חסרונות ויתרונות

חסרונות ויתרונות

ובלי ריבים בבקשה! קוואטר- חסרונות. יתרונות. נמקו. ערבי- חסרונות. יתרונות. נמקו. טרוברייד- חסרונות. יתרונות. נמקו. מיניאטורים- חסרונות. יתרונות. נמקו. וולש פוני- חסרונות. יתרונות. נמקו. אינגליש- חסרונות. יתרונות. נמקו. ווסטרן- חסרונות. יתרונות. נמקו. וולטאז'- חסרונות. יתרונות. נמקו. מירוצים- חסרונות. יתרונות. נמקו. מרכבות- חסרונות. יתרונות. נמקו.

animals lover

New member
תשובות../images/Emo107.gif

ואני מקווה שזה לא יצור ריבים בפורום.... קווטר הורס- יתרונות-סוס נורא נוח לרכיבה, הסוס הכי טוב לווסטרן!!! חסרונות-לא ממש טוב בקפיצות מכשולים ודרסאג' (למרות שיש יוצאי דופן...) ערבי- יתרונות-סוס שמתאים להמון מקצים! סוס שנחשב ליפיוף ואצילי!!!
חסרונות-יש לו "דם חם" והוא אוהב לרוץ הרבה... טורוברייד- יתרונות-הגזע הכי מהיר, גזע אצילי ויפה. חסרונות-הרבה מתלוננים שיש לו צעד טיפה לא נוח וקופצני מדי... מיניאטורים- יתרונות-חמודיייייים!!! קלים מאוד לטיפול. חסרונות-אי אפשר לרכב עליהם... וולש פוני- יתרונות-חמודייייים!!! טובים בקפיצות. חסרונות-אמממ..יש אנשים שלא אוהבים פונים... אינגליש- יתרונות-לומדים קפיצות ודרסז'. חסרונות-האוכף פחות נוח מאוכף ווסטרן, פחות יוצאים לטיולים בטבע ולא לומדים דברים שיש בווסטרן... ווסטרן- יתרונות-יש ברל רייסינג ועוד הרבה מקצים שאין באינגליש! האוכף יותר נוח ויותר קל לשבת עליו, יוצאים יותר לטיולים. חסרונות-לא לומדים קפיצות מכשולים ודרסז'. וולטאז'- יתרונות-מפתח שיווי משקל, ביטחון ועוד...מאתגר. חסרונות-טיפה מסוכן ומפחיד... מירוצים- יתרונות-מפתח המוווון שרירים. חסרונות-יש הגבלה למשקל של הרוכב, רב סוסי המירוץ פורשים בגיל צעיר... מרכבות- יתרונות-הסוס יכול לסחוב כמה אנשים, אמצעי תחבורה... חסרונות-לא רוכבים על הסוס עצמו... חשוב לציין שכל מה שכתבתי זו היא דעתי בלבד ואני לא רוצה זה יגרום לריבים!!!

puremelody

New member
תשובות - מה שאני יודעת

קוואטר- חסרונות - באמת לא יודעת - סוס מושלם. יתרונות.- אופי טוב בדרך כלל - לא סוס פחדן - חכם. נמקו. ערבי- חסרונות. יתרונות. נמקו. טרוברייד- חסרונות. יתרונות. נמקו. מיניאטורים- חסרונות. אי אפשר לרכב עליו... יתרונות.- אפשר להחזיק כמו כלב נמקו. וולש פוני- חסרונות. יתרונות. נמקו. אינגליש- חסרונות.- יותר מידי לחץ על הסוס יתרונות. - זה כיף (קפיצות) נמקו. ווסטרן- חסרונות.- לא קופצים יתרונות. - מלמד לעבוד עם הסוס על חופש נמקו. וולטאז'- חסרונות. יתרונות. נמקו. מירוצים- חסרונות. יתרונות. נמקו. מרכבות- חסרונות.- התעללות בסוסים יתרונות. נמקו.

טוי בוי

New member
ארוך מידי...נקצר...

