חפירה קטנה.. :)

N o thingne s s

New member
חפירה קטנה.. :)

אז איך הייתה לכם המסיבת רוק ביום שישי? נהנתם? מה אהבתם מה לא? מה לשפר מה לא? יאללה שפכו הכל...!

חוץ משיר אחד של בון ג'ובי אני לא

צריכה כלום...
חוץ מזה, מסיבה רגילה באריאל...

InFecT3D

New member
א-מ-ר-ת-י לכם!! תתחילו לחשוב קצת

אנחנו גרים באריאל! אין קהל משתנה .. אז לפחות תשנו אווירה! תשנו סגנון! תעשו מסיבות לאנשים אחרים ולא רק לחובבי ז'אנר מסויים! תהיו בסדר ואל תהיו זונות! כל הטרמינל הזה הפך להיות מועדון מעפן! הכל רוק! פעם אחת תהיו מקצועיים ותעשו מסיבות לחיילים אולי? או.. מסיבות שונות! לא יודע תחשבו קצת! איזה מופקרים אתם!

Z A M i

New member
אם זה כל כך מפריע לך

וזה מה שאתה רוצה, למה שלא תארגן בעצמך מסיבה לז'אנר אחר. פשוט בדר"כ מי שמארגן את המסיבות האלו אוהב יותר את המוסיקה הזאת. אתה אוהב מוסיקה אחרת? תארגן משהו למוסיקה שלך.. למה אתה סתם מתעצבן?. תעשה משהו.

יאללה ניב, מאז ומתמיד התלוננו

על המסיבות האלה. אני יכולה למצוא לך הודעות בארכיון מ-2003 על כמה שהמסיבה הייתה מעפנה אבל כנראה שזה מה שמושך אנשים...

RemanufacturE

New member
תשמע..

למי שהכפת עושה משו.. אתה מסוגל רק לדבר אז סבבה.. הצוות שהרים את המסיבה שבמקרא אני חלק ממנו הפך עולמות כדי לעלות תמסיבה.. אז לא מתאים לך לך ותעשה משו אם זה.!!

InFecT3D

New member
מה ההודעות האלה קשורות בכלל

אני אומר את זה כחלק מקהל רחב שלא מקבל ענין מצד כל היזמים בתקופתי שאנחנו היינו בפרלמנט הנוער וכו וכו.. היו מסיבות גם רוק. וגם לא רוק. עכשיו הכל רוק. אז אני אומר שתשנו את זה. אני לא צריך בשביל ללכת למסיבה ולהנות לנסות להרים משהו ולהתאמץ כל כך אני פשוט יתדלק יקח תאוטו ויסע כמו שאנחנו עושים. מה נלחצתם?

InFecT3D

New member
אגב

אם אנ אני לא טועה זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום שיותר מבן אדם אחד עונה לה ומתיחס! =] תודו שאתם הפריקים הכחושים של אריאל מתים עלי... D:

maya metal

New member
טוב. הנה הביקורת:

בהתחלה היה סבבה אחושרמוט'ע אבל לא הייתי במסיבה עצמה. ואז.. היה פסדרר כי היה המון הארד קור וכל מני כאלה כשמאור שיחק בליהיות d.j. אח"כ די בסדר אח"כ היה ממש טוב, אח"כ manowar מה שהיה אמור ליהיות ממש טוב אבל האשימו אותי בבגידה, אח":כ היה קרחנות וקצת גאז מזגנים ואז נגמר. מסקנה: יותר manowar פחות משחקים בתקליטים ויאללה קרחנות!!! [אני בספק, אבל בכל זאת מקווה שעזרתי..]

BPOS

New member
יש למישהו תמונות מהמסיבה הזאת?

ראיתי שם אחד בחליפת קוף מצלם משהו..

למעלה