חסכתי מכם...
אבל... הגיע הזמן..

חסכתי מכם... ../images/Emo5.gif אבל... הגיע הזמן..

אין מה לעשות, הגיע הזמן שאספר גם לכם... הגידול במח שלי גדל ופלש לאזורים חדשים, למשל, לאונה השנייה של המח... בתחילה הציעו ניתוח, הרעיון נפסל בגלל אפשרות שהוא יזיק יותר מיעזור. אמש הציעו כימותרפיה. אני מרגישה שעכשיו אני צריכה להתחבר לכוחות הפנימיים שלי, להחליט החלטות, להבין אם בכלל מתאים לי לקבל כימו', אם אוכל להתחבר לטיפולים האלה ואם כן, אז... קדימה לעבודה... חבל שגיליתי, שלא הצלחתי בזכות אותם כוחות להפסיק את גדילתו... זה היה העצב הגדול והתסכול, שגרם לי לא לספר לאף אחד את שקורה בחיי בארבעת השבועות האחרונים בערך, ואני באמת מבינה, שמה שעשיתי היה מבורך וחשוב, ולו רק בעבור החיים המאושרים שזכיתי להם באמצעות העבודה הקשה ההיא... זה לא אומר שאפסיק לעבוד ולעבד דברים, זה רק אומר, שכעת אני צריכה לעבור שלב, לשנות את הכיוון של המאמצים... לאן(?!)... אלוהים יודע, וכשאני אדע, אשתף אתכם. אור ואהבה. אילת.

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif

איילת יקרה שלנו נהיה כאן עימך ולא משנה מה תחליטי נהיה כאן עימך כי את בחרת להיות עימנו בכל זמן שהוא האור שאת מביאה אלינו בכל ביקור נשאר כאן לזמן רב חסרת לנו והנה את כאן וגם אנחנו אוהבים ומחבקים שרון
שמאוהב

איילת החן ../images/Emo24.gif

חזקי ואמצי, אני מרגישה קטנה ליד מה שאת מספרת, אבל בכל זאת אבקש ממך לשמור על חשיבה חיובית וכמה שיותר אופטימית, להאמין בכל ליבך שכל מה שתעשי ע"מ לעזור לעצמך - יביא שינוי לטובה, ועלייך להאמין בו למרות הקושי והרגשת חוסר האונים. אני איתך , מחזיקה אצבעות ושומרת על אופטימיות עבורך

לולו הגדולה...

חייבת לענות לך באופן אישי, כי דווקא כשקראתי את שאת כותבת בזמן האחרון, גיליתי שאת גדולה, מתמודדת בעוז עם דברים לא קלים בכלל... דווקא לי היתה הרגשה, שאת מתמודדת עם דברים הרבה יותר גדולים ממה שאני... מאמינה בך, מחזקת ומחזיקה אצבעות לך. אור ואהבה. אילת.

נאן

New member
הרבה חיבוקים אנסה לשלוח לך(איקונים

היה לי קשה לקלוט את מה שכתבת ואת האומץ שלך. לקח לי יומים לחשוב מה אפשר לכתוב לך. כל מילה אולי תהיה מיותרת בדיוק מה שאמר שרון במה שתחלטי וזה בטוח קשה לאיזה כיוון שתלכי... אני אהיה איתך ברוחי והלואי שיכולתי לקנות לך שק מלא אבקת קסמים. שאני יעשה פוי והכל יסתדר... במקום זאת אשלח לך הרבה חיבוקים והרבה אור במחשבתי. חיבוק(איקונים עושים לי שביתה) נאנוש

יקירתי אילת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם אני איתך לכל אורך הדרך. את תראי שהכל יגמר בטוב, את ביידים מאוד מאוד טובות.

מלמלה

New member
הי חמודה

ועכשיו אני גם יוגעת למה מגיע לך כל פינוק שבעולם תהיי הכי חזקה בכל מה שאת בוחרת ורק תתקשרי ואני אבוא....... לכל מה שצריך גם רק כדי להיות....

תודה חברים יקרים... ו...

אבקת הקסמים כבר בפנים... כי עם חברים שכאלה, שיודעים מה לומר איך ומתי... הקסמים כבר פועלים... תודה על התמיכה, על העידוד... אני יודעת שיהיה טוב, שאין צורך להכנס לרחמים או למקומות אפלים.... אור ואהבה. אילת.

למעלה