אם שוקולד קפוא פחות טוב, אז מה עם כל השוקולד ששמים בכל הגלידות למיניהם? לא טעים?שוקולד הוא מוצר שמאוד רגיש לטמפרטורה
במהלך הכנתו - משתמשים בחימום וקירור כדי להגיע למרקם הרצוי
בטמפרטורת החדר - הוא אמור להיות מוצק לגמרי
ובמגע עם הלשון - התכתו מייצרת את הטעם
אם הוא ניתך מהר מדי - הוא יהיה מתוק מדי
אם ההתכה איטית מדי - הוא יהיה חסר טעם
והשוקולטר מנסה לקלוע לנקודה המדוייקת - בידיעה שאין לו שליטה על תנאים בהם השוקולד ישמר
ולכן התכה או הקפאה אגרסיבים - הורסים את המרקם, ואת הצורה שבה הוא מגיב לטמפרטורת הגוף
שוקולד קפוא שהפשרת - לא יהיה טעים כמו זה שהשארת טרי
הם מתוכננים לזה מראש - שמים בהם הרבה יותר סוכר, והם נמסים בטמפרטורה נמוכה הרבה יותראם שוקולד קפוא פחות טוב, אז מה עם כל השוקולד ששמים בכל הגלידות למיניהם? לא טעים?
מה טוב בזה?אני תמיד שומר שוקולד בהקפאה. זה שכשהוא קר הוא פחות מתוק, זה דווקה טוב.
גם בשוקולד רגיל שמים יותר מידי סוכר.הם מתוכננים לזה מראש - שמים בהם הרבה יותר סוכר, והם נמסים בטמפרטורה נמוכה הרבה יותר
אם תחמם גלידה ותטעם אותה - תיגעל מכמות הסוכר האדירה שיש בהם
מה טוב בזה?
אותה כמות סוכר - אבל אתה לא נהנה ממנה
טבול אותו בחומץ...גם בשוקולד רגיל שמים יותר מידי סוכר.
בשביל מה, אם אפשר להקפיא אותו?טבול אותו בחומץ...
חומץ תפוחים זה בריא - אבל יש בעיה עם הטעםבשביל מה, אם אפשר להקפיא אותו?
שוקולד קר יותר טעים.חומץ תפוחים זה בריא - אבל יש בעיה עם הטעם
שוקולד פותר את הבעיה
יש גם שוקולדים עם אחוז גבוה של קקאו - ובהם אין את בעיית המתיקות
קור מפחית את תחושת הטעםשוקולד קר יותר טעים.
אבל טעים לי קפוא.קור מפחית את תחושת הטעם
אז עובדתית: כל דבר קפוא הוא תפל יותר
אתה פשוט אוהב את הטעם של שוקולד, תפל ומעומעם
מה שבאמת בריא זה לאכול פולי קקאו במקום - יש בניצת הדובדבן.גם בשוקולד רגיל שמים יותר מידי סוכר.
בניצת הדובדבן אפילו לא יכולים להביא סוכר ענבים מהמותג האיכותי יותר. אז לסמוך עליהם בקקאו?מה שבאמת בריא זה לאכול פולי קקאו במקום - יש בניצת הדובדבן.
השוקולד בגלידה הוא בעל מרקם שונה מהטבלאות.אם שוקולד קפוא פחות טוב, אז מה עם כל השוקולד ששמים בכל הגלידות למיניהם? לא טעים?
אני תמיד שומר שוקולד בהקפאה. זה שכשהוא קר הוא פחות מתוק, זה דווקה טוב.
אני לא צריך שיהיה טעים. אני צריך שיהיה לא-מקולקל. חפיסת שוקולד בהקפאה של מקפיא-כמה זמן תחזיק מעמד מבלי להתקלקל?שוקולד הוא מוצר שמאוד רגיש לטמפרטורה
במהלך הכנתו - משתמשים בחימום וקירור כדי להגיע למרקם הרצוי
בטמפרטורת החדר - הוא אמור להיות מוצק לגמרי
ובמגע עם הלשון - התכתו מייצרת את הטעם
אם הוא ניתך מהר מדי - הוא יהיה מתוק מדי
אם ההתכה איטית מדי - הוא יהיה חסר טעם
והשוקולטר מנסה לקלוע לנקודה המדוייקת - בידיעה שאין לו שליטה על תנאים בהם השוקולד ישמר
ולכן התכה או הקפאה אגרסיבים - הורסים את המרקם, ואת הצורה שבה הוא מגיב לטמפרטורת הגוף
שוקולד קפוא שהפשרת - לא יהיה טעים כמו זה שהשארת טרי
תקנה כמות תקפיא וכל שנה תבדוק כמה קוביות.אני לא צריך שיהיה טעים. אני צריך שיהיה לא-מקולקל. חפיסת שוקולד בהקפאה של מקפיא-כמה זמן תחזיק מעמד מבלי להתקלקל?
אתם חסרי תועלתתקנה כמות תקפיא וכל שנה תבדוק כמה קוביות.
ועוד 20 שנה תחזור לספר איך היה.
אתה חושב שאנחנו פרופסורים של שוקולד?אתם חסרי תועלת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.