חסרת אונים!

חסרת אונים!

שלום לכולם, אני מקווה שאני כותבת את זה במקום הנכון, לא ידעתי ממש להתמצא כאן בפורומים, אם לא אשמח אם תעבירו אותי למקום אליו הבעיה שייכת. (העבירו אותי לכאן מפורום רפואת נשים). אני בקרוב אהיה בת 16, ויש לי בעיה שמפריעה לי המון זמן. מאז גיל 9 בערך, יש אצלי תופעה הנקראת הזעת יתר. הזעת היתר מופיעה אצלי בכפות הידיים ובכפות הרגליים. זו בעיה שאני לא יכולה יותר לסבול. כבר מספר שנים לא נעלתי סנדלים , אלא תמיד נעליים סגורות -גם בקיץ. אני נמנעת ממגע עם אנשים מלחיצות ידיים וכו'. בשלב הזה של הגיל זה כבר נהיה יותר ויותר בעייתי. ניסיתי דיקור סיני- 2 סדרות של טיפולים וזה לא עזר לי בכלל. שמעתי על הניתוח שיש נגד זה, אבל הבנתי שהזעה אמנם נעלמת מכפות הידיים והרגליים אך מופיעה במקומות אחרים (מפשעות, קו החזיה וכו'..). אני מאד מתלבטת בנוגע לניתוח, ובכלל בנוגע למה אפשר לעשות נגד הבעיה הזו, שממש קשה לתפקד איתה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי, לייעץ לי ולספר לי על פתרונות אם שמעתם על כאלה מוצלחים. תודה מראש. חסרת אונים!!

הזעת יתר

את בהחלט בפורום הנכון. כנסי לעמוד הפתיחה של הפורום ותמצאי מאמר שלי שעונה על רוב השאלות שלך. אשמח לענות לך אם יש לך שאלות נוספות. מכיוון שאני מתרשם שיש לך סבל ניכר מהזעת יתר שפוגעת באיכות החיים שלך, אני ממליץ לך לבוא לפגישה עם רופא במרפאה לכירורגיה אנדוסקופית ולקבל הסבר על האפשרויות הטיפוליות. לתאום תור 03-6974444 בברכה

למעלה