חסות לאתר

XXDDXX

New member
חסות לאתר

שלום חברים, אני עורך ומנהל אתר Archeb לאדריכלות ועיצוב (כנסו ותתרשמו : www.archeb.com) לאחר נסיון מתיש בחיפוש מפרסמים לאתר, החלטתי לנסות לחפש ספונסר/נותן חסות קבוע לאתר. מכיוון שהאתר נישתי, פחות או יותר, פניתי לכל מיני חברות שאני חושב שיהיו מעונינות ל"החזיק" באתר כזה תחת כנפם ולחזק את המותג והקשר שלהם עם המעצבים והאדריכלים שנכנסים לאתר. קצת נתונים לסבר את האוזן: בין 200-300 כניסות ביום פורסמו בו מעל ל500 פוסטים הנוגעים לאדריכלות, עיצוב, אירועים בתחום,חדשות, סקירות ספרים ומגאזינים וכו כו. יותר מ1800 חברים בפייסבוק (וזה גדל באופן יומיומי) וניוזלטר של יותר מ300 רשומים (גם גדל באופן יומיומי). בכל אופן , יש לי כמה פגישות בנושא עם כמה חברות. ראשית, אשמח לשמוע טיפים לפגישה. ושנית, כיצד אני מתמחר את החסות? איך זה עובד כל העניין הזה. (אם אתם שואלים על הוצאות, ובכן יש בעיקר הרבה מאד שעות עבודה שלי ושל עוד כמה אנשים בתרגום, הכנסת התוכן, קשר עם משרדים לפרסום פרויקטים וכו) כמובן שעלות החסות צריכה לכלול לדעתי גם עלות קידום בגוגל ובפייסבוק שכיום אינה קיימת. אשמח לשמוע כל נקודת אור בנושא, זקוק לעזרה דחופה :) תודה יניב

קודם כל - האתר מקסים, ויותר מזה

העריכה בו קפדנית ובסטנדרט מאד גבוה (שאפו). לגבי טיפים לפגישה: נסה לחשוב לא על הצרכים שלך, אלא מה יכול לצאת לספונסר מנתינת החסות. דבר במונחים של התועלות שלו. כמו כן אתה צריך להכיר היטב את המספרים שלך, ולדעת מתחת לאיזה סכום לא ישתלם לך להריץ את העסק לטווח הארוך, על מנת לא לסגור עיסקה לא משתלמת.

XXDDXX

New member
תודה+שאלה

ראשית ממש תודה על המחמאה, בהחלט מושקע בו הרבה מאד זמן ומחשבה וכיף לדעת שרואים. שאלתי היא כיצד אני יכול להעריך את סכום החסות? האם זה עובד חודשית? (חסות חודשית?) או אחרת.. אשמח לכל הצעה, קצת אובד עצות תודה יניב

למעלה