חסרים לי פה כמה אנשים,

רותי ב.

New member
חסרים לי פה כמה אנשים,

ואני מתגעגעת.... ג´ינג´ית, דואגת ומתגעגעת... קומו אסטה טו איז´יקה ?אורנה -
מתגעגעת למילים שלך, בואן פפינו - זה כבר געגוע תמידי כזה, רואים אותך לעיתים כל כך רחוקות פה... נדמה לי שהשירים ההם מביאים אותך אלינו לקצת, ואשתדל לשים פה שיר בזמן הקרוב... אתה מהמקימים של המקום הזה, וכל כך נעלם.. ולנטינה,
ביקורים נדירים, שעושים געגוע פפיטה, קדן, מדינת ישראל, כל אחד, וכולם ביחד.... ויני הקאזה, קרידוס....

בואנוס דיאס רותי אי טודוס../images/Emo24.gif

סי רותי טיינס רזון כניראה כטודוס סטן קמיננדו טיולים חוץ לארץ או טודו בואנו.. העיקר סנוס אי רזיוס כסטאן.... הויניר ון..

אי יו סטו אקי קדה דייה ../images/Emo39.gif

קדה דייאה מה אקדרו דה פלברס מואבאס (כל יום אני נזכרת במילים חדשות) אני נהנית מהפורום והאוירה הטובה שלו, בואן דיאה ספניוליס

כ...קדן כמו סטאס כמו סטה פיפיתה|בית

קון אל מזגן כסתה פרגואנדו אין קזה? יסקפו?

פיפיטה

New member
יאסטו אקי רוזה רותי איטודוס....

טינייה מונצ´ו לימפידורה, קואלו קיזי´ סולו מזגן נו סוסיידה אי נו מדישרון אין לבוטיקה דל מזגנים קלמוסס דל מזגנים ססקפרון. הייתי עסוקה בנקיונות, מה רציתי בסך הכל מזגן לא ליכלוך, ובחנות המזגנים לא אמרו לי שמשרתות המזגנים אזלו. איזה כיף יצאתי לחופש של כמה ימים רק המחשבה שלא אצטרך לקום מוקדם מעקלת את שפתי בחיוך גדול ביייייי

אלמה

New member
ברוך שובך!

תמיד טוב לחזור הביתה....וגם "אין כמו בבית... הינה, הפנטופלך (נעלי הבית) כבר מחכים לך....לבש אותם? להכין לך צ´איזיקו? אולי קפיקו? קון לצ´ה?

למעלה