קוואטר ~~~~~~ החסרונות שלו זה שהוא טוב רק לווסטרן. יצרונות שלו זה שהוא אחלה של סוס לווסטרן. ערבי ~~~~ יתרונות זה שהוא חסין והם בדרך כלל טובים להרבה דברים {קפיצות, דרסאג', ווסטרן, סיבולת, טיולים, הרבעות...} יתרונות זה שהם בדרך כלל חמים ודפוקים בשכל... טורוברייד ~~~~~~~~~ יתרונות זה שהוא סוס טוב לקפיצות מרוצים ולפעמים דרסאג'. חסרונות זה שהוא חם ולא נוח... מיניטורים ~~~~~~~~~ חסרונות- שהם מיניטורים! יתרונות- שהם חמודים!
וולש פוני ~~~~~~~~~ חסרונות- ככחם מידי...וקטן. יתרונות- חמודים, חזקים, כחמים, טובים וממושמעים, ניידים. אינגליש ~~~~~~~ חסרונות- שיש רק שני דברים שנכללים בתוך נשא האינגליש {קפיצות ודרסאג'}. יתרונות- הקפיצות והדרסאג'. ווסטרן ~~~~~~ חסרונות- אין קפיצות ודרסאג'. יתרונות- יש המון בחירה בין נושאים. וולטאג' ~~~~~~~ חסרונות- אין לי נסיון ולכן אני לא ישמיץ סתם. יתרונות........לא יודעת.... מרוצים ~~~~~~ חסרונות- כמו וולטאג'. יתרונות- כמו חסרונות. מרכבות ~~~~~~ חסרונות- כמו במרוצים. יתרונות- כמו במרוצים.

niko girl

New member
עונה

קווטר- חסרונות- הפרצוף. יתרונות- סוס אונברסלי. יכול לעשות הכל. וגם אהבתי את התחת. משהו שאפשר לתפוס בו. ערבי- חסרונות- המבבנה והצעד לא אהבתי. כולל שהוא עם הראש למעללה. יתרונות- הוא יפה, אצילי. טורוברייד- חסרונות- הוא גבוהה מידי יתרונות-מהיר מיניאטורים- חסרונות- אי אפשר לרכב עליהם יתרונות-הם קטנים, חמודים, יפים. אינגליש- חסרונות- אוכף קטן והסידור של הארכובות שזה יהיה עד העקב זה קצר מידי בשבילי. יתרונות- קפיצות- יותר אקשן והכל. ווסטרן- חסרונות-אוכף כבד מידי. יש אוכפים שאני פשוט לא מצליחה להרים אותם. יתרונות- רכיבה עם מושכות משוחררות,הסוסים עושים פשוט הכל! מירוצים- חסרונות- דופק לסוסים את הרגליים ויש אנשים שגם נותנים כדורי מרץ לסוסים שחכתי איך קוראים לזה. יתרונות-ממצא את היכולות של הסוס בריצה.

אממ אני מצטערת לבשר לך אבל...

הארכובות אמורות להגיע לך לעקב רק בקפיצות. אז בלי הכללות בבקשה!.. כי בדרסז' הארכובה בעצם אמורה להיות אפילו יותר ארוכה ממה מהרגל עצמה. אבל שבכל זאת הרגל תהיה בתוך הארכובה ויציבה.

niko girl

New member
טוב לא יודעת בלי להתנפל.

כי כשאני רכבתי אז סידרו לי את הארכובות עד העקב. אני נורא מצטערת שלא ידעתי מה עושים בדרסאג'.

אסף 1989

New member
נקצר קצת

קווטר: חסרונות-חושב שעה ולא מוצא. יתרונות-רוחב, "מנוע" אחורי גדול וחזק, יפיפה, הצבעים, מתאים לכל הענפים. ערבי: חסרונות-עדין,רקדן והמוצא (ערבי איכסס) יתרונות-עצילי יפה מהיר חד תגובות. טורוברייד: חסרונות-לא נוח יתרונות-מהיר

למעלה