חסר דם

• פותח הנושא g i l
  • פורסם בתאריך
חסר דם???

בוקר טוב, אנא פרט האם חסר הדם הוא עפ"י אבחנה קונוונציונלית או משלימה ואם תוכל מעט מהסימפטומים המתלוים לכך ( בדיקות דם, עייפות , עצירות, חולשה , סחרחורת , נק שחורות מול העיניים וכד´.) סופשבוע שקט ונעים יעל

g i l

New member
סימפטומים

ראשית, תודה על ההענות המהירה, בחודשיים האחרונים, חלה החמרה בסימפטומים הבאים: עייפות מתמשכת, וסימנים שחורים בעיניים - דבר שמאד מאד מפריע לי לאחרונה ולכן נשאלה השאלה. חשוב לציין שמטפל ברפואה הסינית איבחן לפני חודשיים, כי הנני סובל מחסר דם. בנוסף, הנני מתקשה להירדם במעט לאחרונה ( במקביל לסימנים השחורים בעיניים). תודה,

היננך סובל/ת מחוסר לחץ דם?

או אולי בעיות בהמטוקריט? אולי כדאי לעשות ספירת דם סטנדרטית, ככה בשביל הכיף. עוד לא שמעתי על מחסור בדם, אבל תמיד יש משהו חדש. שמשון הערפד.

g i l

New member
???

לא ידוע לי על בעיה בדם - בכל אופן, כתבית על בעיית חסר דם סיני ( הדגש הוא הסיני ), כיוון, שאין כלל מושג ברפואה המערבית הנקרא חסר דם, אולם יש כל מיני מצבים שיכולים להתקשר לכך כגון: אנמיה. ( אע"פ שזה לא המצב אצלי ). אודה, למי שיוכל להציע בעניין התזונה, תודה,

סתםלהשכלה כללית...

אנמיה נקרית לפעמים: חוסר דם אבל חוסר דם בסינית, הוא לא בהכרח חוסר דם / אנמיה במערבית אני בטוחה שיעל תתן תשובה מקיפה לעניין נאוה

חסר דם..

ובכן בחסר דם ניתן לטפל וממולץ לעשות זאת בעזרת דיקור וצימחי מרפא המאיצים את התהליך. חשוב לאבחן את מקור חוסר הדם האם הוא בטחול או בכבד או בשניהם.. לגבי תזונה הינה כמה טיפים לחיזוק הדם: חשוב במצבי חוסר דם לחזק את הטחול באכילת דגנים מלאים גריסים, אורז, תפוח אדמה ובטטה ואם אינך צימחוני אז גם בשר בקר ,קרפיון וביצי תרנגולת. כמו כן כדאי לתמוך באנרגית הכבד, זרעי סומסום שחורים ( מצויינים גם לכליות) תרד וכמובן כבד . אחד ממחזקי הדם הממולצים הינה המולסה כפית-כף ( תלוי במשקל גופך) גדושה ביום יכולה לעשות פלאים. בקטגורית לא תעשה כמעט ואין שינוי , המנע ככל האפשר ממזונות מעובדים ומטוגנים ממאכלי חיטה לבנה וסוכר לבן . הרבה בשתיית מים פושרים עם לימון כמובן שכל שאר כללי התזונה תופסים גם פה - לא לאכול מוצרי חיטה וסוכר לבן והפחית באוכל מעובד ומשומר . זהו על רגל אחת וכמו שפתחתי - אני ממלימה לגשת למטפל שילווה את תזונה זו בדיקור וצמחים. שבוע טוב יעל

למעלה