חפיץ מחולון עימפירה

new redical

New member
חפיץ מחולון עימפירה

חפיץ מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ חפיץ מחולון עימפירה מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימחפיץ מחולון עימפירה פחפיץ מחולון עימפירה ירה חפיץ מחולון עימפירחפיץ מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ חפיץ מחולון עימפירה מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימחפיץ מחולון עימפירה פחפיץ מחולון עימפירה ירה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימפירה ה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ חפיץ מחולון עימפירה מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימחפיץ מחולון עימפירה פחפיץ מחולון עימפירה ירה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימפירה חפיץ מחולון עימפירה

שיהיה שלי!

זה התחיל מהמחשבות (אבל חרשנו על הנושא כבר..) זה ממשיך לגניבת מילים... (עוד נחרוש..) אני באמת משפיעה עלייך... לירן!! את נהפכת להיות אני!! :)))))))) איך זה הולך? אה.. כן.. מוואוואוההה!!!!

פִּירֶה

New member
כאילו NOT ענקי... גם זה שלך?

בכל אופן, עשיתי את זה בכוונה. את לא יכולה להשפיע עלי כל-כך מהר. אף אחד לא יכול! מוההאהאהא...

פִּירֶה

New member
את לא רואה שזה תגובה לבצ´י?

חוץ מזה... שמעת על copy paste זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, ה קשה, שה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשהכזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, ה קשה, שה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשהקזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, ה קשה, שה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזזה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, ה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, זה לא כזה קשה, וכו´...

סליחה..אבל..

פשוט הרגשתי ממש חייבת להגיד- די לדיוני חפי"צ שלכם בפורום הזה. די! זה מעצבן ולא קשור וממלא את רוב הפורום.. ובאמת אולי תקימו פורום חפי"צ איפשהו באתר אחר וזהו. אם אתם רוצים אני יקים בשבילכם.

למעלה