חפץ מעבר

נ ע ה1

New member
עדכון + שאלות

האמת היא שנראה לי שהיא מחזיקה בחיתוך/שמיכה כי זה הדבר שהכי נוח לה להחזיק ולהכניס לפה. היא בשלב של הכנסת דברים לפה ואת כל נשכני הפלסטיק קשה לה להחזיק זמן מה והיא שומטת אותם. שאלותיי: 1. האם זה בטיחותי לתת לה להכניס בדים לפה ? (אולי משהו יכול להיקרע) 2. מה עוד אפשר לתת לה להכניס לפה (ושיהיה לה נוח להחזיק לאורך זמן) ? 3. חשבתי לתת לה את ההחיות מהגימיני (את רעשן הפלסטיק של הגימיני היא שומטת) - האם אין בעיה עם העיניים של הקוף והתוכי שהן מפלסטיק? 4. האם אין בעיה עם הזנב של הג'ירפה (הוא יכול להיקרע)? 5. האם יש לך רעיונות למרקמים אחרים שאפשר לתת לה - האם מותר לתת לה נייר מקומט או שזה מסוכן ? 6. בדים של בגדים שונים - שוב, מותר ? כי בד הכי נוח לה להחזיק...

נ ע ה1

New member
עוד עדכון + שאלה

אתמול קניתי את בובת הנשכן של מנצ'קין ואני מקווה שזה יהיה מוצלח. לא מצאתי שום רעשן/נשכן מעץ. מצד שני קבלתי מתנה צעצוע התאם צורה מעץ. האם כדאי לתת לה את הקוביות? הן צבועות בצבעים כך שאני מתלבטת אם כדאי לתת לה להכניס אותן לפה... יש משהו אחר מעץ שכדאי לתת לה או שאפשר לוותר על מרקם זה...? יש גם עכשיו מבצע של רעשנים לפעוטות ולא כתוב הגיל. האם זה מתאים לתינוקות? אין סכנה בהכנסה לפה של הפעמונים או משהו כזה ?

נ ע ה1

New member
תודה

כן, קניתי את הרעשנים של חלילית רק פחדתי קצת שהיא תכניס את הפעמונים לפה (אולי גם יכולה להיחתך מהקצוות שלהם?) עוד שאלת בטיחות קטנה - הנשכנים של מנצ'קין הם עם פרווה עם שערות טיפה ארוכות. אין סכנה שהיא תמשוך בשערות ותתלוש אותן? (אתמול אחרי שהיא החזיקה אותה קצת היא פתאום התחילה להשתעל כאילו שנכנס לה משהו לפה... לא בטוח שזה מהנשכן אבל פתאום התחלתי להשוות את הבדים לצעצועים האחרים, למשוך בשערות וכו') נדמה לי שראיתי איפושהו לא לתת בובות פרווה מתחת לגיל 3. ידוע לך על זה? ואם כן - מה הסיבה?

נ ע ה1

New member
חפץ מעבר

האם מומלץ לתת לתינוק חפץ מעבר או שהפרידה ממנו אח"כ תהיה קשה? מאיזה גיל לתת חפץ כזה והאם יש דברים מומלצים ? (עדיף שמיכה או צעצוע ?) התינוקת שלי (3.5 חודשים) מחבקת את השמיכה / חיתול שלה. האם זה מעיד על צורך בחפץ כזה או שזה רק חלק מתהליך החקירה (היא מנסה לאחוז בשולי הבגדים שלה גם כן ולהכניס הכל לפה) האם בטיחותית יש בעיה אם זה שהיא מנסה להכניס את השמיכה / חיתול לפה וכן מכסה איתם חלק מהפנים?

למעלה