חסרת ניסיון ובעיקר מתוסכלת מעצמי

yapyap2

New member
חסרת ניסיון ובעיקר מתוסכלת מעצמי

היי!
פעם הייתי קוראת פה יותר, עכשיו עברתי מדינה אז יש פחות זמן פנוי....די קיוויתי שלא אצטרך לחפש עוד תשובות בפורומים שכאלה ודברים יסתדרו מעצמם. עכשיו מקווה למצוא קצת הזדהות או דעה מהצד כי קצת נמאס לנתח את הדברים כל כך הרבה..
אז אני בת 22, עם מעט מאוד ניסיון (התנשקתי בערך 4 פעמים בחיי וגם את זה אני די בטוחה שלא עשיתי כל כך טוב), אין בכלל מה להעלות את הנושא של סקס.....זה הרבה בהמשך הדרך.
Long story Short? סיפור קלאסי של הברווזון המכוער.. בשנות החטיבת ביניים והתיכון-לא השקעתי בכלל במראה וגם לא היה הרבה במה להשקיע, וגם לא היה שום קשר זוגי .לפתע בגיל 19 אני שמה לב שמתחילים איתי יותר ויותר, משקיעה יותר במראה החיצוני אבל באופי שלי אני עדיין לא מציאה מבחינה חיצונית. אני מאוד מאמינה באופי חזק אצל נשים, ולא מתביישת להגיד שאני חכמה,מצחיקה שנונה וכו וכו. אני פשוט לא מאמינה שאני יפה. מסתבר שכולם סביבי דווקא רואים משהו שאני מפספסת, ואין שבוע שאין מישהו שמתחיל איתי. אני לא כוסית על, אל תטעו....אבל כנראה שיש בי משהו וזה מתסכל שאני לא מצליחה לראות את זה.
עברתי לגרמניה לפני 3 חודשים. מעבר לתסכול שאני בחורה מאוד ביישנית אז אני לא בקושי מכירה כאן מישהו, ועוד קשה לי לפתח שיחה עם אנשים זרים בטח שלא להציע לשבת על בירה ידידותית, קיוותי שמשהו כאן ישתנה גם מבחינה זוגית. "משנה מקום משנה מזל" לא עובד כמו שציפיתי לצערי והמציאות התפוצצה לי בפנים כשאני מגלה שהחוסר ביטחון שלי כל כך חזק.
אז אני חסרת ניסיון, וגם כשמתחילים איתי (וזה קורה הרבה), אני עדיין לא מאמינה. אני מרגישה שיש פער כל כך גדול בין איך שאני נראית לבין מי שאני בפנים שזה פשוט מתסכל אותי. כל פעם שאני קולטת מישהו "בודק" אותי או מסתכל עלי זה כאילו מת לי חלק בפנים רק כי זה מזכיר לי כל פעם מחדש איזה דרך ארוכה יש לי....
אני יודעת שהרבה יגידו "את כולה בת 22 את צעירה" אבל בשבילי אני מרגישה שזה כבר נהיה גבול דק ועוד מעט אני אהיה תקועה בחשיבה שלי לנצח..

כל הזדהות או עצה תתקבל בברכה :)

FineSilverMan

New member
אתם סתם בלחץ...

כלומר בחורים מתחילים לדבר איתך ואת "לא מאמינה"...
אל תאמיני.
פשוט תזרמי עם השיחה, תהני מהמצב.
אם הוא מוצא חן בעיניך, תני את מספר הסלולר.
&nbsp

Matzeket

New member
יש אנשים ששונאים ליצ'י

יש אנשים שלא סובלים ליצ'י.
יש טעם לנסות לשכנע מי מהם שהוא טועה? כידוע, לא.
יש זוג , הגבר אוהב ליצ'י האישה לא- זה מפריע להם איכשהו? להיפך. יש פחות על מה לריב :)

בואי נשליך את זה לענייננו:
עלם חמודות רוצה אותך. חושב שאת יפה ובא לו עלייך.
את לא היית רוצה אותך.
איפה פה בדיוק הכשל!?...

את לא מאמינה שהוא רוצה אותך? בדיוק כמו שמי שמת על ליצ'י לא מבין איך אחרים יכולים לא לאהוב אותו.

אל תשני את החשיבה שלך על עצמך
אבל תשני את החשיבה שלך על מה שאחרים חושבים.

את לא חושבת שאת יפה? לא מומלץ , אבל שיהיה.
מה אחרים חושבים עלייך ובכלל- זה עניין שלהם. לא שלך.

מה שצריך לעניין אותך זה לא מה הבחור שמתחיל איתך חושב עליך, אלא מה את חושבת עליו.
מצא חן בעינייך? לכי על זה.

אפשרי לאחרים לאהוב אותך גם אם את לא מסכימה איתם.

