חסר לי חלב..
הקטנים המתוקים שלי כבר בני חודשיים
אני נותנת להם תוספת של שאוב בכל ארוחה של בערך כ-60 בעצת היועצת הנקה שלי..
אני מרגישה קצת מיואשת מכל הענין. לא תמיד יש לי חלב שאוב או זמן לשאוב.
הקטן שלי התחיל לאכול המון, 200 בבקבוק ואני מוצאת שהוא אוכל יותר יבקבוק מאשר יונק
הקטנה יושבת הרבה על הציצי,מכאיבה לי ולפעמים לא שבעה ואנחנ נותנים לה בקבוק והיא גומעת (יש לה לשון קשורה, קשור?)
קצת מייאש כל סיפור האכלה נעשה קשה ומתיש, שבוע הבא שוקלת אותם, לפני חודש שקלו 3400 ו3200.
יועצת ההנקה שלי אמרה שלקטן יש נטייה להפנות את הראש שמאלה וצרי לבדוק את זה. מה זה אומר?.
אני חייבת לציין שבנתים היא רק הורידה לי את הביטחון בההנקה ואני מרגישה קצת מיואשת
היא טוענת שהם קצת יתחזקו ויגדלו ילמדו איך לינוק (טוענת שזה קשור לכ שהם נולדו בקיסרי וראיתי אותם רק ביום שלמחרת).
אבל אני מרגישה שהם כן יונקים ממני..
אני ישמח להבין יותר לאן כל זה מוביל ואם יש סיכוי להנקה בלי תוספת?
הקטנים המתוקים שלי כבר בני חודשיים
אני נותנת להם תוספת של שאוב בכל ארוחה של בערך כ-60 בעצת היועצת הנקה שלי..
אני מרגישה קצת מיואשת מכל הענין. לא תמיד יש לי חלב שאוב או זמן לשאוב.
הקטן שלי התחיל לאכול המון, 200 בבקבוק ואני מוצאת שהוא אוכל יותר יבקבוק מאשר יונק
הקטנה יושבת הרבה על הציצי,מכאיבה לי ולפעמים לא שבעה ואנחנ נותנים לה בקבוק והיא גומעת (יש לה לשון קשורה, קשור?)
קצת מייאש כל סיפור האכלה נעשה קשה ומתיש, שבוע הבא שוקלת אותם, לפני חודש שקלו 3400 ו3200.
יועצת ההנקה שלי אמרה שלקטן יש נטייה להפנות את הראש שמאלה וצרי לבדוק את זה. מה זה אומר?.
אני חייבת לציין שבנתים היא רק הורידה לי את הביטחון בההנקה ואני מרגישה קצת מיואשת
היא טוענת שהם קצת יתחזקו ויגדלו ילמדו איך לינוק (טוענת שזה קשור לכ שהם נולדו בקיסרי וראיתי אותם רק ביום שלמחרת).
אבל אני מרגישה שהם כן יונקים ממני..
אני ישמח להבין יותר לאן כל זה מוביל ואם יש סיכוי להנקה בלי תוספת?