חסימת אתרים פורנוגרפיים

orchoock

New member
חסימת אתרים פורנוגרפיים

שלום רב, אני אח בכור בן 18 לשני ילדים. לאחרונה תפסתי במקרה את אחי הקטן, בן ה-9 (כיתה ד') משוטט באתרים פורנוגרפיים. אמנם זה העלה בי חיוך מסוים כי גם אני עשיתי דברים כאלה אבל בעיקר דאגתי. הנגיעה הראשונה שלי עם חומר כזה היתה בכיתה ט' ואני יודע כמה החומר הזה מחריב את הנפש. בינתיים לא סיפרתי להורים כי לא רציתי להביך אותו והוא הבטיח לי שהוא לעולם לא יעשה את זה יותר. ואמנם, מהכרותי עם עצמי אני יודע שהוא ישוב לשם ברגע שהסערה תחלוף. אני מחפש תוכנה שתוכל לחסום את האתרים האלה, שמכירה גם באתרים ישראלים. אני אשמח מאד אם תמליצו לי על תוכנה חינמית. תודה, אור. * לא ממש ידעתי באיזה פורום להציב את ההודעה אז יתכן שתמצאו אותה בפורומים נוספים *

s h i r k u s h

New member
לא חושבת שחסימה היא הפתרון...

לדעתי זה מראה שהילדון
פשוט סקרן ואולי רוצה מידע על יחסי מין וכו', אז במקום לחסום אולי שווה שתשוחח איתו על השיטוט באתרים אלו, בלי להזכיר אותו, סתם ככה בתור נושא לשיחה, תגיד ששמעת על אחים של חברים שלך שמשוטטים באתרים כאלה, ותבקש לשמוע דעתו ותפתח איתו שיחה על זה וביחד תנסו לפתור את זה. כל הכבוד על העירנות

orchoock

New member
עד כמה שזה נראה לי מביך...

לעשות את זה, נראה לי שאת צודקת. ובכל זאת, את לא חושבת שכדאי למנוע ממנו את הדברים האלה בינתיים? הוא ילד שובב. הוא בקושי מתעסק בלימודים וגם ככה הראש שלו כל הזמן בדברים אחרים ואני לא רוצה להוסיף לזה גם את השיטוט באתרים האלה.

our lady peace

New member
הוא כבר ראה את זה.

אתה לא יודע כמה זמן לפפני ב"תפסת" אותו הוא צפה בדברים האלה [או שאתה יודע ולא אמרת לנו], אני לא חושבת שיתחדש לומשהו באתר אחר. אני לא בטוחה שיש טעם בלחסום אותו, הוא במילא יגיע לזה עוד שנתיים בכיתה ו', עם כל החבר'ה ה"מאגניבים" [אצלנו כבר בכיתה ו' היה לנו את זה במועדפים במחשבי בי"ס.. וההנהלה לא ידעה מהלעשות עם זה..].. אולי בפורום מחשבים יוכלו לעזור לך..

למעלה