חסימה בפייסבוק

מילקי110

New member
חסימה בפייסבוק

קרה לי היום משהו מוזר .

בבוקר חיפשתי איזה מישהו בפייסבוק מישהו שאני מכירה מצאתי אותו אבל לא הצעתי לו חברות שם

ועכשיו כאשר חיפשתי אותו וכן כתבתי את השם שלו נכון אז לא מצאתי אותו והוא כאילו כבר לא קיים . האם מישהו יכול לראות שהתסתכלת לו בפרופיל במידה ולא הצעת לו חברות ?

במידה ונניח מישהו חוסם אותך בפייסבוק האם זה אומר שכאשר תקליד את שמו אז גם במידה ויש לו חשבון אתה לא תוכל לראות את זה ? גם ככה הבן אדם שם חסם את המידע רק לחברים פרט לחברים ועד היום היה לו חשבון

יש מצב שהוא סגר אותו . אבל סתם מעניין אותי לדעת . אני יודעת שבזמנו היה מי צופה לך בפרופיל . ניסתי למצוא את זה ללא הצלחה .

אבל בבקשה האם מישהו חוסם זה אומר שלא תוכל למצוא אותו שם ? או שרק לא תוכל לשלוח לו הודעות ? ניסיתי למצוא אותו גם דרך הפייסבוק של המחשב הביתי וגם דרך הסמארטפון וזה אחרי שבבוקר ראיתי את הפרופיל ויש לציין

שגם בעבר יצא לי לראות את הפרופיל . ( לא דיברנו בפייסבוק מעולם הוא ואני אבל סתם מעניין אותי מה קרה )

חסימת פרופיל

כאשר מישהו חוסם אותך בפייסבוק, זה אומר שלא תצליחי לראות את עמוד הפרופיל שלו בשום אופן, לא תוכלי למצוא אותו בתיבת החיפוש, לא תוכלי לשלוח לו הודעות או בקשות וכו', לא תראי בפיד או בטיקר שלך תגובות שלו וכו'. מבחינתך, כאילו הוא בכלל לא קיים בפייסבוק. גם ההפך נכון - הוא לא יוכל לראות כלום שקשור אלייך.
(יוצא דופן הוא התכתבות היסטורית עם האדם הזה בתיבת הדואר, שתישמר שם גם לאחר חסימה, אבל ללא יכולת של אף צד להמשיך את השיחה או להגיע אליו דרכה)

כדי לוודא שמישהו באמת חסם אותך, הדרך הטובה ביותר היא לבקש ממישהו אחר שיחפש אותו בפייסבוק, ואף שישלח לך לינק לעמוד הפרופיל שלו. אם הוא מוצא אותו ויכול לצפות בפרופיל שלו, ואילו את לא יכולה לעשות זאת (גם לא דרך הלינק הזה) - זה אומר שהוא אכן חסם אותך.

מומלץ לבצע את הבדיקה הזו כי אם אנחנו לא מצליחים למצוא מישהו בפייסבוק, זה לאו דווקא אומר שהוא חסם אותנו. ייתכן למשל שהוא סגר את הפרופיל שלו, או הקפיא את הפרופיל, ייתכן שיש תקלה בעמוד הפרופיל שלו או עבודות תחזוקה, ייתכן שהוא נחסם על ידי פייסבוק לתקופה מסוימת בגלל עבירה על התקנון, ייתכן שהוא הפך את הפרופיל לדף עסקי ועוד ועוד.

לגבי שאלתך השנייה -
אף אדם בפייסבוק לא יכול לדעת שצפית לו בפרופיל. זוהי מדיניות מוצהרת של האתר, שאנשים אחרים לא יכולים בשום דרך לדעת מכך וגם את לא יכולה לדעת מי צפה בכרטיס שלך. טכנולוגית - האפשרות הזו פשוט חסומה.

צבית ה1

New member
שאלה בנושא החסימות...

אני חסמתי כמה אנשים דרך הפרופיל האישי שלי בעבר כי לא רציתי שיגיעו אל הדף העסקי שלי,
האם זה אכן תקף? הם לא יצליחו להגיע אליו?

תודה.

shoosh2607

Member
מנהל
למיטב ידיעתי

אין קשר בין הפרופיל האישי לדף העיסקי בחיפוש

צבית ה1

New member
העברתי את הפרופיל על שם הדף העסקי

חיפשתי את אותם אנשים חסומים ולא מצאתי אותם.
זה תקף למה ששאלתי?

shoosh2607

Member
מנהל
לא ממש הבנתי אותך

יש פרופיל אישי ויש דף עיסקי.
בדר"כ הדף העיסקי מנוהל ע"י הפרופיל אבל לא חייבים.
איפה חיפשת? תחת מה? למה הכוונה "העברתי את הפרופיל"? לאן?

צבית ה1

New member
מנסה לעשות סדר..

בהודעה הראשונה שכתבתי הפייסבוק הוגדר כ-שם הפרטי שלי.
בשם הפרטי שלי חסמתי אנשים מסוימים.
השאלה שלי היא אם אותם אנשים שחסומים ע"י הפרופיל האישי שלי,
יכולים לראות את הדף העסקי שלי, והתשובה הייתה שאין קשר בין הפרופיל האישי לעסקי.
לאחר מכן, פשוט שיניתי את הנראות של הדף האישי שלי והעברתי אותו על שם הדף העסקי שלי ולא על השם הפרטי.
חיפשתי דרך כך את האנשים ועדיין לא מצאתי אותם..

בטח עשיתי איזו שטות מבלי להבין, הא?

shoosh2607

Member
מנהל
הבנתי אותך

אני חושבת שלא תצליחי למצוא אותם כי את עדיין מחוברת דרך הפרופיל האישי אבל השאלה שלך היתה אם הם יוכלו למצוא את העסק ולדעתי כן.

צבית ה1

New member
גם אם

אני הגדרת הנראות היא על שם העסק ולא על השם הפרטי?
כי הם חסומים דרך האישי?

shoosh2607

Member
מנהל
נכון

את יכולה לבדוק דרך מישהו אחר.
תבקשי ממנו להיכנס לעסק ואז לחפש את האדם המדובר. הוא ימצא אותו.

למעלה