נ.ב.
את תהי תקועה עם החשיבה שלך לנצח כי , לפחות מהפוסט הזה נשמע ש, את לא מחפשת דרך לצאת ממנה- אלא מתבצרת בה.
זה שהמציאות סותרת את מה שאת חושבת על עצמך לא מפריע לך להמשיך להחזיק בהנחות עבודה שהוכחו לך כשגויות .
ובכן, יקירתי- אני לא אנסה לשכנע אותך וגם אין לי מושג איך את נראית
אבל וואלה, יש מצב שאת לא תמיד צודקת :)

תהני!

yapyap2

New member
וואו תודה! נקודת מבט כזאת על העניין הזה עדיין לא שמעתי

מודה שאני עקשנית חח ובאמת שכרגע אני מתבצרת בה מרוב תסכול בנוסף לסביבה שכל הזמן שואלת "נו? לא מצאת עדיין חבר גרמני? אז לפחות ישראלי..."
אבל באמת הייתי רוצה לצאת מהמעגל חשיבה הזה.
&nbsp
בכל מקרה תודה, נתת לי נקודה טובה לחשוב עליה :)

Bs Bane

New member
ליצ'י הוא רכיכה עצית בנוסח מטהר אויר.

סתם, אני סתם לא אוהב לקלף את המניק.

חשיבה באמת לא שגרתית

ומאוד מעניינת !
&nbsp
הבעיה לדעתי היא הדיסוננס הקוגנטיבי כלשהו
זאת אומרת אישית יש לאדם בעיה- והיא הפער בין מה שהוא חושב על עצמו
לבין מה שהוא רואה שהסביבה שלו חושבת עליו-והסביבה לא תואמת את החשיבה שלו.
&nbsp
זו הבעיה...
לדעתי..

Bs Bane

New member
אם את חכמה, מצחיקה, שנונה, וכו', וכו',

או לפחות את חושבת שאת, אבל את לא חושבת שאת יפה, מה זה משנה?
הרי אנשים מתחילים איתך, וגם אם את לא יפה או חושבת שאת יפה; את חכמה, מצחיקה, שנונה, וכו', וכו' -- יש לך מה להציע, גם אם זה לא יופי (מנקודת המבט שלך).
אז כשהם כבר בפתח דלתך (אלוהים יודע למה, גם אם את לא) תציעי להם את מה שאת יודעת שכן יש לך, שיכול להיות הרבה יותר מרק מראה חיצוני.
אם את לא רוצה לעבוד על המכשולים שלך, תעבדי איתם.

קצת פרופורציות - אני בת 30 באותו מצב.

כדאי שתקחי את עצמך בידיים אם את לא רוצה להתעורר עוד 8 שנים ולהבין שפספסת את הרכבת שלך.

Matzeket

New member
גיל 30 לא אומר שפספסת את הרכבת

הכל יכול לקרות בכל גיל

הדבר היחיד שרלוונטי לגיל ולזמן שעובר זה שאתה מתייאש יותר ומתקבע יותר בדפוסים ובפחדים שלך אז השינוי הופך להיות יותר קשה, אבל ממש לא בלתי אפשרי!

זה לא השינויים..

לדעתי הכותבת בת השלושים
התכוונה לא לשינויים בכלל...
זה כן אפשרי לעשות שינויים בכל גיל גם קשיש...
&nbsp
היא התכוונה לתחושת הפיספוס
של הנערות הלא מממומשת (כמה אותיות מ -מקווה שלא טעיתי
)
נו לא מזמן היה לנו
כותב פה בפורום שנעלם\או פשוט לא כותב
&nbsp
והוא כאילו רוצה להחזיר את השנים לאחור
ושונה את זה שהוא בן X ורוצה את שנות הנעורים שלו בחזרה כדי להתנהג אחרת (לצערי ולמזלי אין לנו מכונת זמן לחזור לאחור, למזלינו כי אי אפשר לדעת מה היה קורה אילו היינו מתקנים את העבר)
&nbsp
אז שינוי כן
תחושת פיספוס-זו הרגשה שמאוד קשה לצאת ממנה
&nbsp
אנו נדרשים לחשוב על השאלה -האם אנחנו לא נצטער על כך שאנו לא פועלים ויוזמים דברים לקראת השינוי..
נו כל שנים אנחנו מזדקנים.. ואם לא נמצא זוגיות
לא השינוי יעניין אותנו
אלא אולי יותר תחושת הפספוס על השנים שעברו ואנחנו ישבנו בבית ולא עשינו כלום...
&nbsp

dori78

New member
כל מה שמצקת אמרה

אני מבוגרת ממך בכמה שנים, עד לפני שנה לא חשבתי שאגור עם מישהו או שאתחתן.
היום אני גרה עם בן זוג והרעיון של חתונה כבר לא נראה לי בלתי אפשרי.

שינויים אפשריים בכל גיל.

Surrealistical

New member
ואיך את מגיבה כשמישהו שאת מחבבת מראה עניין?

אני שואלת בשביל להבין איך הבטחון העצמי הנמוך שלך בא לידי ביטוי ברגעים קריטים.
עם הרבה מאוד בחורות מתחילים ברחוב ורובן לא מתעניינות כי הן מבינות שניגשים אליהן רק בגלל המראה חיצוני. ולרוב שטחיות כזאת לא מושכת. אבל כשמדובר במישהו מוכר זה הרבה יותר שונה...

yapyap2

New member
לא יותר טוב ..

