האמת שעכשיו כשאני חושבת על זה גם אני לא מבינה כל כך. אבל לאקס שלי, הייתה קופסא, והייתי שמה שם את כל הדברים שהוא היה מביא לי, מכתבים מתנות וכו'. וכשנפרדנו, לא זרקתי אותה \ השמדתי. ההפך, שמתי בה את כל מה שלא היה בה ושוטט בחדרי, ופשוט שמתי מתחת למיטה. לפני חודש בערך חברות שלי , שהכרתי רק לא מזמן, היו אצלי, ומצאו את זה והתחילו לקרוא הכל. זה היה דיי משעשע. מעלה נוסטלגיות חיוביות. לא עושה רע בכלל. לדעתי, זה תלוי כמה את מעורבת רגשית. אם עבר לך, למה לא? זה נחמד. ועוד דוגמא, הוא קנה לי מראה, שהתלבטתי אם לשים בקופסא, כי היא הייתה מאוד שימושית עבורי. ובסוף היא על השלחן שלי כבר שנתיים בערך. כאילו, חפץ זה חפץ. זה שזה ממנו לא עושה לי כלום. פעם אולי זה היה עושה. אבל זה נגמר. זה לדעתי תלוי ברגשות שלך.
לחבר הוא נפרד ממני היום הולדת זה היה דיסק של עיברי לידר עד היום אני לא מסוגלת לפתוח את הקופסא ולפחות שאני אשמע מהדיסק כמו שאמרו מעליי זה באמת תלוי מה זה עושה לך זכרונות זה תמיד טוב השאלה אם אלה זכרונות שעושים לך טוב או רע...
למשל- חולצה או שיסק שממש הייתי צריכה- השתמשתי- גרמתי להם לקבל אסוציאציות אחרות בראשי, כלומר- לבשתי למשל את החולצה למקום אחר ומאז אני נזכרת במקרה ההוא אבל יש לי עוד דברים שהייתי רוצה להשתמש אבל האסוציאציה עדיין כואבת מסתבר, אםפילו שעבר זמן. אז כנראה שזה באמת רק חפץ והכל בראש שלי- אבל זה עדשיין בראש שלי...
שומרת הכל, זה לא מפריע לי, \ בדיוק כמו שאני שומרת מכתבים מידידים/ות ישנים, שומרת גם מהאקסים, הכל באותה הקופסה, נחמד להתנסטלג מדי פעם. בחפצים שימושיים שקיבלתי אני משתמשת, הלא שימושיים נעלמו כבר מזמן.. איכשהו, מתישהו, ג'אנק לא שורד פה יותר מדי זמן בין כה. אבל במידה ואת בחורה מאוד סנטימטלית והחפצים עושים לך רע אז אין טעם לשמור פצצה מתקתקת בבית.