חפירה

Raindrop23

New member
חפירה

אין לי מצב רוח ויש לי חוסר שקט ואני פשוט עצובה. לפני אולי חודש נתתי אביזר שקשור למחשב לחנות לתיקון והם שלחו את זה ליבואן.
כבר כמה פעמים התקשרתי אליהם ו"נדנדתי" להם, זה היה אמור להגיע לחנות בחזרה ביום ראשון לפני יומיים וכלום ונמאס לי כבר.
מה שכן, הרכבתי חלק במחשב שעזר לי לפתור בעיה שהייתה במחשב והבעיה הזו קשורה בעקיפין לאביזר הזה שכנראה לא היה מקולקל, כנראה וזה היה רק בגלל הבעיה הזו ועכשיו אני סתם מחכה שיחזירו לי אותו וזה מעצבן ואני שונאת את זה. נמאס לי לנדנד להם כל הזמן, אם רק הייתי עולה על הבעיה הזו קודם. אני מעדיפה בכל מה שקשור למחשב לסמוך רק על עצמי, במה שצריך עוזרים לי בפורומים, יש שם אחלה אנשים, תותחים במחשבים והם מאוד עוזרים כשצריך.
רק ממש כשאין ברירה אני לוקחת את המחשב/חלק לחנות. אני יודעת שזה לא תלוי בחנות ושהם תלויים ביבואן אבל זה עדיין ממש מעצבן שאני צריכה לחכות כל כך הרבה זמן.
קודם אחותי הגדולה הייתה אצלי ועשיתי בשבילה עבודות במחשב (עריכה והקלדה של קבצי וורד, לא משהו רציני) והיא שמה לב שהיה לי יותר קל כשזה אצלי בבית, נקווה שלהבא היא תוכל לבוא אלי אם היא תצטרך עזרה ולא כל פעם תבקש שאני אבוא אליה.
אני כל היום לבד בבית, אמא שלי נסעה לאחותי האמצעית לצפון לכל היום, עדיין היא לא חזרה. לקחתי ואבן פעם שניה כי קשה לי ואני לא מרגישה טוב. אני פשוט עצובה ובודדה וקשה לי.
הרבה פעמים אני רוצה לכתוב דברים ולא מסוגלת, לא מרגישה שייכת, לא מרגישה בנוח, פוחדת ממה שיחשבו עלי.
סליחה על החפירה, במיוחד על המחשב, וסליחה שביקשתי סליחה וכו'.

arieshor

New member
Raindrop

ערב טוב

את לא חופרת . תכתבי מה שאת רוצה כמה שאת רוצה.

הלוואי שיחזירו לך אביזר למחשב.

את לא צריכה לבקש סליחה .

שהיה לך שנה טובה אזרחית .

שנה שלא תהיי לבד . שנה שתמצאי גבר חבר הכי טוב.

לי בא

New member
בדידות זה דבר נורא

בגלל זה יש את הפורום הזה.
תרגישי חופשי לחפור.
במקביל נסי למצוא דרך לראות את הצד החיובי של החיים,
אני יודעת שקשה לעשות את זה,
גם אני שם, אבל משתדלת למצוא אור בכל החושך שלי.

Raindrop23

New member
תודה לי בא

אני אשתדל להרגיש יותר חופשי לחפור ולראות את הצד החיובי.

פריאל12

New member
טיפ

אני עם אריה בעניין הזה - אל תתנצלי על מה שאת מרגישה, חושבת, כותבת או אומרת.
הכל בסדר והמסך סובל הכל.
יש מי שכותב וחושף יותר ויש מי שכותב וחושף פחות - זה בסדר וגם זה בסדר.
לא תמיד מגיבים (מכל מיני סיבות) - אז מה?
רשמי!

טיפטיפונת!

בודדה את לא, אני כאן איתך קבורה מתחת לפוך וממורמרת מסיבה שעדיין לא ברורה לי בכלל. ):

אני לא חושבת שאת צריכה לפחד ממה שיחשבו עליך. סהכ כולנו כאן מאותה סיבה לשמה נפתח הפורום הזה והיא לתמוך ולהתמך ולהכיר !!!

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא נוח עמוד דום!...

יקירה אין כזה לא נעים לא נוח..המטרה פה לשחרר הכל בכל מכל..והכל מתקבל..כולנו טעינו..טעו לגבינו..יש לנו מחשבות שונות ומשונות בגלל מצבינו..לכן אנו פה לכתוב להביע ולפעמים לגלות שאנו בסירה אחת..והכל בסדר איתנו...וגם מקבלים עיצות איך לצאת מזה תמיכה ועידוד לפעמים זה כל מה שצריך...:)

'לה שלנו

המקום שלנו הוא מקום מיוחד.
מקום מופלא עם שכנים לתפארת.
כל אחד מוזמן להיות שייך אליו.
לי זה נראה שמצאת את מקומך פה
והשתלבת כאילו שהיית פה מהתחלה.
את תמיד עוזרת ותומכת
ולפי התגובות שאת מקבלת ברור שכולם
אוהבים אותך ונמצאים פה בשבילך

חפירות מתקבלות פה בברכה
ומראש תדעי תמיד שאנחנו סולחים על הכל
במיוחד על בקשת הסליחה