חפירה צר לי

GoyShelShabat

New member
חפירה צר לי

מה אני יגיד לכם אני לא בדיכאון ואולי כן שהסתרתי אותו כל כך טוב שאני מאמין לזה בעצמי.
כמו ששם המשתמש שלי אומר אני אכן גוי כאחד מהעלייה המפורסמת של שנות ה90
כל זה גם לא נורא אפילו טוב כי דתות זה מעאפן אבל זה לא הדיון
כאחד מהעלייה המפורסמת לא הגעתי לאחת מהגטאות הרוסים שמפוזרים בארץ (אתם יודעים מה אני מתכוון)
אלא הגעתי לעיר וגדלתי עם ילדים ישראלים צברים סביבי
רק בשלב מאוחר גיליתי שאני בעצם לא יהודון כמו כולם
ואיכשהוא בהחלטות גרועות שלי אין לי ספק שהייתי צריך לפעול אחרת אבל מה אני ידעתי הייתי נער בגיל ההתבגרות
החלטתי לשקר ומאז חייתי בשקר הזה שאני יהודי כמו כולם אבל לא וזה כלל הרבה דברים מבישים שעשיתי שאין בכוונתי לחזור עליהם בראש ובטח שלא בכתב
מפה לשם שנות ה20 הגיעו ואני תקוע ככה אפשר להוסיף את חוסר הניסיון המיני והזוגי למרות שאני יודע בוודאות
שאני נראה טוב לפחות זה ברכתי (פידבקים מבחורות שעבדתי איתם ובפאבים שיצאתי עם חברים)
ואין לי בעיה של ביטחון בכלל לדבר עם בנות אני מכבד אותם ומדבר איתם כמו שהייתי מדבר אל גבר
אבל העניין הוא בגלל שאני ככה בעיסה של עצמי עם השקר המעאפן שלי אני לי לב להתחיל עם אף אחת כי מה מדינת ישראל זה בדיוק המקום הכי גרוע לא להיות בן המקום הרי כל אחת בישראל תעדיף פי כמה גבר יהודי מאשר לא כזה ומילא מראש זה גבר מחו"ל מילא אבל סך הכל עוד מקומי ובנוסף לכל גם לא יהודי
למה היא צריכה את זה על הראש אי אפשר להתחתן פה מה יגידו המשפחה וכו'
מה גם שברגע שאני יגיד את זה למשיהיא זה יתפוצץ לי בפנים ויגיע לכל החברים שלי וזה כבר יכניס אותי לדיכאון התגובות והפרצופים
אז לא אני לא בדיכאון פשוט בכנות צר לי על מצבי תודה ושבוע טוב

לי בא

New member
אם אני מבינה נכון

אתה לא יהודי ומרגיש שזה תוקע אותך?!
למה לא להתגייר?!
אתה רוצה לחיות בישראל? אולי תחשוב על מעבר למדינה שבה כולם שווים.
להיות יהודי או לא יהודי זה לא הדבר הכי חשוב בעולם, חוץ מזה שיש נשים שזה לא יפריע להן שאתה לא יהודי שהרי הדת ביהדות נקבעת לפי האם.
&nbsp

GoyShelShabat

New member
זה יהיה מזויף פי כמה

זה שאני לא יהודי לא אומר שאני רוצה להיות עכשיו מבחינה דתית של הגיור
זה אומר שמראש אני לא חלק מהכנופיה הארצי ישראלית
יהדות זה גם הלאום הרי ואני ירגיש מזויף פי מיליון אם אני יתגייר רק כדי להתערבב יותר טוב עם כולם
כי אני לא מאמין במילימטר בכל התהליך של הגיור ובכלל איזה שהיא דת
ובנוגע למדינה לא גזענית את מתכוונת אז כן אני עובד על זה מקווה שבקרוב אני יוכל לצאת ממצרים סליחה ישראל
נ.ב
תודה על התגובה שלך אך שימי לב אני לא בדיכאון מזה אין לי ספק שזה לא הדבר הכי נורא בעולם להיות יהודי או לא
אפילו לא בין הטופ 5 פשוט דווקא במדינת ישראל זה צינור וכמו שכתבתי צר לי על עצמי שככה נאלצתי לחיות
זאת רק פריקה במובן מסוים חשבתי יש פה אנשים עם ניסיון דומה

Eran Kuzi

New member
לי בא

יש לי חברים שלא תוקע אותם שהם לא יהודים.
אפילו מצליחים יותר מיהודים.
זה תלוי בבן אדם .

