חסרת אונים

קוקי500

New member
חסרת אונים

תחושה של חוסר אונים מה אני עושה עם מה שבפנים ? רסיסים שברים ופגיעות איבדתי שליטה איבדתי מציאות עולם דימיוני מלא בכאב התמסרתי כנגד כל פחד ועם כל הלב איבדתי אמון בכל מה שסובב תחושה שלי למי זה חשוב ? היכו אותי ונתתי פשוט להכות אותי שוב הולכת לאיבוד כל כך מהר מקבר אחד לקבר אחר איפה שלי ? בתוך החיים שכנראה המצאתי מתוך פחד לפעמים עושים שטויות נופלים למה שבאמת מפחיד בשרשרת של טעויות את מי זה מעניין ? כניראה אף אחד וגם אם אהיה בביחד זה יהיה לבד כי הכל היה פרוץ .. והפגיעות מזמינה עוד כמה ונתתי לעצמי להיסחב בלי להבין מה אני עושה שם מה? חסרת אונים לא מנוחה לנפש לא מנוחה לגוף ועולים בי הרבה רעיונות של טירוף נותנת לעצמי לעוף איתם מה כבר יכול להיות הפסקתי להיות ביום שפחדתי לחיות הפסקתי לנשום מרוב נשימה כשויתרתי בגדתי בעצמי אז למה אני בכלל מופתעת שגם אתה בי? מלא טעם מחוסר טעם מה אני עושה עם זה ? אבדתי בגלל שסמכתי יותר מדיי חסרת אונים מול האין סוף מול הסוף מול כל מה שמת כל מה שחי חסרת אונים בשלב הזה במקום הזה של חיי

etyo1

New member
ממש ממש אהבתי

לא יודעת מה גורם לנו לעיתים להחליט "לפול על חרב" לזרוק את הזהירות לרוח. האם זהו אומץ בלתי רגיל? האם זו טיפשות? אולי כי באיזשהו מקום תת מודע אנחנו מבינים שלעומת מדבריות הרגש של תקופות שלמות בחיים, גם הסערה ואפילו הכאב הם סוג של נווה מדבר. לפחות אנחנו מקבלים הוכחה שהלב עדיין מתפקד... לא קפא לגמרי.

קוקי500

New member
תודה ונכון

אני מעדיפה גם להרגיש כאב מאשר כלום .. זה הכי נורא שהרגש שהלב קפוא..

עדי0078

New member
ממש יפה..

"היכו אותי ונתתי פשוט להכות אותי שוב " השורה שהכי נגעה בי.. קורה לצערי כל כך הרבה פעמים..:\ יפה :)

למעלה