כשמישהו שאני כן מחבבת מראה עניין אני עוד יותר נבוכה ומתחמקת.
אני מנסה לעבוד על זה ב"כן ליצור קשר עין" או בדברים קטנים אחרים אבל בכללי ברגע שזה מתקרב למשהו אמיתי אני בורחת כי אני מפחדת שבמצב של נשיקות למשל אני אפול כי אין לי כמעט ניסיון וקשה לי לזרום בהתחלה מרוב לחץ ואז הבחור פשוט יקבל רושם שאני מנשקת גרוע ויחתוך את זה (וזה כבר קרה לי)

אדונשוי

New member
תשארי בגרמניה

בסוף יבוא גרמני ויעשה בך דברים.
תחזרי מייד לארץ ותביאי מלקי
&nbsp

anesthesi

New member
את יכולה לברוח עד קצה העולם

אבל את לא יכולה לברוח מעצמך. איפה שלא תהיי - את תהיי שם

וכדאי שתפסיקי לצפות ש-"דברים יסתדרו". דברים מסתדרים כשמישהו מסדר אותם, ויש רק מישהו אחד שיסדר אותם עבורך - וזו את.
מה הבעיה המרכזית שלך? ביישנות?
מה עם חברות בנות אותו מין, איתן יש לך בעיה ליצור קשר או שזה רק המין השני?

yapyap2

New member
כן. את זה אני מבינה בדרך הקשה

באופן כללי קשה לי להתחבר עם אנשים, לפתח שיחה וכו. אבל יותר קל לי להתחבר עם גברים..
בגילי המופלג גיליתי שאין דבר כזה "ידידים" ושאף גבר שפוגש אותי ומתחבר אלי לא אמר לעצמו "וואלה איך בא לי להיות ידיד שלה"
&nbsp
סבבה, מנסה להיות יותר פתוחה וחברותית פשוט חוויתי כאן כמה חוויות שקצת הורידו לי את החשק מקשרים אנושיים :/
&nbsp
אגב, תודה לכולם על התגובות! מעריכה מאוד
&nbsp
נ.ב. בגלל מילקי לא עוברים מדינה וכאן סגרתי את הדיון בנושא הזה :)

anesthesi

New member
חווית דברים רעים כאן בתפוז?

האמת ששנים רבות לא כתבתי בתפוז ועכשיו כשחזרתי אני רואה שהאווירה קצת השתנתה ולאו דווקא לטובה.
אבל מאיזה בחינה זה הוריד לך את החשק לקשרים אנושיים? מה קרה?
שמעי יש הרבה אנשים בעולם, חלקם מוצלחים יותר, חלקם פחות. לא כדאי להתחבר למי שגורם לך הרגשה רעה. כן כדאי להתחבר למי שגורם לך הרגשה טובה. זה לא מסובך, נכון?

&nbsp
לא הבנתי כלכך - את מחפשת ידיד או בן זוג?
כי אם את מחפשת בן זוג, את אמורה דווקא לשמוח שגברים מגלים בך עניין מיני, לא?
ואם את מחפשת ידיד, אז אולי פורומים של זוגיות זה לא הדבר הנכון לך?
או בקיצור - מה את מחפשת?

yapyap2

New member
בתפוז? חס ושלום!

חוויות רעות בעיקר כאן...בקיצור? "חברה" מישראל נטשה אותי בעיר חדשה לבד עם חוזה לדירה ומלא רהיטים (שעלו יותר מדי כסף), גנבו לי את הטלפון, השותף שלי התנשק עם חברה הכי טובה שלי ואז עוד התחיל איתי והיא כמובן רק מכניסה עוד דלק למדורה...
לא המון חוויות טובות בזמן כל כך קצר
&nbsp
ואני מחפשת בן זוג. אבל יש לי הרגל להתחבר עם גברים ולהכניס אותם לfriendzone בצורה סידרתית ואני מנסה להימנע מזה.
גיליתי שאני מתחברת עם גברים בקלות אז אני כרגע בעיקר מחפשת מישהו שאני באמת אמשך אליו
&nbsp
אגב. עצם המשפט "אני מחפשת בן זוג" זה לא משהו שהייתי אומרת בקלות אז זה קצת מוזר :)

dahoe

New member
לי זה נראה כמו דבר מצוין שאת אומרת.

ההבנה וההחלטה שאת יודעת לאן את רוצה להגיע היא הדבר הכי חשוב. אני מוצא שלי זה היה הכי משמעותי ומקדם (כמובן שיש לי עוד הרבה לאן ללכת...)
העצה הכי טובה שיש לי - תמשיכי בידיעה ובמחשבה לאן את רוצה להגיע ותמנפי את זה עם מה שיש לך - ואל תתביישי להיות מוחמאת מפידבקים חיצוניים.

yapyap2

New member
לא שאני לא מוחמאת כמו..

כמו שזה תמיד מהווה תזכורת ל"מצב" שלי בכל מה שקשור לזוגיות. מתסכל טיפה הרבה

למעלה