סוף דבר
קודם כל תודה על המחמאות, אני עדיין טירונית בבישול וממש שימחת אותי עם כל הקומפלימנטים (די, תמשיכי...)
ולמתכון המתוקן: להכניס לתבנית אפייה את המרכיבים הבאים: 1 כוס אורז שטוף (*במים רותחים, הערה למטה) 2 כוסות מים 1 כף אבקת מרק עוף 1 גזר מגורר 1 בצל מגורר 1 פלפל אדום חתוך לקוביות 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות 2 קישואים מגוררים עגבנייה מגוררת (לא חובה) מלח ופלפל לפי הטעם ניתן להוסיף פטרוזיליה ושמיר, אני אישית אוהבת אבל לא הכרחי. לבחוש הכול בעדינות. לסדר מלמעלה כרעיים עוף לאחר שטובלים אותן בתערובת שמן+ פפריקה מתוקה+ שום כתוש התיקון שלי: לאפות בחום 220-240 מעלות (תלוי בתנור) מכוסה בנייר אלומיניום כ-3/4 שעה. לאחר מכן להסיר את נייר האלומיניום ולאפות עוד כ- ½ עד ¾ שעה, ובמחצית הזמן הזה להוציא החוצה, להרטיב את האורז ולהפוך את העוף. לגבי שטיפת האורז: יכול להיות שכדאי לחלוט קודם את האורז במים רותחים מהקומקום ולתת לו קצת "לשבת" במים הרותחים לפני שמסננים, כי מבחינת בישול הייתי צריכה להרטיב את האורז מספר פעמים ולערבב כדי שהוא יתרכך כמו שצריך. אולי מישהי עם ניסיון בבישול אורז יכולה לתרום מניסיונה.