חסרים לי קצת פרטים...

munahila

New member
חסרים לי קצת פרטים...../images/Emo7.gif

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה עשו היום יחד בילי-בוי ובריטני
כנראה שפיספסתי....הרי ג'יי-טי סיפר לבילי על תעלוליה של בריטני,ומה קרה מאז? הוא לא רץ לזרועותיה של מאק? מודה למשיבים.

taish

New member
בסוף הוא לא האמין לג'יי.טי

אכן, ג'יי.טי זרע בליבו של בילי-בוי שלנו ספקות. אבל אז בילי ניגש לדבר עם בריטני, שכמובן הכחישה מכל וכל (ועוד הייתה לה החוצפה להגיד שלג'יי.טי יש אג'נדה משלו בכל העסק - הוא זמם עליה מזמן, ומתוך תסכול על זה שהיא דחתה אותו הוא מתחיל להמציא עליה סיפורים מלוכלכים). הספקות של בילי לא נעלמו לחלוטין לאחר השיחה הזו, אז הוא הלך לפיליס, שדאגה לעשות כיסוי תחת מאוד מוצלח לבריטני... ואח"כ גם דאגה להגיד לבריטני שהיא חייבת לה עכשיו. בילי התרצה והשתכנע. האמון שלו בבריטני שב, ועכשיו הכל טוב ויפה וכולם מרוצים (חוץ ממאק...)

רונית1

New member
הפרק של היום

הצחיק אותי הקטע עם קריקט שהחזיקה עיתון ענק שהגיע לה עד הצוואר. אהבתי את הסצנות עם פיליס והתגובות של כולם כלפיה.

כריסטייייייייייין?

מי הסתכל בכלל על הסצינות שלה?? רק פיליס!! הסצינות שלה היום (בהמשך ישיר לאתמול, וכמעט לכל סצינה, למען האמת) היו פרייסלס!! פשוט תענוג טהור! אהבתי גם שהיא התעללה טיפה בג'ינה, היא נורא מעצבנת אותי הלסבית הזאת...

היה בא לי פעם...

שכריסטין תתאהב נואשות באיזה משהו סתם, איזה צ'חצ'ח ותכנס לאיזה מוערבות ריגשית ותעשה קצת שטויות.... לא יודעת מה, העיקר הדמות שלה תזוז קצת. הדמות שלה לא משנה בכלל כיוונים תראו את נינה כל הזמן יש לה גברים מכל הסוגים רעים, טובים, טיפשים, חכמים אבל היא מעניינת

לגבי ג'ק

למי ששם לב הוא התחיל לדבר עם ג'ון על "הסיבה האמיתית" שהוא יוצא עם פיליס שזה כיביכול בגלל שהיא עובדת אצל המתחרה והוא ישתמש בה לצרכיו. יכול להיות שזאת באמת הכוונה שלו אבל אני חושב שזה יהפוך ליותר מזה והוא יזנח את המטרה הזו ויעבור לקטע אמיתי. כל זה כמובן לפי דעתי ואתם מוזמנים להצטרף או לחלוק עלי

taish

New member
המממ...

לא שמתי לב לשיחה הזו בין ג'ק לבין ג'ון, אבל גם לא ראיתי את כל הפרק... בכל מקרה, אני לגמרי מסכימה איתך (וזה ממש לא ספויילר, אלא רק דעתי האישית) שלבסוף ג'ק ישתמש בשכל שלו (ויש לו) כדי להבין מי נמצאת מולו, ולהפוך את הקטע עם פיליס לחי, לוהט ושמייח כמו שרק ג'ק ופיליס מסוגלים לעשות...

לא יאמן איך היא נהפכה ממש לעריצה

אני חושבת על פיליס איזה דמות שלילית היא היתה, היא פשוט לא היתה נסבלת כל הקטע עם דני, ועם הפרופסור ההוא שהיא השפיעה עליו, והחזקה על הילד שלה, ועם חברה שלה שמתה בשרפה ומה שהיא עשתה לכריסטין ופול באי ובכלל היא היתה דמות ממש שלילית, ממש כמו שילה. לא אהבתי אותה בכלל ופתאום היא חזרה, יפה, סקסית, חושנית, חכמה, יודעת מה להגיד ואיך, היא ממש נראת טוב כל סידרה יותר ויותר יפה מי יכול להסביר לי, איך השינוי הזה הגיע?????

למעלה