חסר ניסיון בטיול - רגע של תסכול

• פותח הנושא dahoe
  • פורסם בתאריך

dahoe

New member
חסר ניסיון בטיול - רגע של תסכול

אז אני כבר שבועיים בטיול הגדול (למרות שלא הספקתי לעשות הרבה). יצאתי לטיול הזה עם הרבה חלומות ותקוות. הרבה רצון ומוטיבציה להמשיך ולפתח תהליכים חיוביים שמתרחשים אצלי בשנה האחרונה. וכן, אם אפשר, גם בתחום זוגי.
בינתיים - לא הרבה קורה. למרבה הצער, אני נמצא בתקופה שבה הצורך בזוגיות, במגע, ממלא לי את רוב המחשבות. אבל אין שום דבר שאני מצליח לעשות בנידון. כן, פוגשים כאן הרבה אנשים, אבל אין לי את הידע והיכולת להבין איך להתקרב למישהי מעבר לסתם שיחה. לפעמים מרגיש מוזר שצורך בסיסי כל כך לא יכול להיפתר בקלות, כמו רעב או עייפות.
ואולי אין ברירה. אני צריך להסתמך על מזל שיגלגל את האפשרות הנכונה. אני צריך לשכוח מהכל, להצליח להנות בלי קשר ולקוות שמשהו פשוט יקרה. אבל כמה זמן אצטרך לחכות? מה חסר לי כדי להצליח לקחת את הגורל לידיים?
כן, אני לא מחדש כאן הרבה. אבל יש את הרגעים האלה, שפשוט רוצים להוציא משהו. מבטיח להשתדל שההודעה הבאה תהיה אופטימית!

jSb1

New member
אני זוכר את הטיול שלי, לפני 14 שנים.

גם אני יצאתי עם רעיונות ושאיפות. המקסימום שעשיתי בסוף היה לקנות קונדום לראשונה בחיי כדי לראות איך זה עובד ואיך זה מרגיש

קח את הזמן, תשתחרר. אולי קצת אלכוהול יסייע להשתחרר טיפה. גם אם לא תעשה איתו שום דבר דרמטי, אולי זה יאפשר לך לעשות צעדים קטנים שלא עשית בעבר.

אופטימיות!

למעלה