חסימת "טילט" בפול טילט :)

matan5165

New member
חסימת "טילט" בפול טילט :)

מישהו כתב את זה השבוע "Requests -> Responsible Gambling -> Self-Exclusion לבחור שם משהו בין 12 שעות ל3 ימים, הדרך היחידה שבאמת הצליחה לעצור אותי אחרי שיצאתי במבצע להשמיד לעצמי את הבנקרול. " לפי מה התוכנה מגדירה טילט ? זה נשמע לי מצויין אבל אני לא רוצה להחסם על כל שטות. פרטים ? תודה מראש.

exbeliver

New member
אני זה שרשם את זה

התוכנה לא זיהתה שאני בטילט :) אני זיהיתי. היא פשוט חוסמת את האפשרות לשחק בכל סוג של משחק על כסף, FTP, אפילו פרירול.

Kenner

New member
עשיתי את זה השבוע ל24 שעות.

זה קצת היה נחמד כי זה גרם לי יותר לחזור ולקרוא ולהיות רגוע. בשניה שחזרתי לשחק אז עפתי עם פולהאוד מול רביעיה, ואז עם פוקט קינגס מול 67 (הבנזונה השווה לי ל5בב פריפלופ) וקצת חזרתי לטילט, אבל זה אחלה. תחשוב רק טובטוב לפני שאתה עושה את זה כי אין דרך חזרה! (כלומר עד שנגמר הזמן)

matan5165

New member
למה אתה מקלל אותו ?

שחקן מצויין לדעתי. אם לא עושים מהלכים מהסוג הזה קשה להיות שחקן באמת טוב. 6-5 סוטד זאת יד מאוד מפתיעה. אתה יכול להרוויח הרבה כסף בזכותה ואני בטוח שהוא לקח לך לא מעט נגד ה KK שלך.

Kenner

New member
אתה צודק וטועה

כל מהלך בפוקר כמעט יכול להיות מהלך טוב בסופו של דבר, ולקלפים הכי חרא יש תסיכוי לגרוף את הקופה הכי גדולה, אבל כשאתה משחק בסיטנגואים של 2 דולר, הרוב הגדול באמת לא יודעים מה הם עושים ולמה, ואז זה מבאס. (לא רוצה להשמע כאילו אני חושב שאני כזה גאון אבל אני מאמין שאני בסדר ואני לא עושה דברים בלי לחשוב)

LamLamos

New member
לא חושב

להכנס 5בב עם יד כזאת זה כמעט התאבדות כמובן שתלוי מה כמות הצ'יפים ועל איזה בליינד מדובר אבל ברוב המקרים זאת התאבדות היית משלם 500 צ'יפים מתוך 2000 רק כדי לפגוע זוגיים,סטרייט,צבע או פול האוס בפלופ עם יד בינונית? מילא 2-3בב אבל 5 זה הרבה וכמובן שתלוי מה מצב הצ'יפים והבליינדים ..

Shpirer84

New member
נשמע סבבה

האפליקציה הזו.....אבל למה חוסמת גם פרירול? מה הבעיה לשחק בפרירול? זה לא עולה סנט.....

למעלה