חפץ בספאז

• פותח הנושא S2M
  • פורסם בתאריך

S2M

New member
אממ אם אתם לא מכירים

שמתי לב שאף אחד כאן לא משתמש בתוכנה הזאת.. קוראים לה spazz3d- תוכנה ליצירת חפצים בתלת מימד כמובן.. מה עוד?.. אחלה תוכנה.. קלה -יחסית- לשימוש וזהו.. טוב תגיבו על החפץ זה די דחוף.. יום ראשון אני צריכה לשלוח אותו לתחרות..

מיכאל ג

New member
שימי תמונה ולא את החפץ עצמו

כי מי שאין לו את ספאז מותקן (ואני אישית לא מתכוון להתקין תוכנה רק בשביל להגיב על הודעה של מישהי בפורום) לא יכול לראות את זה.

S2M

New member
לא צריך להוריד את הספאז

בשביל זה, אלא את בלקסון.. אבל לא משנה הנה תמונה

ilankt

New member
AA

המטבח נחמד, רק שהאיכות של התמונה חרא. תנסה להגדיל רזולוציה ואולי יש אפשרות ל Anti Aliasing (אני כותב את זה נכון?)

S2M

New member
נו וחוץ מזה..

אתה לא יכול להגיד לי ככה? ודרך אגב אני בת..

S2M

New member
אני יודעת אבל זה לתחרות אז אני לא

יכולה להראות את זה שם כי זה אמור להיות הפתעה או משו.. לא משנה

Ori Y17

New member
יפה יפה חמודה....

החפץ שלך ממש מרשים... בתחרות הוא יהיה ממש מוצלח...(אני מקווה בשבילך) הרסת לפחות לי את ההפתעה...

S2M

New member
טודע..

אבל אחרי שראיתי את של דארק, אני לא כ"כ בטוחה.. עוד מעט אני אעלה את החפץ לקומונה, רק עוד כמה דברים קטנים (כמו להקטין את החפץ!! ראית איך הוא ביחס לאווטר?!?!)

ilankt

New member
אופס, סליחה

אני לא מבין כ"כ במטבחים ככה שאין לי ממש מה להגיד

S2M

New member
איזה חוצפן!

קודם כל- הרבה אנשים משתמשים בתוכנה רק שתדע! שנית- לדעתי החפץ מאוד יפה.. וחוץ מזה ספאז היא תוכנה מאוד טובה!

מיכאל ג

New member
תראי, אם את לא רוצה ביקורת שלילית

אל תעלי דברים לפורום הזה, לכי לפורומים של Icity. בפורום הזה יש אנשים מכל הגילאים, ביניהם גם בני עשרים ושלושים ומשהו שעובדים בתלת מימד בתור מקצוע כבר הרבה שנים. כשאת שואלת מה דעתם הם פשוט יגידו את דעתם האמיתית, יחסית לרמה שהם רגילים אליה, שהיא גבוהה הרבה יותר. אם את רוצה להשאר כאן את צריכה להתרגל לזה, או להגיד "אני בת שלוש עשרה, תתחשבו" או משהו כזה.

למעלה