חסרת אונים.

shoo1704

New member
חסרת אונים.

רוב הבעיות שלי פחות או יותר נפתרו לזמן קצר. עד שצצו כמה חדשות. בעיקרון, היו לי בעיות בבסיס. אני משרתת בבסיס סגור, מפקדת כיתה בבט"ר, עם סגל לא מי יודע מה, ואוכלוסיית חיילים לא מוצלחת במיוחד. היה לי ממש רע, עשיתי בלאגן, דפקתי נפקדות של יום, הפיצו עליי שמועות מלוכלכות (שאני שוכבת עם חיילים כאלה ואחרים), הרסו לי את החיים. בסופו של דבר, אני בתהליכים לעבור בסיס. שזה טוב. הבעיה היחידה היא, שלמרות שהייתי אצל קצין מיון, ולמרות שיש לי היסטוריית שיחות עם הקב"נית וכמה התקפי חרדה בבסיס והפרעת אכילה די קשה בפרוטוקול, עדיין לא משחררים אותי משם. אמא שלי חולת סרטן. איבחנו אותה לפני כמה ימים כשרגל ימין שלה שותקה. יש לה גידול עצום על 5 חוליות בעמוד השדרה. היא על מורפיום, הוזה מהתרופות, או בוכה מכאבים. אני אמורה להגיע מחר לבסיס. ואני יודעת שהם ימשיכו לאמלל אותי כל עוד הם יכולים. ואין עם מי לדבר. נראה לי שגם לקב"נית בבסיס נמאס ממני. ועדיין לא שיבצו אותי ליחידה חדשה, או שפטו אותי על הנפקדות, שהייתה לפני יותר מחודש כבר. אני מפחדת שירתקו אותי. אני מפחדת שיקרה לאמא שלי משהו אם אני לא אהיה פה איתה. אבא עובד כל היום ואחותי גרה במעונות של האוניברסיטה שלה בצפון. אנחנו גרים באיזור המרכז. אחותי לא תפספס לימודים בשביל אמא שלי. אמא שלי גם לא רוצה שזה יקרה. אני רוצה להיות עם אמא. אני מפחדת שאני אאבד אותה. שהיא תסבול ואני לא אהיה שם לעזור, או לקרוא למישהו. אני לא רוצה לעזוב אותה. אני לא רוצה שהיא תעזוב אותי. אני לא רוצה לא לאכול יותר. אני רעבה. אני לא מסוגלת לחשוב על להכניס משהו לקיבה שלי כי אני יודעת שזה ייפלט תוך 5 דקות מדאגה ופאניקה. אני צריכה עזרה.

פימבייה

New member
תהיי חזקה

במצב כזה את יכולה לפנות למש``קית ת``ש ולהסביר לה את המצב כי במקרים כאלה את אמורה לקבל הקלות! ונכון שבצבא התהליכים מאוד איטיים אבל תזכרי שבסופו של דבר את תעברי יחידה וכל זה יהיה מאחורייך. אל תשימי לב לאנשים האלה שאיתך הם לא שווים התייחסות פשוט תנסי להתעלם מזה, ככה זה לפעמים בצבא מגיעים למצבים מאתגרים במיוחד ואת מספיק חזקה בשביל להתגבר עליהם. ותזכרי למפקדים את המצב של אמא שלך ושהם חייבים להתחשב! שיתנו לך זמן לדבר איתה בטלפון או לצאת הביתה ברגעים קריטיים ואם המפקדים שלך עד כדיי כך אטומים אני מקווה שמי שישפוט אותך על הנפקדות לא יהיה כזה כי את יכולה להזכיר את היחס שלהם ואת המצב בבית וכל זה יכול לצאת לטובתך, אז בינתיים תחזיקי מעמד ובהצלחה!

disturbed fairy

New member
...

אני לא מכירה אותך אז לא יודעת מה קדם למה, ומה גרם למה, בכל אופן אם הקב"נית לא עוזרת לך בלצאת מהיחידה, אז הלאה, הבנאדם הבא, מש"קית ת"ש, אמא שלך אובחנה כחולת סרטן, תקבלי מינימום ת"ש 5, מינימום, ואף אחד לא יחזיק מ"כית בעלת הת"ש 5, או כל ת"ש כלשהו בעצם... ובלי כל קשר, את צריכה להוציא ת"ש, כדיי להיות עם אמא שלך כל יום בבית, לא?

shirly 2004

New member
ואף אחד לא עוזר לך שם בצבא?

אני לפני גיוס (עוד חודשיים) ואני מוניתי לתפקיד משקי"ת ת"ש, אז אני קצת מבינה בזה ויודעת שזה תפקידה, לעזור לך בדיוק בבעיות מהסוג הזה.. למה לא פנית אליה וסיפרת לה את זה? אני בטוחה שהיא לא תשקוט ותחפש לך פתרון הצבא מאוד דואג לחיילים שלו ובטח כשהם באים ממשפחה שזקוקה לעזרה (לאו דווקא כלכלית) וכשרע להם כ"כ בבסיס. לגבי אותם חיילים, שמועות זה דבר שהולך ומתאדה אני מאמינה, יעזור זמן וגם השמועות האלו יעברו. בינתיים, עד שהבקשה שלך תמולא לעבור בסיס, תנסי כמה שיותר להתעלם מהמצב, לאט לאט גם הם ישכחו מזה. מאחלת לך המון הצלחה ושולחת לך חיבוק גדול נופר:]

ח ב ו ב ה

New member
זה בדיוק הקטע

שאת לפני גיוס ובגלל זה את עוד תמימה וחושבת שהצבא מאוד דואג לחיילים שלו... תשמעי גם אני הייתי תמימה והתגייסתי עם כזאת מוטיבציה שאין לך מושג... וכולם אמרו לי "כולם זה ככה בהתחלה לפני הגיוס, חכי תתגייסי זה יעבור לך"... אמרתי לא אין מצב ועכשיו אני סופרת את הימים!!!!!!!!!!!!!!! כי את אולי חושבת ככה עכשיו אבל שתתגייסי את תביני שהצבא ל-א מאוד דואג לחיילים שלו ואם קיבלת מפקד טוב, אז יש לך מזל אם קיבלת מפקד חרא- אז חבל... ומניסיון (אני לא משקית תש אבל 2 חברות שלי כן) את יכולה להיות המשקית תש עם הכי הרבה רצון לעזור ולרדוף כל היום אחרי מפקדים שיחתמו לך על כל מיני אישורים לחיילים... אז שוב, זה יותר תלוי במפקדים... בהצלחה!!!

למעלה