חסימת גולשים.

Shira Esther

New member
חסימת גולשים.

לאחרונה גולשים ביקשו ממני לחסום גולש מסויים. בדקתי את העניין, ומבחינה משפטית אין סיבה וגם לא אפשרות לחסום אותו. בואו נשמור על אווירה טובה

סיר חע

New member
בעקרון,

בגלל שהשם של הפורום הוא "פילוסופיה לנוער", אני מניחה שאמורים להיות כאן רק נוער.
.

Terpsichore

New member
../images/Emo45.gif

הרי יש גם פורום "פילוסופיה לכל"... תקנו אותי אם אני טועה, אבל ההגיון אומר.

george12

New member
השרשור הזה הוא ביזיון

בתור בני נוער אתם אמורים להיות פתוחים לדעות שונות, גם אם זה "פילוסופיה לנוער" וגם אם הבנאדם (שאין לי מושג במי מדובר, מאחר וגם אני לא תחת הקטגוריה הזאת יותר, תודה לאל, קיים או לא) הוא מבוגר.

Terpsichore

New member
לי, אישית, אין מושג על מה דובר

בעניין החסימה, בסה"כ אמרתי את דעתי שזהו פורום לנוער ואת התהייה שלי לעובדה שבנאדם מבוגר נמצא כאן. אני לא אומרת שצריך לחסום אותו או לא יודעת מה, אבל יש פה עניין אחר שאני לא רוצה להעלות.

Shira Esther

New member
אדרבא

את מוזמנת לכתוב את דעתך, ואם לא כאן, את יכולה לשלוח לי מסר.

asmati

New member
פורום מתגייסים

הוא רק למתגייסים? אם היו בו רק מתגייסים, מי היה עונה להם על כל השאלות הפעורות שלהם?

Terpsichore

New member
זה משהו אחר לגמרי.

אתה משווה בין שני דברים שאי אפשר להשוות. במקרה כמו של פורום מתגייסים- כן, צריך כמה מחוץ לקהילה הזאת. פה? זה לא שאלות של ידע או שום דבר כזה, אנחנו דנים בינינו ובין עצמנו, כל אחד מביע את דעתו שלו וזה לא שצריך מבוגר שיגיד לנו אם המחשבות שלנו, הדעות שלנו נכונות. ותקן אותי אם אני טועה. אני לא באמת רוצה להיכנס לזה כי זה סתם שטותי. זו דעתי ועל דעות אי אפשר לסקול (ואני לא אחת מאלה שביקשה את החסימה, אז לא לבוא בשום האשמות שהן).

נכון

אבל מה הבעיה , לא חייבים להגיב לכל הודעה שעולה פה ולפתח שירשור ענק שרק נותן לכותב מוטיבציה לעוד (אהמ..אהמ)

Shira Esther

New member
בגלל שאין סיבה.

הוא מגיב בדיונים, בדיוק כמוכם; הוא לא מציף בצורה יוצאת מהרגיל, ואיו סיבה לחסום בן אדם, רק כי הוא בלתי מובן.

למעלה