חסימת אורחים לדיבור בבלוג טיוי העולמי

חסימת אורחים לדיבור בבלוג טיוי העולמי

שלום.

שאלה קצרה לי אליכם , כמה זמן יקח לכם לחסום דיבור לאורחים בבלוג טי וי ? כאילו אתם לא רואים מה הולך שם? אנשים נכנסים בניק אורח ומקיאים את הנשמה שלהם בקללות נגד גולשים של תפוז ... נמאס לנו להיות תלויים בחסדי השדרן שיסגור אורחים לא יסגור אורחים , מה גם שהוא לא פעם משתף פעולה עם האורחים שמקללים על מנת "לסגור חשבון" עם גולש כזה או אחר ... עד מתי זה ימשך ??

להזכירכם ( לא שאתם לא יודעים) כתיבה לגולש שהוא "אורח" חסומה בכול פורמט אפשרי ברשת ( קומונות , פורומים כן גם שלכם תפוז ) .
בנוסף יש עוד אתרי מצלמות ברשת שגם שם , גולש שבחר להכנס בניק "אורח" יכול רק לצפות במתחרחש ( וזה לגיטימי) ללא יכולת להביע דיעה בניק שלא רשום.

עד שזה לא יסודר אני ועוד כמה גולשים וותיקים החלטנו להדיר רגילנו לאלתר מהבלוג טיוי העולמי ....

תצוותו עוד פוליסים \ מודים \ טכניקות סינון לאתר הנ"ל או שהדבר יביא לפגיעה אנושה בסופו של דבר בכיס שלכם ( כן האתר במקור ניזון מפרסום).

מצפה להתיחסות רצינית .

אורחים בבלוגTV העולמי

הנהלת הבלוגTV יוצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר באנשים בוגרים ואין צורך להתערב בהתנהלותם למעט חריגים המצוינים בתנאי השימוש באתר.
לשדרן ישנן סמכויות , בין השאר להשתיק את האורחים מלכתוב בחדר הצ'אט שלו ואין אנו מתערבים, למעט מקרים חריגים.
במידה ויש לך תלונות ספציפיות הינך מוזמן לשלוח מייל בצירוף צילומי מסך+תאריכים ושעות בהם אירעו המקרים. הקבצים ייבדקו ויטופלו על פי תנאי השימוש.
כתובת המייל: [email protected]

נקודת ההנחה שלכם מוטעית

מפה בדיוק מתחילה הבעיה שאתם תלושים מהמציאות של המתנהל בבלוג טי וי .

להזכירכם גם בבלוג הישן יכולת התנהולת של אורח היתה חסומה , מעבר לכך , לא היתה אפשרות באורח להכנס לבלוג ולא סתם ....

על זה נאמר היהופך הכושי עורו ? ממש לא , אותם "מבוגרים" של הבלוג הישן עברו (מין הסתם כאילו) לבלוג המחודש העולמי , ולכן אין שום סיבה לאפשר לגולש "אורח" להתנהל בצט של הבלוג.

אתה

מוזמן לקרוא ולהתעמק בתנאי השימוש באתר וכן לשלוח למייל צילום מסך במידה ולדעתך נעשו חריגות מתנאי השימוש

gilriv

New member
ירון מראשון אני מנחש שזה רק אלמונים מתוך גר

?זה בטח אלמוניים מגרמנה שאוהבים להציק הבני זונות

יורדים כול הזמן לחיים של הישראלים שמשדרים להנעתן ?, {אני חושב!

בבלוג העולמי כל יום יש גולשים עם רקע של שנאה זרה והמון פוסטרים של מילים גרמניות

אני למשל גולש רק לנשים או בנות 20

gilriv

New member
הנהלת הבלוג , ,

תאמינו לי הם אתם עשיתם שנהיה בעולמי >יחד אם לשלב כול דף מאירופה + הבלוג מגרמניה ?{האמת כך אני קראתי שם כשהם בירכו את הבלוג הישראלי נדחף עליהם

? לא משנה מה תגידו הם יש שם הרבה חדרים דוברי גרמנית >אני למשל נכנס לשם לראות מה חדש ואני שומע מהם קצת מבטא על יודי והוא שאם מחופשים במסכת וספם >אפשר להניח מיד שהם מדברים קללות בין היתר על ישראל

יש גם הרבה חדרים זרים -ישראלי מדברים גם אנגלית זה חבל ?יכולים לשוחח

gilriv

New member
הנהלת הבלוג יש לי הצעה מענינת ?

ואני אומר אולי זה טוב גם

, בבקשה תרשו לא לחסום ?
נשים או בנות מתפשטות _או הם בגד ים שמראה

הרי אני יודע שזה לא בלוג למבוגרים שם . . .

אבל זה אחלה כפי

---------------------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
הפרלמנת היהודי בבלוג העולמי ?מכריז

1} שלא רק תמקו תחשבון הפעיל של אותו הנאצי ?{ שראיתי היום בבלוג MOTAK ש דנה החרמניתה היום ראיתי אותה פותחת ומשדרת בעולמי >מי זה עושה הפסק שידור לה או זה היא מפסיקה את זה -לא חשוב _היום זה היום תלכו ליזר/ת מותק בישראל תראו בעצמכם בלוח ההקדשות

gilriv

New member
הבלג הגרמני

הבלוג הגרמני זה גם לא יתכן שכולם לא יודעים תשפה האנגלית גם כולם שם מפחידים במבתא ההי זיגל שלהם {אין בגרמניה איזה יהודי טוב {תראו באמת יש שם שנאת זרים אפילו לטורק/יות שם

למעלה