חסך במגע וצורך במגע

sikhrur muaaka

New member
חסך במגע וצורך במגע

החוסר במגע הוא חוסר מאוד קשה. במיוחד לביישנים. הביישנים חוששים שיחשבו שיש להם כוונות מיניות. ולא היא. הכוונה לצורך במגע אנושי פשוט, בסיסי. מגע כמו זה של אם לילדה. של אדם לאדם. מגע עדין וללא כל קונוטציה מינית. כמה שהביישנים סובלים בגלל חסכים אלו! כוונתי למגע מקבל. למגע אוהד. איך לפתור חסך זה על הפרובלמות שבו. אם תדבר על זה במפורש יחשבו עליך שאתה מתכוון למגע בעל משמעויות מיניות בשעה שאינך מתכוון לכך. לא שזה פסול, אך לא לזה אני מתכוון! איך פותרים זאת בלי הוצאות כספיות מפולפלות?

urifelsher

New member
שאלה טובה ולא קלה לישראלי

חיבוק בין בני משפחה בדרך כלל מתקבל בנכונות. לגבי חיבוק בין שני אנשים שונים.זה אפשרי במקומות מסוימים וברגעים מסוימים בלי קשר לסקס כמובן.אני פגשתי את זה בסדנאות של מדטציה או בקבוצה שעוברת דרך רוחנית ביחד. אורי

האם מי מכם מרגיש את החוסר הזה?

שמעתי גם על "טיפול במגע", האם טיפול מסוג זה יכול למלא חסכים כאלה? ובעצם מהו בדיוק הטיפול במגע?

המגע הנכסף

המגע הוא מזור לנפש המגע מסלק כל דכדוך ועצב המגע הטהור אינו מיני ואין לו כוונה רעה המגע הטהור הוא הדרך להראות אהבה. ואיש אחד, קר כקרח בחל במגעי עד שפחדתי לגעת לבסוף - אזרתי אומץ ונפרדתי לשלום אבל היום, אותותיו של איש זה עדין בי שפטים עושות וקשה לי לשלוח יד ולתת את המגע מהפחד שמא, שוב אקבל דחייה.

Anabel74

New member
ומה קורה כשאתה דווקא נרתע ממגע?

למרות שלעיתים יש צורך עדיין יש המון רתיעה וחוסר מימוש של העניין. מה אפשר לעשות עם זה?

כדאי לנסות...../images/Emo24.gif

אנבל היקרה חבל לי לדעת שאת נרתעת ממגע. אני לא מדברת על מגע מיני אלא על מגע טהור. כדאי לך, בפעם הבאה, לנסות לעצום עיניים ולהתמכר לאנרגיות שאדם האוהב אותך מעביר לך במגע שלו. אל תראי דחייה כי אח"כ כשתירצי הוא כבר יהיה למוד אכזבות וימנע שמא יפגע שוב. המגע הוא טהור, הוא עצום הוא מבריא את הנפש. נכון, כולנו צריכים קצת שקט ואת עצמנו אך אל לנו להתנזר מהאוהבים אותנו.

אני מסכימה עם פפריקה-וחוץ מזה אל

תשכחי שכל אדם זקוק ל-9 חיבוקים ביום 3-להרגיש לחוות- 3- להנות- ו-3- לשרוד אי אפשר לשרוד ללא מגע טהור של אהבה ללא תנאי

sikhrur muaaka

New member
אבל מה יכול לעשות אדם ביישן

שמגע "טהור" כל כך חסר לו ואינו יכול לא לתיתו ולא לקבלו. אני רואה שיש כאן עוד אחת שסיפרה שזה חסר לה, זו כנראה בעיה של הרבה אנשים ולא רק שלי, אז יש עצות רלוונטיות? ולגבי טיפול במגע: מישהו יכול להסביר מה זה ולאיזה מטרות הוא נועד?

sikhrur muaaka

New member
את צריכה לברר מאיפוא נובעת הרתיעה

אצלי למשל, אין לי רתיעה, אך אין לי מאיפוא לקבל מגע וגם אין לי הרבה למי לתת. לא בגלל שאין אנשים שאני יכול (עקרונית) לתת להם, אלא שאני נרתע מליזום זאת, והקשר הוא לא כזה קרוב שמאפשר להם או לי להתקרב ולחבק למשל. אז באמת, מאיפוא לדעתך נובעת הרתיעה שלך ממגע?

Anabel74

New member
חושבת על זה לא מעט

ועדיין לא הגעתי לתשובה מהיכן זה נובע. זוכרת את זה מגיל מוקדם יחסית. ודווקא יש אפשרויות ל"תרגול" המגע אלא שאני רק לעיתים רחוקות מנצלת אותן. מקווה שהמצב אצלך ישתפר ותכיר אנשים שתוכל גם להגיע למגע הדדי איתם.

מנסיוני האישי...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שלום לך sikhrur muaaka וכולם, אני חייבת להמליץ לכם על שיאצו כטיפול במגע!!! המגע הוא מגע טהור ומרפא. זה ממש כמו לקבל חיבוק גדול אוהב ולא שופט. במיוחד אם מתחברים טוב עם המטפל. ישנם מספיק מטפלים מצוינים אם לב גדול ושאינם דורשים סכומים גבוהים. מנסיון - זה עושה המון! ממליצה לכולכם באהבה.

sikhrur muaaka

New member
אולי יש איזה סדנא בה מתאפשר

מגע הדדי, ושיש התמקדות בקושי ורתיעה מהסוג הזה? מישהו מכיר משהו כזה ספיציפי?

יש כל מיני סדנאות בנושא

כמו כן יש קורס שנקרא שיאצו לכל אחד במכללת מדיסין, זה 8 מפגשים שלומדים שיאצו ומתרגלים אחד על השני. אולי זה יכול לעזור. בההצלחה.

למעלה