חסרת אונים לגבי הקשב וריכוז
היי לכולם
חדשה כאן
הבן אובחן במבחן פסיכודידקטי ומוקסו בבעיית קשב וריכוז, דיסקלציה וריגשי
הבן שלי אומנם בן 12 אך חווה חוויות בחייו כגון אח בן 8 שאובחן ברצף האוטיסטי . מוות של מספר קרובים למשפחה ובחודשים האחרונים אנו, הוריו נפרדנו ובתהליך גירושין.
הבן שלי מאז ומתמיד היה מדבר בשיעורים הרבה ומראה סימני בעיית קשב וריכוז
מודעת לכך שהאבחון שביצענו בוצע בשלב מאוחר יחסית והיינו רדומים
עכשיו זה מחמיר בעקבות השינוי המשפחתי.
הילד מאוד רוצה להצליח אך לא מצליח ובבית הספר לאחרונה יותר ויותר קוראים לי לפגישות בעניין שרוצים לעזור אבל הכל בעיקר עומד על העניין הרגשי והקשב
היום המנהלת אפילו "איימה " שתפנה לפקידת סעד בגלל שאנו כבר לא מטפלים עם ריטליין. ועכשיו כשאני חושבת על זה אני מבינה שזה מחדל והיא עברה גבול.
השאלה שלי אליכם... מהן הפתרונות לטיפול.. הפרוד שלי לא ומכן לשמוע על ריטלין. אני כבר מוכנה לתת.
האם יש מכון מומלץ בו נטפל בכל העניין? רגשי. לקויות למידה. דיסלקציה וקשב וריכוז?
אציין כי כבר מספר חודשים אני מטפלת בעניין דרך קופת חולים לקבלת פסיכולוג דרך הקופה אבל זה לוקח מלא זמן.
הבן מקבל גם רכיבה טיפולית על סוסים מזה כחצי שנה ומורה פרטית פעמיים בשבוע.
עזרו לי בבקשה
סליחה על האורך
היי לכולם
חדשה כאן
הבן אובחן במבחן פסיכודידקטי ומוקסו בבעיית קשב וריכוז, דיסקלציה וריגשי
הבן שלי אומנם בן 12 אך חווה חוויות בחייו כגון אח בן 8 שאובחן ברצף האוטיסטי . מוות של מספר קרובים למשפחה ובחודשים האחרונים אנו, הוריו נפרדנו ובתהליך גירושין.
הבן שלי מאז ומתמיד היה מדבר בשיעורים הרבה ומראה סימני בעיית קשב וריכוז
מודעת לכך שהאבחון שביצענו בוצע בשלב מאוחר יחסית והיינו רדומים
עכשיו זה מחמיר בעקבות השינוי המשפחתי.
הילד מאוד רוצה להצליח אך לא מצליח ובבית הספר לאחרונה יותר ויותר קוראים לי לפגישות בעניין שרוצים לעזור אבל הכל בעיקר עומד על העניין הרגשי והקשב
היום המנהלת אפילו "איימה " שתפנה לפקידת סעד בגלל שאנו כבר לא מטפלים עם ריטליין. ועכשיו כשאני חושבת על זה אני מבינה שזה מחדל והיא עברה גבול.
השאלה שלי אליכם... מהן הפתרונות לטיפול.. הפרוד שלי לא ומכן לשמוע על ריטלין. אני כבר מוכנה לתת.
האם יש מכון מומלץ בו נטפל בכל העניין? רגשי. לקויות למידה. דיסלקציה וקשב וריכוז?
אציין כי כבר מספר חודשים אני מטפלת בעניין דרך קופת חולים לקבלת פסיכולוג דרך הקופה אבל זה לוקח מלא זמן.
הבן מקבל גם רכיבה טיפולית על סוסים מזה כחצי שנה ומורה פרטית פעמיים בשבוע.
עזרו לי בבקשה
סליחה על האורך