aesh50, אני מסכים אתך
אני לא רואה שום הבדל בין קלטת לדיסק, אם קלטת אפשר למכור אותו ב 30 ש"ח, ויש בזה עוד רווח גם למפיק וגם לזמר וכו' וכו' כולל הרווח של בעל החנות, אז אין שום סיבה בעולם שדיסק יעלה כמעט כפול ממחיר של קלטת, ולפעמים גם כפול זה עולה, אני חושב שהשיטה של השיווק של מונה בדיסק האחרון שלו, זה שיטה מצויינת, ואני לא מאמין שמונה הפסיד כסף בגלל צורת השיווק הזאת, או שהוא מכר את זה במחיר הקרן, אתה יודע מה זה מזכיר לי, פעם כשפלאפון היו היחידים בשוק הם גבו על כל שיחה יוצאת כ 7 שקלים לדקה, ועל שיחה נכנסת כ 3 שקלים לדקה, והם טענו שהמחיר עוד פעוט לעומת מה שעולה להם, ואנשים קנו את השטויות האלו, ושלמו על השיחות הנכנסות, אחרי שהגיע החברה המתחרה סלקום, הם הפסיקו לגבות על שיחות נכנסות, והיום שיחה יוצאת לא עולה יותר משקל, אז אתה בא להגיד לי שחברת פלאפון מפסידה עכשיו?, רק כשהם היו היחידים, הם גבו כמה שהם רצו ללא עוררין וללא תחרויות, כיום שיש תחרויות, אז הם הפסיקו עם הכל, אותו הדבר לגבי הדיסקים, עד עכשיו כולם צעקו מה הם כבר מרויחים מה 60 שקל של הדיסק שהם מוכרים?, אבל כשמונה פתח לנו את העיניים והאיר לנו שאפשר למכור היום דיסק ב 25 ש"ח בערך (כפי שהוא עשה במונה 4), אז כולם מתחילים לחשוש, ולאט לאט כולם יורידו מחירים, ובפרט שההבדל בין קלטת לדיסק, הוא לא מוצדק כלל, והמחיק לקלטת הוא מופרז ביותר...