חפשו חיים!!!

חפשו חיים!!!

תסלחו לי אבל אתן ממש בנות בלי חיים מקימות פרום לאסון טבע הזה....אין לי מה להגיד חוץ מ חחחחחחחחחחחחח אחד גדול. בטח אתן בנות 12 שמה שמענין אותו זה לשבת אם אחד הפוחלצים במסעדה או מי יותר חתיך קיאן או ניקי (מה זה השמות האלה ככב קוראים לכלב...) השירים שלהם בלי תוכן....אין להם יופי או כישרון בגרוש אז תעשו לכולנו טובה תמצאו חיים ומהר...

metalgirl

New member
בן אדם אתה צודק

ולכל האהבלות בנות ה12 (לא את אספיר) מה הקטע?הם רק בני אדם הם לא שרים כל כך יפה והם לא עד כדי כך חתיכים השירים שלהם חסרי כל משמעות. שמעתם פעם שיר של רייג` אגינסט דה משין???קראתם פעם את המילים לאחד השיריפ של פאפא רוצ`???זו מוזיקה עם משמעות. אני לא באה להטיף לכםץאין לי עצבים אבל האיש צודק...get a life!!!!!!!!!!!!! אורית

אחותי

אני בת ........ ופשוט הבנות האלה שיגעו אותי פרום ווסטליף לא מספיק היתה להם הופעה חצי שנה שלמה שיגעו אותנו ועוד ה``חכמות`` האלה שלמו עליהם 150 שקל הדבר הזה גורם לי לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק

ברוך הבא למועדון המתנגדים:)

נעים מאוד נדב.. הבן היחיד בפורום ווסט לייף...:) וואי איזה כיף כול כך הרבה בנות..

בן 19?..תחזור שוב על כיתה א`. .

תלמד עברית.. אבל ממש לא הבנתי מה רצית להגיד בזה... תקרא לי טיפשה,אבל אתה ממש לא ברור.. ........... ....... תתפלא.

sweet_angel

New member
עגיל בלשון היא בת.........

ותגידי ליאת את בטוחה שאת מתגייסת לצבא? כי את נשמעת כמו ילדה קטנה שמתלהבת מלריב עם אחרים באינטרנט....

בטוחה ב-100%

אולי את תתקני אותי? נולדתי ב- 3.6.83 תעשי חישוב ותודיעי לי.. טוב כפרה? יופי. כמה שאת מותק!!! ת`אמת?. אני אוהבת לריב עם אנשים כאלה, ילדותיים כאלה שיגידו לי שאני מתלהבת כזאת.. חחחיחיחיחי פשוט תענוג.

T.Z

New member
אז באמת אין לך חיים

שמעתי שעשו לך לינץ` בפורום תיכוניסטים... חחחחח

למעלה