חפיפת ראש יומיומית

מקסימה1

New member
חפיפת ראש יומיומית

האם מישהי או מישהו יודעים האם מזיק לחפוף את הראש כמעט כל יום? אני מתאמנת ומזיעה וצריכה לחפוף את השיער ומפחדת שזה יגרום לנשירה או לייבוש השיער (יש לי שיער ארוך).

MaYo0sH

New member
חפיפה יומיומית

לא מזיקה, בתנאי שאת משתמשת בשמפו ומרכך שמתאימים לשיער שלך. אם יש לך שיער שומני או נוטה להיות שומני אפילו רצוי לחפוף כל יום.

MaYo0sH

New member
חפיפה יומיומית

לא מזיקה, בתנאי שאת משתמשת בשמפו ומרכך שמתאימים לשיער שלך. אם יש לך שיער שומני או נוטה להיות שומני אפילו רצוי לחפוף כל יום.

katykr

New member
וגם חשוב שעל השמפו יהיה

כתוב שהוא לשימוש יומיומי.

tsiporganeden

New member
בעבר שאלתי שאלה זו רופא עור

והוא ענה לי שלא, לא מזיק לחפוף את הראש יום יום, אבל יקירתי למה את לא גוזרת את השיער? לי היה שיער ארוך עד שנרשמתי לקאנטרי, וכשהתחלתי לשחות יום יום, הייתי גם חופפת ואחר כך מייבשת וזה גזל ממני זמן רב, החלטתי להסתפר, בהתחלה קארה, לאט לאט המשכתי, עד שהגעתי לקצוץ, אפילו שיניתי צבע לאדום לוהט, היום אני נראית גיזעית, כולם מחמיאים לי, וקל לי לחפוף לשים חומר מרכך ללא שטיפה, לעצב את השיער ולהראות יפה, טיפ: כדי למנוע נשירה השיער זקוק לויטמינים שנמצאים בשמן זית (ויטמין E) בדבש ובחלמון ביצה, אז ערבבי כף שמן זית, חלמון ביצה אחד וכף דבש, מירחי על הקרקפת וחפפי אחרי חצי שעה, השיער ייראה משיי בריא ומלא ברק. בהצלחה.

MsPiggy

New member
אז רגע, אם זה לא מזיק למה כל ספר

שאי פעם ביקרתי אצלו אמר לי לא לחפוף את השיער כל יום כי זה מזיק לשיער?

mandy

New member
נו אז

תחפפי יום כן יום לא...

tsiporganeden

New member
מיס פיגי יקרה, אני חופפת יום יום

כי כפי שהסברתי לעיל, השיער שלי יבש ומקורזל, ואני מתעמלת יום יום נכנסת לבריכה, ואחר כך לז´אקוזי, מה היה קורה לי אם לא הייתי חופפת יום יום? אנשים היו בורחים ממני, אז אני מתקלחת, חופפת את השיער, שמה מרכך, אחר כך שמה חומר לריכוך ועיצוב של נטורל פורמולה, מברישה וזהו, ובאמת השיער שלי נראה עשר.

למעלה