חסרת אנרגיות...

שם ים

New member
חסרת אנרגיות...

ולא כי משו ממוטט אותי. סתם, חסרת אנרגיות.. ....... עכשיו אני והפסיכו´ שלי משוחחות על גברים. על הקושי והפחדים. ........ שליטה. כמה זה מפחיד כשיש דברים שהם לא בשליטתי.. אני מנסה להיזכר בנקודות.. ........ להיות מאוהבת זה אומר לאבד שליטה על הרגשות... ... ואני פוחדת מזה מאוד.. כי אז אני עלולה להיפגע.. או כמו שקרה לי עד כה, שברגע שאיבדתי שליטה, נתת לעצמי להתאהב, הם הלכו.. ..... ותמיד קשרים מציפים אותי. דק דק. מיתרי הרגש רועדים... ..... וואאווהה. ... היתה פגשיה ממש קשה. הרבה זמן לא הייתי ככה. .. לאחרונה אני כותבת בצורה מאוד יבשה, בלי הרגשות. כאילו, רוצה רק לספר על ארועי היום.. כמו יומן.. וללכת לישון. ... אבל בתכל´ס אני מאוד מותשת.. מעבודה קשה על הנפש.. לא קלה היא, לא קלה דרכינו.. המון חששות עולים עכשיו. ופתאום אני אפילו לא יכולה לדבר עליהם.. ואני כלכך רוצה. אבל, כנראה מתוך פחד, הם נישארים איי שם חבויים... הם עולים רק אצל הפסיכו´, כאילו, עדין לא ניתנה להם הלגיטמציה לעלות ולקבל שם ומימד. ....... אני גם מגלה שקשה לי, לאחרונה, עם שורות ארוכות. כאילו, אין לי אויר כדי לומר הכל בבת חת. צריכה לקחת נשימה לפני כל הברה. ........ וקשה לי גם לקרוא דברים ארוכים.. צריכה משפטים קטנים, שמכילים הבנות גדולות. ..... והבטן מתחילה לכאוב. ... תודה. שם ים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שם ים יקרה..

נשמע שעלו אצל הפסיכולוגית רגשות מאד קשים..כאילו נגעתן בנקודות מאד כואבות..מאד אמיתיות.. התהליך הארוך הזה..בו חושפים דברים..מעלים אותם על פני השטח..הוא תהליך קשה..והוא אכן לוקח אנרגיות- והמון. העייפות מהעבודה הקשה על הנפש מובנת לנו מאד.. אבל טוב שאת עובדת.. אנחנו מחכים לך יקרה, שתרגישי שאת יכולה לספר ולדבר על הפחדים..על החששות.. אולי זה חלק מהתהליך..אולי יקח לזה זמן עד שזה יעלה גם כאן או בכל מקום מחוץ לחדר הפסיכולוגית.. אבל טוב שזה עולה שם.. קחי לך נשימה עמוקה.. קחי לך את הזמן.. רישמי כמה משפטים קצרים שאת צריכה.. אנחנו לא יכולים שלא להמשיך את השיר: "עוד שדות פורחים יש לפנינו.. עוד הרים גבוהים..וצונני פסגות.." אנחנו איתך..גם כשאין אויר.. (((שם ים)))

שם ים

New member
תודה...

אני חייבת לומר לכם, שאני מאוד מעריכה את ההבנות שאתם מעניקים לי. את החיבוקים שלכם.. את היכולת לומר במצומצם עולם ומלואו. אני שמתי לב שכל פעם אני כותבת במקום אחר.. ולכל מקום יש את הייחודיות שלו, ואין ספק שרואים את הייחודיות שבתשובות שלכם. כמו שלכל חברה מספרים משו אחר.. ככה זה גם בכתיבה בפורומים. תודה לכם..מאוד. שם ים...

למעלה