לי בא

New member
מסכימה לחלוטין

גם אני חושבת ככה,
אבל אם למישהו מפריע משהו והוא ניתן לשינוי, אז למה לא.
לזה התכוונתי

ivory

New member
כנות זה הכי חשוב

אם אתה שלם עם עצמך ועם הדת שלך,
וזה לא משנה אם אתה מאמין או לא.
אל תנסה להיות מישהו אחר.
יש הרבה מאוד אנשים, שהדת לא מעניינת אותם
ואם הם יכירו אותך, כמו שאתה באמת, לא תהיה להם בעיה עם העובדה שאתה לא יהודי.
&nbsp
בהצלחה.

תשמע

בתור מישהי שחלק מאד גדול מהמשפחה שלה הם לא יהודים, והילדים שנולדו (בארץ) הם גם לא יהודים,
וכולם השתלבו בארץ כל כך מעולה,שאני חייבת להגיד שזה כל כך שולי בעיני אנשים.
אנשים הרבה יותר ליברלים ממה שנדמה (רובם, יש כאלה שלוקחים את זה קשה אבל לדעתי הם בודדים), וחוץ מזה אני לא זוכרת בכלל שאי פעם מישהו שאל אותי אם אני יהודיה או לא, ומלבד לחתונה ברבנות אני לא רואה איך זה בכלל יכול להשפיע (ואני יהודיה לגמרי, לא שזה לא הפריע לאנשים רוב חיי לקרוא לי רוסיה...)

חוץ מזה, היום יש כל כך אנשים שלא מתחתנים, או שמבחירה מתחתנים בקפריסין או בפראג כי לא רוצים את הכפייה הדתית (מכירה כמה זוגות יהודים לגמרי שבחרו בזה).
העולם קצת התקדם וזה הרבה פחות חשוב ממה שהיה פעם..

אגב, מנהגים כפי שאתה יודע לבד, הרבה יהודים שגרו בברה"מ אימצו מנהגים שהיו רווחים שם, ועדיין מקיימים אותם בישראל.. ככה שגם לא יהודים רבים מקיימים מנהגים יהודיים לגמרי.

בקיצור, מה שרציתי להגיד, שהשד לא כזה נורא כמו שזה נראה לך.

שבת

אם לא אכפת לך קיצרתי את הניק כי לא נוח לי ה"גוי של"

לדעתי הדת לא אומרת שום דבר על האופי
ולי משנה רק האדם עצמו.
נדמה לי שרוב האנשים שאתה נתקל בהם בעיר (לא באוכלוסיות הסגורות למיניהן)
יתחשבו בהיותך בן-אדם טוב ללא קשר לדתך.

אני מתארת לי שמעיק לחיות בשקר אז אולי עדיף לא לשקר וגם לא להגיד את כל האמת כשלא חייבים.
ואם מדובר בקשר זוגי הגיוני להעלות את זה די בהתחלה אבל לא בפגישה הראשונה.
אם זה יפריע לה כנראה שהיא לא נועדה להיות האחת בשבילך

GoyShelShabat

New member
תודה רבה

הפוסט הקל עלי ובתגובות מצאתי הרבה חוכמה אולי הייתי צריך לפנות לתפוז קודם
אני כך כך מקובע על הלברוח שלי שאני מרגיש שמאוחר מדי להסתובב אחורה

תתפלא

לאנשים, הנורמליים, לנשים הנורמליות, לא באמת חשוב הקטע של הדת.
האמת היא שהמקום היחיד בארץ זו מדינת תל אביב. אני גר בשכונה של בבונים שם לא מקבלים גם אותי.
מי שלא תימני או מסורתי, לא מתקבל כאן... אני כן יהודי וזה לא עוזר לי הרבה...

למעלה