חסימת הכניסה לפייסבוק

orititi2

New member
חסימת הכניסה לפייסבוק

כבר יומיים אינני מצליחה להתחבר לפייסבוק - התבקשתי to login וכאשר הזנתי את כתובת המייל והססמא המערכת טענה מס' פעמים שהפרטים שגויים, והציעה לי ללחוץ על "איפוס ססמא" וקבלת ססמא חדשה למייל. כאשר עשיתי זאת, קיבלתי הודעה שכתובת המייל הזו אינה קיימת בפייסבוק. **כמובן שהכתובת וגם הססמא נכונות ומשמשות אותי בפייסבוק כבר שנתיים.** מחקתי בהמלצת האתר את הקוקיס וכיוב', מילאתי "טופס תקלה", עשיתי כל מה שהמליצו שם ולא קיבלתי תגובה! אני נואשת ולא יודעת מה לעשות! אשמח לעצה ולעזרה.... תודה רבה! אורית

מוזר אבל יכול להיות..

אולי המנורה של ה CAPS LOCK דלוקה לך מצד ימין?אם היא דלוקה ואת באנגלית זה לא ייתן לך להיכנס.זו נראית לי הסיבה העיקרית.

meital always

New member
../images/Emo193.gif כתובת מייל לא פעילה

לא להילחץ...
הבעיה שאת מתארת היא בעיה ידועה שמתרחשת מידי פעם מכל מיני סיבות אצל לא מעט גולשים, בדרך כלל בגלל תקלה בחשבון. לצורך כך פייסבוק פתחו לינק מיוחד באתר שבו את יכולה להזין כתובת מייל אחרת, לענות על מספר פרטים מזהים (כדי שיהיו בטוחים שזו את) ואז ישלחו למייל החדש סיסמה חדשה ובא לציון גואל... בהצלחה...

orititi2

New member
כבר שלחתי להם...

קודם כל תודה על התגובה המהירה! בדיוק ללינק הזה נכנסתי כשזה קרה ומילאתי את הפרטים, אבל לא צוין שם בשום מקום שצריך למלא כתובת א ל ט ר נ ט י ב י ת אז ציינתי את אותה הכתובת שיש לי בכרטיס, ושכרגע חסומה. בכל מקרה עכשיו מילאתי את זה שוב וציינתי כתובת אחרת ככתובת ליצירת קשר עימי. כמה זמן לוקח להם בד"כ להגיב / לפתור את הבעיה? כי כרגע אין לי בכלל מושג אם הם אפילו קיבלו את הפניה הראשונית, וזה כבר היום השלישי...

meital always

New member
לאורית

כל הרעיון של הלינק הזה הוא למלא כתובת אחרת (לא את זו שנרשמת איתה), כי בדרך כלל התקלה נובעת מבעיה עם הכתובת הראשונה. לגבי לוחות זמנים- אין משהו קבוע, זה תלוי בעומס הפניות אליהם, ובתקופה האחרונה הוא די גדול, אז כדאי להיות סבלניים. מקווה בשבילך שתוך יום-יומיים לכל המאוחר זה יפתר...

orititi2

New member
מיטל, HELP

עבר יותר משבוע והבעיה לא נפתרה... שלחתי כמה פניות, גם באופן יזום להנהלת האתר וגם כמובן מילאתי את הטופס המדובר עם כתובת מייל אחרת, אליו לא קיבלתי תגובה. בינתיים אני מקבלת פניות והודעות בפייסבוק ואין ביכולתי לענות להם.למי עוד אוכל לפנות? מה אפשר לעשות כאשר אין תגובה מהנהלת האתר..? אם יש לך איזה שהם פתרונות אשמח... תודה אורית

meital always

New member
לאורית

אם לא קיבלת אף תשובה עד היום, אני בלית ברירה ממליצה לך פשוט לפתוח חשבון חדש תחת אותו שם. בדרך כלל זו לא עצה מומלצת, אבל בהתחשב בנסיבות אני לא רואה דרך אחרת שתצליחי לחזור לפעילות באתר. אם באיזה שהוא שלב יחזרו אליך מפייסבוק או שהבעיה תיפתר, תוכלי תמיד לבטל את אחד משני החשבונות ולהישאר עם השני. בהצלחה...

חנה102

New member
כנסי!

כנראה שפשוט פרצו לך..אוליי לא בטוח! הפיתרון, שוט פיתחי חשבון חדש!

למעלה