חסימת קידום...

boringvered

New member
חסימת קידום...

לא חושבת שיש תשובות חכמות, אבל אני חייבת שפיכת לב. היום גיליתי שמנהל האגף שלי חוסם את קידומי באופן מכוון. כבר הגשתי מועמדות ל-4 תפקידים שאני מסוגלת לעשות ושהוא יודע, אך בכל פעם נמצא תירוץ אחר למנוע את קידומי וזאת למרות שמנהל האגף מודע לכך שאני לא מאושרת בתפקידי הנוכחי, שאני מקצועית מאוד ובעלת ראש גדול ואחראית... הסתבר לי שהוא בעצם נוקם בי ומשתמש בעמדתו לרעה עקב העובדה שבעבר ניגשתי באיזשהו עניין לסמנכ"ל כאשר לא הייתי שבעת רצון מתשובתו של מנהל האגף מתוך הנחה שכך נכון לפעול. לצערי הוא זוכר לי את זה ומאז באופן גורף חוסם אותי. נאמר לבוס המיידי שלי שאין לי שום סיכוי לזכות במכרזים. מעבר לכך, לא שולחים אותי להכשרות מקצועיות והתקפיד שכרגע עומד על הפרק יהיה עבור אדם שישאב את החלק היותר מעניין מתוך התפקיד שלי בכך שיעבירו את כל החלקים המאתגרים יותר אליו... כן, לכאורה קל להגיד קומי ולכי, אבל בדקתי את השוק ולצערי הרב התנאים לתפקידים כמו שלי בשוק הינם הרבה פחות טובים ובשלב שבו אני נמצאת בחיי (משכנתא) אי אפשר להתעלם מהשיקול הכלכלי... אין לי הוכחות רשמיות, הכל נאמר לי בעל פה ע"י הבוס הישיר שלי מתוך כוונה להכין אותי לבאות... כדי שאני אוכל להתמודד. כרגע ההתמודדות שלי היא עם הרבה בכי... ממש אבל. אני לא מופתעת, אבל הפינאליות של הנושא כואבת לי ... למרות שעבודה היא לא כל החיים, מבלים בעבודה שעות ארוכות, וניצול כל כך מרושע של כח על עובד קטן וזוטר... בעיני היא מכפירה. וזהו... זה סיפורי. ורד

אולי

תבקשי לשוחח עם מנהל האגף. תבהירי לו שלא היתה לך שום כוונה לפגוע בו, והכל נעשה בתום לב. תיראי כיצד תתגלגל השיחה. אולי אפילו תקליטי אותו על מנת שתהיה לך הוכחה שהוא נוקם בך.

boringvered

New member
מן הסתם אני לא יכולה

אין לי ספק שמנהל האגף יכחיש את מה שנאמר לי ע"י המנהל הישיר שלי. הודאה שכזו יכולה לפגוע בו בגדול. אין לי אמון במערכת שמנוהלת ע"י אנשים מסוגו ואין לי יותר את הכוחות להתמודד. כל שאיפותי הן כרגע להרוויח את לחמי, להמשיך את לימודי התואר שלי כדי שאוכל ביום מן הימים לעבור תחום ולעזוב את המקום. את הצדק יצטרך מישהו אחר לעשות. ורד

hayapollak

New member
נראה לי

שהבוס הישיר שלך צריך ויכול להשתדל בשבילך קצת יותר, לפחות בעניין השתלמויות מקצועיות. בהנחה שלא תישברי ולא תעזבי ותצליחי לבצע את עבודתך גם במצב המתסכל הזה - אני מקווה בשבילך שמנהל האגף שלך לא ישב שם לנצח... או שפעם ממש יצטרך את העזרה שלך בעבודה וכך תצליחי להחזיר את אמונו בך. הכל יכול לקרות את יודעת...

boringvered

New member
מסתבר שזה יותר גרוע

אותו בוס ישיר, הסתבר לי היום, הוא זה שרוצה להוריד ממני את מרבית התפקידים המעניינים אבל הוא אמר שזו דרישתו של מנהל האגף, היינו שיקר לי במצח נחושה. בדיעבד הבנתי למה היסס כששאלתי אותו הם זו הייתה דרישתו הספציפית של מנהל האגף. מסתבר שזו לא הייתה. הוא פנה למנהל הרשת, אדם שאני מיודדת איתו טוב ואמר לו שהוא לא מעוניין שאני אעסוק בדברים האלו יותר כי הוא רוצה שאעסוק בדברים אחרים והוא לא רוצה שאני אבזבז זמן על הנושאים האלה... אני לא מעוניינת לוותר על התפקידים האלו... אבל מה שיותר כואב זה לגלות שאין במי לבטוח. הוא לא היה מסוגל אפילו להגיד שזה משהו שהוא רצה, אז למה שאני אאמין לו בכלל לגבי כל שאר ההבטחות שלו? נשארתי ללא שום גב... ולצערי הרב, עד כמה שהייתי רוצה שזה לא ישפיע עלי, זה כן... ורד

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור, אני במקומך

כבר הייתי מתחילה לשלוח קו"ח, ולהכין חלופה. חשוב שיהיו יחסי עבודה תקינים, וחשוב שיהיה סיפוק בעבודה! נכון, גם הכסף הוא גורם. לכן לדעתי למצוא מקום עבודה חלופי לפני שעושים צעדים דרסטיים.

hayapollak

New member
ורד -

המצב שאת מתארת לא נעים אבל לא גרוע - את לפחות יודעת איפה את עומדת (עובדת) ומי נגד מי. ולדעת זה יתרון. עכשיו ההחלטה היא שלך האם לקיים שיחה עינינית עם הבוס הישיר שלך בנושא חוסר ההתקדמות שלך בעבודה (מבלי לספר לו שאת יודעת שהוא שיקר לך) פשוט לבקש לדעת מה סוג העבודה שהוא מתכנן בשבילך לתקופה הבאה, או לתת לדברים לשקוע קצת ולחכות להזדמנות טובה יותר. אולי יסתבר שהוא באמת מתכנן לתת לך תפקידים אחרים לטיפול ובצוע. ואולי תיפול לך הזדמנות לעבור לאגף אחר, מנהל אחר, תפקיד אחר וכו'. בהצלחה.

למעלה