהם בארץ הופכת את המחיר שלהם למשהו שמתאים יותר לאספנים ופחות למגדלים מתחילים. החנקים הלא מומלצים הם פיתון בורמזי ופיתון מרושת. הבורמזי אמנם נפוץ מאוד אצל מגדלים וחנויות אבל שני הסוגים האלה הם נחשים שבבגרותם מגיעים לגודל שיכול לסכן אדם בוגר וכמובן שהם גם צריכים כלוב גדול במיוחד.

naja

New member
כרגע המבחר דל.

יש את הנחשים שיונתן ציין, אבל פרטים מעטים. אם אתה לא ממהר, כדאי לך לחכות מספר חודשים ואני מאמין שיהיו דברים ממש מעניינים(אני לא יכול להבטיח אבל כרגע זו העונה של הריבוי ונראה לי שיהיה השנה מבחר לא קטן של חנקים לקניה).

woma

New member
יש הרבה רעיונות אבל השאלה היא

ההשקעה שאתה מוכן להשקיע.... כמה שיותר מיוחד ונדיר (שלא לדבר על יפה) בד"כ יותר יקר.

החיות שצריכות להגיע הן לאוסף פרטי

לא למכירה למיטב ידיעתי והוא מעוניין לדעת בנוגע למה יש למכירה.

o r i 6 6 6

New member
פיתונים מרושתים

מישהו יודע במקרה איזה מופעים של פיתונים מרושתים הביאו לארץ? ולבארי, האם יש עוד טייגרית לזווג עם זה שיש לכם? יהיה נחמד אם יבקעו כמה סופר טייגרים בארץ

naja

New member
אין יותר מידיי.

מלבד הטייגר שאצל בארי ועוד כמה מגדלים, והאלבינו שאצל רפי, אני לא חושב שיש מופעים נוספים בארץ.

למעלה