חסר מילים

חסר מילים

המום, עצוב וחסר כל מילים, לא הקלתי שגב' זכתה בשלטון שוב. אני מרגיש בחילה עצומה שאני רק חושב על זה. גם במועצה הגב' חזקה-שישה חברים ומי הרוויח היחצן ההוא, שכשל בתפקידו, איל אורון, שתפקיד כבר יש לו. אופוזיציה לא תהיה-סייעתו של אוריאלי תהיה שוב סיעה יחידה. העיר תהפוך לעיר דתי-ש"ס 2 מדנטים והמפדל גם 2=4 מנדטים, ומכיוון ברור לכולנו שהולך להיות סגן ראש עיר דתי... מעניין כמה זמן הקניונים יישארו פתוחים??? העבודה, שינוי והליכוד חלשות. פלטי, עולמי, סעדיה וכן גם רשפי נשארו בחוץ. מה יהיה על העיר הזאת... נדע רק בעוד 5 שנים...

תתבגר

המלחמה נגמרה, השמצות אישיות כבר לא יעזרו עכשיו צריך לברך את המנצחים ולקוות כי יעשו עבודה טובה

Turquoise19

New member
סוף העולם הגיע../images/Emo70.gif

אוי ואבוי
השמיים נפלו
מטורף.. אני דווקא יכול להציע לך פתרון קסם מעולה: תתחיל לחפור בונקר, תאגור מזון וצא בעוד 5 שנים. אני בטוח שיהיה מי שיספר לך איך היה.

demona

New member
התושבים אמרו את דברם!!!

יעל גרמן ניצחה ברוב מוחץ!!!(כרגע הספירה עומדת על 56%! ולא 50% כפי שצפו הסקרים). כניראה שהיא באמת המתאימה ביותר לתפקיד אחרי הכל ואנשים יודעים את זה, לפחות רובם. ותפסיק לפחד כל כך מהדתיים הם לא חייזרים, תאמין לי לא תיהיה פה שום כפייה דתית גרמן לא תתן לזה לקרות, היא בכל זאת,כפי שכבר צויין והיה ניסיון דיי עלוב לעשות בזה שימוש נגדה, אשת מרצ, וחלק מרכזי מתפיסת עולמה של מרצ הוא גישור פערים חברתיים, כלומר אנחנו לא מאמינים שצריך להוקיע ולפחד מדתיים אנחנו מקבלים את כל בני האדם כפי שהם על כל מנהגיהם ואמונותיהם השונות, ועם זאת אנחנו גם נלחמים בכפייה דתית ולא נותנים לה יד, לכן לא יקרה מצב שגרמן תיכנע לכפייה דתית ותיתן לדתיים במועצה לכפות את מנהגיהם על כולם.

למעלה