חסימה בפייסבוק

Hollywood 210

New member
חסימה בפייסבוק

קיבלתי הודעה בפייסבוק שנחסמתי בעקבות ריבוי שליחת הודעות באינבוקס, האם ייתכן כזה דבר? איזו אפשרות יש לשחרור החסימה? להלן ההודעה: You are blocked from sending messages due to continued overuse of this feature Your failure to comply with an earlier warning has resulted in this block. Continued misuse of Facebook's features may result in your account being permanently disabled. Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי.

meital always

New member
../images/Emo196.gif חסימה בפייסבוק

חלק מהמדיניות של פייסבוק היא להזהיר (ובהמשך לחסום) גולשים ששולחים כמויות גדולות מידי של הודעות. המטרה של המדיניות הזו היא בסך הכל טובה, זה נועד להגן על הגולשים מאנשים או תוכנות שיציפו את התיבות שלנו בפרסומות והצעות עיסקיות, בדיוק כמו שכולנו מתלוננים על דואר ספאם שמגיע למייל שלנו. בנוסף יש למדיניות הזו גם סיבות טכניות של מניעת עומס גדול על האתר וכן סיבות פיננסיות ושיווקיות שאני לא אפרט כרגע. בחלק מהמקרים האזהרה קשורה גם לקבלה מוגזמת של הודעות ולא רק להוצאתן. הבעיה שלפעמים גולשים שולחים הודעות בכמות גדולה מתוך סיבות תמימות לחלוטין של התכתבות ברשת עם חברים. במקרים כאלה הם מקבלים אזהרה ואם הקצב לא יורד- גם חסימה לתיבת הדואר של פייסבוק. הגישה הכללית היא שתיבת הדואר לא נועדה לשיחות שוטפות ורבות (בשביל זה יש את הצ'אט ואפליקציות נוספות) אלא לכמות מדודה ומזדמנת של הודעות קצרות. אפשר להתווכח אם זה הוגן, אבל זה המצב כרגע. ולכן חשוב מאוד (במיוחד אם קיבלת אזהרה) להימנע בהמשך משליחה של כמות הודעות גדולה שתביא לחסימה נוספת. לעצם המקרה שלך- אם זו הפעם הראשונה שנחסמת, החסימה תשתחרר בעתיד המאוד קרוב, בדרך כלל תוך יומיים-שלושה ולפעמים אף פחות. בינתיים תוכלי להמשיך לגלוש באתר ולהשתמש בשאר האפליקציות של דף הפייסבוק ללא הפרעה. להבא חשוב להוריד דרסטית את כמות ההודעות, במיוחד לאחר קבלת אזהרה.

ברדלססס

New member
גמני נחסמתי אבל רק לשלוח לה הודעות מה ההבדל?

Warning! You are engaging in behavior that may be considered annoying or abusive by other users. Sometimes people get these warnings for simply misusing one of our features. Which of the following links describes what you were trying to do? Clicking on a link will take you to more information on how to use Facebook's features. Using Applications Planning an Event Sharing your Facebook Group/Event link Promoting a business, product or service Chatting with friends Further misuse of site features may result in a temporary block or your account being permanently disabled.

meital always

New member
במקרה שלך מדובר בחסימה מסוג שונה

זו חסימה בעקבות שימוש לא הולם או לא ראוי באחת מהאפליקציות של פייסבוק, ולאו-דווקא משליחה מרובה של הודעות. זה יכול להיות המון דברים, למשל פתיחת אירוע או דף או קבוצה ונסיון לצרף כמות ענקית של גולשים (זו סתם דוגמה, אני חו"ח לא מאשימה אותך שעשית את זה...) גם כאן, אם זו פעם ראשונה- זה אמור להשתחרר תוך מספר ימים.

ברדלססס

New member
פתחתי קבוצה והזמנתי את כל החברים שלי

שזה בערך 80 איש יכול להיות שזה האזהרה? אבל זה נראה לי קשור לזה שהיא בטעות חסמה אותי כי אליה אני פתאום לא יכול לשלוח הודעות ולא רואה את התמונה שלה,ולשאר כן

meital always

New member
הגיוני...

זו ככל הנראה אזהרה בעקבות החסימה שלה (שנעשתה בטעות). וזה שאתה לא יכול לשלוח לה הודעות זה רק בגלל שהיא חסמה אתך. לאחר שהיא תשחרר אותך, נסה לשלוח לה הודעה. אם היא מגיעה בשלום- אז הכל בסדר והבעיה מאחוריך...
בהצלחה...

Hollywood 210

New member
אוקיי..

תודה רבה!
שאלה נוספת: איך אני משחררת חסימה של משתמש? חסמתי בטעות ואני מעוניית לשחרר את החסימה.

meital always

New member
שיחרור חסימה בפייסבוק

עימדי עם העכבר על המילה Settings שבשורה הכחולה העליונה של דף הפייסבוק שלך, ואז ביחרי את האפשרות Privacy Settings . בתחתית הדף שיפתח תמצאי קוביה שקרויה Block People ובצד ימין רשימה בשם Block List עם האנשים שחסמת. כדי לשחרר אדם מסוים מהחסימה, הקליקי על המילה Remove שליד שמו.

למעלה