חפירה
אין לי מצב רוח ויש לי חוסר שקט ואני פשוט עצובה. לפני אולי חודש נתתי אביזר שקשור למחשב לחנות לתיקון והם שלחו את זה ליבואן.
כבר כמה פעמים התקשרתי אליהם ו"נדנדתי" להם, זה היה אמור להגיע לחנות בחזרה ביום ראשון לפני יומיים וכלום ונמאס לי כבר.
מה שכן, הרכבתי חלק במחשב שעזר לי לפתור בעיה שהייתה במחשב והבעיה הזו קשורה בעקיפין לאביזר הזה שכנראה לא היה מקולקל, כנראה וזה היה רק בגלל הבעיה הזו ועכשיו אני סתם מחכה שיחזירו לי אותו וזה מעצבן ואני שונאת את זה. נמאס לי לנדנד להם כל הזמן, אם רק הייתי עולה על הבעיה הזו קודם. אני מעדיפה בכל מה שקשור למחשב לסמוך רק על עצמי, במה שצריך עוזרים לי בפורומים, יש שם אחלה אנשים, תותחים במחשבים והם מאוד עוזרים כשצריך.
רק ממש כשאין ברירה אני לוקחת את המחשב/חלק לחנות. אני יודעת שזה לא תלוי בחנות ושהם תלויים ביבואן אבל זה עדיין ממש מעצבן שאני צריכה לחכות כל כך הרבה זמן.
קודם אחותי הגדולה הייתה אצלי ועשיתי בשבילה עבודות במחשב (עריכה והקלדה של קבצי וורד, לא משהו רציני) והיא שמה לב שהיה לי יותר קל כשזה אצלי בבית, נקווה שלהבא היא תוכל לבוא אלי אם היא תצטרך עזרה ולא כל פעם תבקש שאני אבוא אליה.
אני כל היום לבד בבית, אמא שלי נסעה לאחותי האמצעית לצפון לכל היום, עדיין היא לא חזרה. לקחתי ואבן פעם שניה כי קשה לי ואני לא מרגישה טוב. אני פשוט עצובה ובודדה וקשה לי.
הרבה פעמים אני רוצה לכתוב דברים ולא מסוגלת, לא מרגישה שייכת, לא מרגישה בנוח, פוחדת ממה שיחשבו עלי.
סליחה על החפירה, במיוחד על המחשב, וסליחה שביקשתי סליחה וכו'.