חסימת פתיחת תכנה שעבדה

שלום רב. כשאני מנסה להפעיל תכנה (שתמיד עבדה אצלי), אני מקבל הודעה אדומה על המסך - מנהל מערכת חסם בפניך.... צילום מסך מצורף.
התכנה היא MyAlbum אשר אינה נתמכת כבר ע"י היצרן.
האם קיימת אפשרות להצילה ?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    צילום מסך.jpg
    KB 811.7 · צפיות: 15

arseny92

Well-known member
מנהל
שלום רב. כשאני מנסה להפעיל תכנה (שתמיד עבדה אצלי), אני מקבל הודעה אדומה על המסך - מנהל מערכת חסם בפניך.... צילום מסך מצורף.
התכנה היא MyAlbum אשר אינה נתמכת כבר ע"י היצרן.
האם קיימת אפשרות להצילה ?
תודה מראש
האם נסיון ההפעלה מבוצע במסגרת מערכת בהפעלת מדיניות עבודה? האם מנהלי ה-IT בארגונך מפעילים ניטור יישומים מורשים, מדיניות קבוצתית ו-AppLocker?

האם נסיון ההפעלה מבוצע במסגרת מערכת בהפעלת מדיניות עבודה? האם מנהלי ה-IT בארגונך מפעילים ניטור יישומים מורשים, מדיניות קבוצתית ו-AppLocker?
היי. לא הבנתי כלום משאלותיך. מחשב פרטי בבית. אין ארגון, אין קבוצות וכד'

frankthe2

Active member
ענית לו נכון - אין לך מנהל מערכת כי אתה מנהל המערכת של עצמך. המחשב לא שייך לארגון כלשהוא. בנוסף התוכנה איננה מוכרת במיוחד. ננסה לעזור - האם יש לך את מקור ההורדה של התוכנה? הגרסה 5.5. היא אמנם הגרסה הפופולארית ביותר אבל היא גם הגרסה הישנה יותר. אתה יכול לנסות להסיר את התוכנה, להתקין מחדש, אתה יכול לנסות להסיר את התוכנה ולהתקין גרסה עדכנית יותר. יכול להיות שה windows שלך הוא גרסה חדישה מדי עבור התוכנה ואז אין פתרון למעט הסרת התוכנה והתקנה של תוכנה אחרת.

frankthe2

Active member
ענית לו נכון - אין לך מנהל מערכת כי אתה מנהל המערכת של עצמך. המחשב לא שייך לארגון כלשהוא. בנוסף התוכנה איננה מוכרת במיוחד. ננסה לעזור - האם יש לך את מקור ההורדה של התוכנה? הגרסה 5.5. היא אמנם הגרסה הפופולארית ביותר אבל היא גם הגרסה הישנה יותר. אתה יכול לנסות להסיר את התוכנה, להתקין מחדש, אתה יכול לנסות להסיר את התוכנה ולהתקין גרסה עדכנית יותר. יכול להיות שה windows שלך הוא גרסה חדישה מדי עבור התוכנה ואז אין פתרון למעט הסרת התוכנה והתקנה של תוכנה אחרת.
ועוד דבר - ניתן לשנות את הגדרות בקרת חשבון משתמש כך שלא תחסום לך תוכנות מסויימות. ניתן לבטל את בקרת חשבון משתמש. את זה תעשה בשלב הראשון כנסיון לבדוק האם הבעיה היא חשבון בקרת משתמש או שהבעיה ממקור אחר. רק תגיד מה אתה רוצה ואיזן מערכת הפעלה יש לך

ועוד דבר - ניתן לשנות את הגדרות בקרת חשבון משתמש כך שלא תחסום לך תוכנות מסויימות. ניתן לבטל את בקרת חשבון משתמש. את זה תעשה בשלב הראשון כנסיון לבדוק האם הבעיה היא חשבון בקרת משתמש או שהבעיה ממקור אחר. רק תגיד מה אתה רוצה ואיזן מערכת הפעלה יש לך
תודה.
אני מפעיל תכנה My Album המשתמשת בתכנת בסיס AlbumMaker שהיא ישנה מאוד.
עד מלפני כשלושה שבועות הכל עבד. לפני שבוע ניסיתי וקיבלתי את ההודעה הזו.
יש לי וינדוס 10 ואכן ראיתי בהיסטורית עדכוני מיקרוסופט שבוצע עדכון - 3 קבצים. 2 הצלחתי להוריד בעזרת "הסר עדכון", אחד המערכת הודיעה שההסרה נכשלה.
הדבר לא פתר את הבעייה.
ניסיתי לשנות את ה- UAC אבל זה לא עזר.
עכשיו ראיתי שיש גירסא מתקדמת של AlbumMaker אך גם היא ישנה מאוד ואין לה לינק להורדה.
תודה

נערך לאחרונה ב:

HelpSupport

Active member
נסה עם שינוי בקובץ הרישום - לאחר השינוי יש להפעיל מחדש את המערכת.

הפעל REGEDIT ושנה.
HKLM\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Polices\System\EnableUA=0​

נסה עם שינוי בקובץ הרישום - לאחר השינוי יש להפעיל מחדש את המערכת.

הפעל REGEDIT ושנה.
HKLM\Software\Microsoft\Windows\Currentversion\Polices\System\EnableUA=0​
תודה לא מצאתי אצלי את ה- HKLM . מצאתי משהו דומה.
האם לזה התכוונת ?

קבצים מצורפים

• ScreenHunter_442 Mar. 10 15.27.jpg
    ScreenHunter_442 Mar. 10 15.27.jpg
    KB 122.8 · צפיות: 7

HelpSupport

Active member
כן. שים לב - שם הערך הוא EnableLUA ולא כמו שהקלדתי קודם.

HKLM=HKEY_LOCAL_MACHINE

למה יש לך שם גם ערך נוסף ומיותר EnabledLUA ?

נערך לאחרונה ב:
כן. שים לב - שם הערך הוא EnableLUA ולא כמו שהקלדתי קודם.

HKLM=HKEY_LOCAL_MACHINE

למה יש לך שם גם ערך נוסף ומיותר EnabledLUA ?
הרבה הרבה תודה. זה עובד !!
שאלת המשך קטנה: האם לאחר שאני מסיים את העבודה עם התכנה הזו, יש להחזיר את הערך ששיניתי לערכו הקודם?
ושוב הרבה תודה

למעלה