חסר לי בתוכנית-

clubmed girl

New member
חסר לי בתוכנית-

הפינה מהעונה הראשונה של אניטה פללי- קרעה אותי מצחוק! בעיקר ריקוד המוצר!! והקטע של הבנים שעשו שרשרת אהבה- מי שזוכר מה הלך שם.. הגיעה מישהי ואז פרק אחרי זה מישהו שהיה איתה ופרק אחרי זה מישהי שהייתה איתו וכן הלאה ובפרק האחרון הראו את כל האנשים האלה שאיכשהוא היו מעורבים אחד בחיים של השני בצורה מעורפלת..

אוי היא שרוטהההה

היא כזאת מוזרה, מאיפה הפליצו אותה?! וזה עם השרשרת אהבה היה נחמד אבל זה לא חסר במיוחד <לדעתי> נראה איך העונה תהיה.. משום מה נראה לי שהיא תהיה פחות טובה מהעונה שעברה אבל נראה.. מנחים חדשים אולי יהיה טוב.. רישיקה קצת מעצבנת, היא חמודה, אבל היא כל הזמן מדברת אתמול נגיד צינו רצה לענות וכל שניה היא עוד פעם דחפה מילה הייתי נותת לה איזה כאפה שתשתוק לרגע <רק במקרה הזה, בכלליות היא אחלה.. מאתמול>

clubmed girl

New member
אניטה פללי

הכי מצחיקה בארץ גם לי לא ממש חסרה השרשרת אהבה אבל חסר איזה שהוא גימיק, שלעונה הזאת כפי שראיתי אין.? כן שמתי לב כשאיזה מישהו סתם עבד עליהם וניתק את הטלפון אז כולם רצו לעבור הלאה והיא כזה "לא בואו נענה לו!" אבל תכלס היא חמודה.

רישיקה קצת נדחפת

אבל מכיוון שראיתי בינתים רק תוכנית אחת מהעונה החמישית אז אני לא יודעת עדין בינתים היא נראית לי קצת נדחפת ורפיק שקט בגללה.. וחבל.. איזה תינוק מתוק יש להם באחת העונות.. נראה לי השלישית הראו כזה קליפ עליו..

חזרתי בי!! רישיקה חמודה ביותר!

היום ראיתי את התוכנית עוד פעם (שידור חוזר) והגעתי למסקנה שהיתה דווקא תוכנית טובה עם הזוגות כולם היו סבבה והיתה אחלה תוכנית

dor302

New member
אני חולה עליה!!

הכוונה לאניטה פללי היא כזאת מצחיקה!!

I am a freak

New member
גם לי היא חסרה!

אניטה פללי ורותם אבוהב חסרות לי ממש! אלה היו ימים.... שרשרת האהבה חסרה לי פחות..... אבל זה גם היה קטע נחמד בתוכנית....

sknisrael

New member
תיקון

בדקתי ושם המשפחה שלה הוא פלני. היא באמת אשה?היא נראית ממש מוזר... אכן חסרה הפינה שלה אך שרשרת האהבה היתה סתמית ומשעממת.

למעלה