חסימת גולשים

יוֹאב

New member
חסימת גולשים

בזה הרגע נאלצתי לחסום 3 גולשים מכתיבה בפורום. 3 הגולשים, הישוו אנשים בעלי דעות שמאלניות לנאצים. אני יכול לעבור בשתיקה על הרבה דברים, אבל זה לא אחד מהם. אני קורא לכם להתבטא בצורה מתונה יותר, שלא תפגע באף אחד. המשך גלישה מהנה ופורה בפורום.

sauce1

New member
אנחנו כבר יודעים שרק לסמול הבואש

מותר לקרא לאחרים יודונאצים,וצבא נאצי,לימנים חס מלהזכיר הנושא כי מיד יחסמו,ואו יועמדו למשפט.

לשום צד אסור...../images/Emo128.gif

ואם מישהו פה בפורום היה משווה את הימין לנאצי גם הוא היה נחסם. כל הודעה כזאת פוגעת ומבזה את ניצולי השואה ואת זכרם של הנרצחים ע"י הנאצים ימ"ש. ומראה על זילזול בנושא השואה.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif.

ד"א, אני לא חושב שכל פעם שקוראים למישהו נאצי זה זלזול בשואה. לפעמים באמת צריך להגיד לבנאדם שמתנהג כמו נאצי, נאצי, בשביל שהזוועות לא יחזרו על עצמן.

אני קראתי פעם אחת

למישהו נאצי וזה היה יסמניק מ-ג-ע-י-ל שהביא לי ולעוד הרבה יהודים מכות והוא עשה את זה עם כל כך הרבה שינאה ליהודים בעיניים שלו. אז נכון שהוא לא לקח אותנו לתא גזים חס וחלילה אבל הוא הרג יהודים במכות בגלל הכיפה שהיתה להם על הראש. אה, והיה עוד פעם שקראתי למישהו נאצי, וזה היה שוטר בכפר מימון שצחק לאיזה מישהו שהיה לידי על הפאות שלו. על דברים כאלה אני לא יכול לשתוק. זה שינאה של מישהו ליהודי בגלל הדת שלו. עכשיו תנסו להבין למה יש תהשואה הזאת...

12בומבה

New member
גם לי יצא לכנות כך יס"מניק,

אבל זה היה מתוך כעס על מכות שחטפתי. היום כשכבר עברו חודשים אני עדין כועסת,אבל, אי בטוחה שהוא לא נאצי. מה לעשות נדפקנו-אבל גם היסמניקים יהודים. אז צריך לעשות מאמץ ולהגבר על העלבון והשנאה (תבונה ורגישות-למדתי ממך,תודה!).

למעלה