חפיפה בין קורסי חובה

חפיפה בין קורסי חובה

היי לכולם יש לי חפיפה בין קורסי חובה בדו חוגי שאני עושה, מה אני עושה עם זה?

vitinho

New member
תגובה

היי,שאלתי גם אני את השאלה הזו וזה מה שענו לי: שלום לכולם,אני מתחיל ללמוד השנה שירותי אנוש וחינוך מיוחד ויש לי כמה התנגשויות השיעורי חובה, במזכירות אמרו לי שאין לזה פתרון והפתרון היחיד הוא לגשת אל המרצה ולסכם איתו מה עושים.... מי מבינכם שמבין,זה באמת הפתרון או שיש עוד אפשרויות לתקן את ההתנגשויות האלה? מאד אשמח אם תענו לי, תודההההה!! 06/09/11 17:58‫תגובה‬ deathcaster ברוך הבא לאונ' חיפה - ארץ האנדרלמוסיה וחוסר התיאום האדמיניסטרטיבי. לא, אין פתרון אחר, ככה זה כמעט בכל החוגים (חוץ משלי), המרצים מודעים לזה, הם עושים קומבינות ומסחרות כדי לפתור את הבעיות הללו.

כן אני יודעת

אבל קיוויתי לתשובה קצת יותר מעמיקה, אמרו לי שאני יכולה לנסות ללמוד את שניהם במקביל מה שנראה לי קצת מופרך? באמת אין פיתרון?

deathcaster

New member
אני מתכוון לענות לך

את מה שענו לך, כלומר: "לנסות ללמוד את שניהם במקביל"- וזה לא רק מופרך, זה אידיוטי.... וכך גם האוניברסיטה תגיד לך והיא גם תגיד לך שזה קורה ברוב החוגים וכולם לומדים כך... זהו כמובן כשל לוגי מסוג AD POPULUM.... אבל ... היי מה בין אונ' חיפה ובין לוגיקה?

חחחחחחה

זה הולך להיות סיוט במיוחד עם המערכת העמוסה שיש לי ואם החברה יתחילו פתאום להיות תחרותיים ולא לתת לי לצלם מהם אז בכלל, אני שונאת לסמוך על אחרים באמת זה הפתרון הכי הגיוני?

deathcaster

New member
את חייבת לעבוד על עקומת הלמידה שלך ../images/Emo3.gif

"אני שונאת לסמוך על אחרים באמת זה הפתרון הכי הגיוני?"- א. ראשית לא לסמוך על אחרים באקדמיה זה לא מתכון טוב להצלחה, זה יגרום לך לאנטגוניזם עם אחרים. ב. פתרון הגיוני? כבר אמרנו שאין קשר להיגיון (לכן...עקומת הלמידה
), זה פתרון, לא פתרון הגיוני בהכרח. ולגבי סוגיית ה"לצלם מאחרים"- אני מעולם אבל מעולם לא פגשתי בוגר תואר ראשון (ופגשתי הרבה וחנכתי הרבה) שלא סיים בהצלחה את ה"חוג לצילום". כמה שאת שונאת לסמוך על אחרים, את תשנאי את עצמך עוד יותר אם את חושבת שתוכלי להיות ב-2 מקומות בעת ובעונה אחת.

הבעיה היא לא בחוג לצילום

הבעיה היא ממי לצלם, שמעתי הרבה שמועות על החוג לפסיכולוגיה שאנשים שם תחרותיים ולא נותנים לצלם ועוד כל מיני הפחדות, לא יודעת אם נכונות או לא, לא רוצה לקחת סיכון. כן אני סומכת רק על עצמי וגם ככה אני בסוג של אנטגוניזם עם כולם, אאוטסיידרית נצחית כזאת, אבל זה כבר לפורום אחר

deathcaster

New member
תגובה

"שמעתי הרבה שמועות על החוג לפסיכולוגיה שאנשים שם תחרותיים ולא נותנים לצלם ועוד כל מיני הפחדות, לא יודעת אם נכונות או לא, לא רוצה לקחת סיכון."- ככה זה בפסיכולוגיה, כולם פסיכים....
אבל כל אלה שלא נותנים לצלם הם אלה כמוך שלא סומכים על אחרים (שלא יחזירו להם את הצילומים) "כן אני סומכת רק על עצמי וגם ככה אני בסוג של אנטגוניזם עם כולם, אאוטסיידרית נצחית כזאת, אבל זה כבר לפורום אחר"- גם אני נוטה לסמוך רק על עצמי, אבל את יכולה לבדוק בחוג לתואר שני לנוירוביולוגיה ואתולוגיה, איזה שם מתנוסס על הסיכומים והמונחונים הדיגיטליים שמשרתים את הסטודנטים ב-3 השנים האחרונות.... זה יהיה השם שלי. אפשר לסמוך על עצמך גם ללא אנטגוניזם. ועכשיו אני מרגיש כמו הפסיכולוג.

טוב יום ראשון

אני אתקשר למזכירויות של שני החוגים ואראה מה יהיה, אתה דווקא טוב בזה תשקול הסבה. אגב אהבתי את המצגת בחתימה שלך.

deathcaster

New member
תגובה

א. תודה על המחמאה ב. כנסי לכרטיס שלי תראי מה אני עושה כיום, אני אדבוק בזה ואשאיר פסיכתרפיה וירטואלית כתחביב
ג. אם אהבת את המצגת, תאהבי גם את הסרטון שהקישור אליו מופיע בתחתית החתימה, זה עם ה-tyniurl ד. בהצלחה

למעלה