חעחעחעחחעחעחעח

חעחעחעחחעחעחעח../images/Emo9.gif

תראו בראש 1 הגבתי שם למכתב של טלוש לפני שבועים רשמתי את זה חח אבל לא נורא:) למרות שהם שיבשו לי שם הכול
כי רשמתי גם בנוגע לתשוקות ואת זה הם בכלל קיצצו
לא נורא אני מקווה שתראו את זה ואתם מוזמנים להגיב פה על זה ואם למישו מפה יש סורק אז אתם מוזמנים לסרוק את זה
וזהו חחח:)

Britney Boy

New member
טוב נו קנייתייי והעתקתי לכם!חח הנה

דיימנד'ז ברשת בהמשך למכתב "שוות זהב" מאת טל על ה"דיימנד'ז" אני מסכימה בנוגע למה שכתבת על הדיימנדז. יש להן מוזיקה מעולה וקלילה שבהחלט שווה שמיעה. הייתי בהופעת הבכורה שלהן ברמלה והן היו פשוט מדהימות. הן שרו את כל השירים מהדיסק (שיוצא אוטוטו) וביצעו חידוש ללהיט "זן נדיר" של קורין אלאל והן שרו אותו בצורה מדהימה!עכשיו בנוגע לכתובת האתר הרשמי שנתת- לא סיפקת כתובת נכונה. זו הכתובת הנכונה: WWW.DIAMONDZ.CO.IL. באותה הזדמנות הייתי רוצה לפרסם את האתר שלי שכולל תמונות מההופעה ומלא מלא עדכונים חמים. הכתובת שלו היא: WWW.DIAMONDZ.TIPO.CO.IL כדאי גם לציין שהאתר של טל על הילה עם שלם אחת מסלוניות דיימנדז, בהחלט מושקע ויפה! דרך אגב, תודה רבה על הכתבה של אוונסנס שפורסמה בשבוע שעבר! מעין! ____________________________________________________________________ כל הכבוד למעיון על התגובה קדימה כל שבוע תשתלחו עוד תגובות פצצות כאלה על ההופעה ועליהן והכל... כל המעריצים והמעריצותתת! להתעורררררר

עדכון.....

עוד 6 ימים מגיע היום הגדולללללללללללללללללללללללללללללללללל והלב שלי הוא רק: מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגיגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעג

הנה זה סרוק../images/Emo9.gif

דורין המותק מפורום "תשוקות" סרקה לי את זה:) אני דורשת את כול הקרדיט לה

חחחח כן התבלבלו לי האותיות!!

אני אגיב לך :) אנחנו מתכתבות לנו דיימונדז וכל העולם ואחותו רואה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סעמק

D:\מעין\Diamondz\קטעים\קטע מתוך הופעת הבכורה.AVI תעתיקו את הכתובת לשורת הכתובת ותלחצו אנטר הקטע יופעל:)

מניינים?

אני פה בביביסיטר (מנסה שלא לישון) אחרי יומיים עמוסים ביותררר חחחחחחחח אבל אתמול היה לי מזה כייף!!!! הלכתי לפזגת זאב מרכז לאמא שלי (יוצר נכון למספרה שבה היא מסתפרת) והתחלתי מרוב שיעמום לדבר עם ילדה בת 4 ולהריץ אית צחוקים...

תיקונים!!!

יוצר = יותר* אית= איחה* חחחחחחחח אני חייבת לטעון את עצמי למה נגמרת לי האנרגיה ואם מישו יענה פ זה גם יעביר תזמן!!!

חחחחחח

יודעים משו לפעמים פיצול אישיות זה כייף! אתה מתכתב\ מדבר עם עצמך ומעביר תזמן! אז תכירו: אני עצמי ואנוכי! שלושתינו בייחד נעביר תזמן חחחחחחחחחחח והלב? הוא עדיין מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגע להילה ומחכה לה!

היא מסתפרת אצל אופיר אמויל!

זה בהארבעה 40 והבנאדם עושה פאן מצויןןן למי שלא יודע זה מספרה לצעירים וכנראה שכל ירושלים (וגמני) מסתפרים אצלו ועושים תסרוקות! (בלי עין הרע) חח וטל ראיתי איזה ילדה אחת שממש אבל ממש דומה לך.....

אופיר אמויאל..אמ..

יש מצב שהוא קרוב משפחה של אמיר אמויאל? ואיך את יודעת איך אני נראית? בכל אופן תגידי לי מתי את באה לשם ואני גם באה סבבה? לא שאני יודעת איפה זה הארבעה..אבל נשאל פחח 12 שנה אני כאן גרה ואני עוד לא יודעת רחובות נבליג

למעלה