חסרת סבלנות

שירי*

New member
חסרת סבלנות

אני אמא לילדה מקסימה בת 3 וחצי, אני מטורפת על הילדה הזאת בצורה שלא ניתן לתאר, היא החיים שלי. הבעיה שבתקופה האחרונה אני מרגישה שאני יותר מדי חסרת סבלנות כלפיה, אני יודעת שזה גיל כזה שהם עקשנים יותר ורוצים הכל ומיד, אבל אני במקום לגלות סבלנות מרגישה שאני מאבדת שליטה ומתפרצת מהר, כל דבר מעצבן אותי נורא ואני כועסת עליה, אנימרגישה כל כך רע עם עצמי בגלל זה, כל פעם אחרי שאני צועקת עליה אניכל כך מתחרטת ושונאת את עצמי. רע לי כל כך בגלל זה, אני משוגעת על הילדה הזאת ומשתדלת לתת לה הכי הרבה אהבה שניתן, אבל לפעמים דבר ממש קטן שהיא עושה יכול פשוט לשגע אותי ואז אני צועקת וכועסת עליה ואני יודעת שהיא בסך הכל ילדה קטנטונת ובכל זאת... המון דברים מטרידים אותי ואני מרגישה שאני מוציאה את זה עליה ואני יודעת שאסור לי לעשות את זה. ממש רע לי בקשר לזה כי אני יודעת שאני לא בסדר ובכל זאת לא תמיד מצליחה לשלוט בזה.

שירי...

אני אמא לשני ילדים הבכור בן 5.5 והקטנה בת 2.5 וכן כמו כולנו כאן ... גם אני לפעמים חסרת מנוחה.... במיוחד עכשיו כשמאוד כואב לי בין ציר לציר... היא בדיוק צריכה משהוא וכך גם הגדול.... אבל למדתי שאם סופרים עד 10 ולא, לא בלב.... בקול רם.... להזכיר לעצמך שאת סופרת כדי להרגע.... זה עוזר מאוד.... אז קדימה שירי להתחיל לספור.... וכמובן בהצלחה. ליהי

למעלה