חסימת כבישם.

hilasapir

New member
זה לא קשור!!!

זאת סוג של מחאה יש שיגידו ליגיטימית ויש שיגידו שלא..... אבל המחאה לא אומרת אם הדעה צודקת או לא1!!!

מה אתה ישר קופץ???????

אף אחד לא אמר משהו אם המחאה אומרת שהדעה צודקת או לא. רק שאלו לגבי אופן המחאה מה אתם חושבים עליה. יהיו ימנים שיגידו שלדעם זאת מחאה מאוד לא לגיטימית ויהיו שמאלנים שיבינו אותכם ויגידו שהמחאה לגיטימית. אף אחד לא דיבר כרגע על הדעה, וזה שאתה מרגיש צורך כל פעם לקפוץ בראש ולהזכיר ש-המחאה לא קובעת עם הדעה נכונה או לא זה סוג של "על ראש הגנב בוער הכובע" ולגבי הדעה שלי, אני בהחלט מתנגד למחאה מהסוג הזה, זאת מחאה אלימה ולא חוקית!!!!! במדינה דמוקרטית יש דרכים ויש צורה להפגין. וצריך להפגין באופן חוקי!!!

הדעה שלי מעורבת...

בואו נגיד שאני לא אלך לחסום כביש, אבל אני יכולה להבין את החוסמים. אולי אני לא אלך לחסום כי אני לא שלמה עם זה, נראה לי שאם הייתי שלמה עם זה שזה יעזור יותר משזה יעורר שנאה, הייתי הולכת.

bnitribe

New member
אם היהודים בגוש קטיף סובלים כ"כ

קשה גם אתם יכולים לעמוד שעה בפקק. ומי שאומר שלפנות את גוש קטיף זה סה"כ לעבוד דירה...מה הבעיה??כולה העברת דירה. אז ראוי מן הראוי שהוא דווקא יחסמו אותו בכביש..הרי זה סה"כ פקק...

אל תתמם

זה לא סה"כ פקק. זו אלימות. ה"פקק" נעשה תוך עבריה על חוקי המדינה והתנהגות אלימה. אם זה היה פקק רגיל - אין לי בעיה לעמוד בו, אבל אני לא אתן יד בפהגנה לא חוקית ואלימה. אתם רוצים למחות ולהפגין - לגיטימי. תעשו את זה באופן חוקי ובלי אלימות.

bnitribe

New member
זה מה שראשי יש"ע אומרים!

לא לאלימות!בפעם ה1000! זה רק קיצוניים במחנה. כמו שאני אגיד שכל החילוניים אנסים. מבחינת הפורפורציות זה אותו דבר

נכון,

ראשי יש"ע אומרים לא לאלימות. כמו שאמרתי לך מקודם, בהשוואה לשואה, מראים לך בתקשורת קיצוניים.

Eran De Niro

New member
את האמת ../images/Emo4.gif

קצת מעצבן אבל מצד שני כל הכבוד הציבור היחיד שקם ועשה מעשה תאמינו לי שאם מישהו במדינה היה קם וחוסם כביש אחרי שמעלים את מחיר הדלקים או מחירי החשמל וגורם לנזק חברתי לאלפי משפחות באופן כלכלי אז אני הייתי אומר כל אחד מתקומם אבל החברה האלה הלכו עם האמת שלהם קורעים אותם ואת החברים שלהם את הדוד של אותו אחד שחסם כביש אמורים לפנות אז הוא קם ועשה מעשה אני יודע שזה יכול לגרום לסכנת חיים אבל שורה תחתונה אנחנו חברה שדופקים אותנו על ימין ושמאל וקמו חברה הטובים שבטובים אלה שאתמול חסמו כבישים מחר הם יהיו אותם קצינים וחיילים למופת שישרתו את המדינה אז מתסכל קצת לשבת בפקק אבל חבר'ס שפו ! כל הכבוד

t i p o

New member
התנגדות לפעולות של מדינה

לא נותן לך זכות לעבור על החוק. אם אתה מבין, שמעשיהם יכולים לגרום לסכנה, איך אתה עדיין קורא להם "הטובים שבטובים"? תסלח לי אבל חייל שמסרב פקודה הוא לא חייל למופת.

Eran De Niro

New member
בוא אסביר לך משהו

אתה יודע למה ערבים ישראלים פטורים משירות צבאי ? אני אסביר לך לאט לאט כי זה לא אטי שחייל ערבי ישראלי יעמוד מול המשפחה שיש לו בראמלה בג'נין או בשכם אז מפקד ששולח את החייל שלו לחזית הפינוי שהוא יודע שאותו חייל יצתרך לעמוד מול האמא שלו או מול הסבא שלו או כל בן משפחה אחר זה לא אטי זה מעשה טיזרי ולא משהו אחר אני חושב שאותו חייל שלא יכול אפילו להיות שותף בזה שהוא יהיה טבח כי זה יתרום באיזה אופן לפינוי אז יודע מה שיסרב פקודה אבל לא בהתלהמות פשוט להגיד המפקד מצו מצפוני איני יכול לבצע את הפקודה , אז החייל ישלם על זה במחיר של 21 ימי מחבוש כמו שעושים אבל לפי מה שזכור לי אף טייס לא ישב בכלא בגלל שהוא סירב פקודה ואף אחד מלוחמי המילואים שסרבו לשרת בשטחים לא נידון אפילו ליום מחבוש אחד משהו מסריח ודפוק במדינה הזאת אתה לא חושב ככה ?

t i p o

New member
רק לידע כללי

אני לא מכיר את חוקי האיסלאם, אבל נוצרים פטורים משירות צבאי לא בשביל שלא יעמדו אל מול משפחותיהם בשטחים- בגלל שיש הסכם בין ישראל לותיקן. לא רק שסרבני שמאל ישבו בכלא (אלא אם כן חזרו על החלטתם), הם גם ישבו הרבה יותר מסרבני ימין.

למעלה