חפש את המטמון

נימשון

New member
חפש את המטמון ../images/Emo3.gif

מה חשוב לכם באמת כשאתם מחפשים בן זוג
על מה אתם מסתכלים במיוחד מבחינה חיצונית ועל מה מבחינה פנימית

גלית35

New member
באמת באמת?../images/Emo20.gif

שלא יהיה קמצן ריגשית,חס וכרפס אגואיסט,שתיהיה לו אישיות סוחפת-קשה לי להסביר כרגע למה הכוונה שלי. חיצונית:עיניים, שפתיים ו.............. כפות רגלים וידים

אז אני כמעט כמו גלית ../images/Emo13.gif

קודם כל חוש הומור , מבט בעיניים, אם אפשר לראות את הבטן .....אז מצויין
בקיצור, עיניים בעיקר, בטן, נקודות חן ונמשושים ( חולשה ),ויש עוד מקום אחד שאני מסתכל עליו וזה אולי ישמע קצת מוזר- הפאות מתחת לאוזן, מדליק אותי כשיש שם שיער. ויש עוד כמובן. פנימית - חוש הומור,טוב לב.

D e c e m b e r

New member
"האריזה או התוכן?"

משתדלת מאד לפגוש מישהו אחרי שתהיתי על פנים קנקנו, בשיחות טלפון בעיקר, מסננת לפי סגנון דיבור, טעויות דיבור (צורם לי באוזן), אופן ההקשבה, אדיבות, סבלנות, עדינות, חוש הומור, ההרגשה של "זה לא נורא אם שותקים שתי דקות בשיחה" , הרגשת הנוחות ביחד. וכשאני פוגשת: מבט ראשון על העיניים, מבט שני על כפות הידיים. חשוב שיהיה כהה (לא אוהבת בלונדינים) וחיוך ממיס..

נימשון למה את מסבכת אותי ?

אני בעצמי כבר לא יודעת מה אני מחפשת. אני יודעת שאני כ"כ רוצה זוגיות ולא מוכנה להתפשר .. אבל על מה לעזאזל אני לא מוכנה להתפשר ?! תמיד עולה בצאט שאלה של "מה את מחפשת" ... את הרשימת מכולת זרקתי מזמן. אני מחפשת את ההרגשה העילאית הזו, את הפרפרים בבטן, את ה-להתגעגע, את הטלפטיה שאיך שחושבים עליו הוא מתקשר ... את החיבוק החם שמעביר כל דבר רע/עצוב/כואב. לא יודעת באיזו אריזה חיצונית הוא יגיע... מחכה לו שיבוא ויציל אותי מכל המכשפות והשדים

3שרונית

New member
ביום שתפסיקי לחפש ...אז תמצאי

אני מקווה
ממרום שנותיי אני יכולה לומר שבסוף דוקא מה שחשבת שלא יתאים מתגלה כנפלא וההפך צריך רק לתת צ'אנס לדברים שונים, אחרים ולא להיות מקובעים לחלום האביר על הסוס הלבן .....

שרוניתה ...

הכמיהה לזוגיות חיה בי אבל אני לא הולכת ומחפשת בנרות. לא מקובעת כבר אמרתי שאת הרשימה זרקתי איפשהו, נתנת צאנסים, בודקת (מחכה שיגמרו הפקקים
). מקובעת בטוח שלא

3שרונית

New member
ברור לי מתוקה אבל זו היתה תשובה

כללית לשאלה מה מחפשים איפה ומתי וכמה ולמה שרק במקרה "נפלה עליך"

3שרונית

New member
../images/Emo168.gifתיבכי במקומי??

"אני כבר לא יכול לבכות, אני תפקידי לנגב לך את הדמעות..."

תכיני את הטישו ../images/Emo13.gif

אני יוצאת לבדוק את השטח ... הכביש פנוי. לפחות אני אדע שיש מישהו שמחכה שאני אחזור

נימשון

New member
זהו../images/Emo35.gif כל השאר לא מחפשים../images/Emo35.gif

או שסתם נרדמתם בשמירה

ליאל212

New member
לא מחפשת משהו ספציפי.

מבחינה חיצונית עיניים מדברות, שפתיים לא דקות וכתפיים רחבות ורק בלי כ-ר-ס הה וכמובן שיהיה גבוה מבחינה פנימית אמינות כנות יושר פתיחות .... פשוט.... רוצה להפגש ולהרגיש שהנה זה הוא האחד שלו ציפיתי כ"כ הרבה זמן. כשאדבר איתו ארגיש שאני מעריצה אותו. כשאתקרב אליו ארגיש שאני רוצה לבלוע אותו (במובן החיובי נא לא לפחד..) כשאסתכל עליו ארגיש שאני חולמת בהקיץ. וכשלא אהיה לידו אחלום על רגע שהייתי איתו. וכשאהיה איתו אויייי כשאהיה איתו..............

yam35

New member
עיניים וכפות ידיים מבחינה חיצונית

פנימית: איש שיחה, ג'נטלמן, זורם מבחינה רגשית ובעל חוש הומור .

© RoNa

New member
וואוו

אני מאלה שיש להם רשימה ארווווווווכה
החיצוניות פחות חשובה. חשוב שיהיה אסטתי ומושך בעיני. הדברים שאני קודם רואה הם העיניים והחיוך. האישיות אצלי זה משהו מאוד חזק. יש אופי מסויים שגורם לי להסתחרר. אלו בעיקר אנשים חזקים ודומיננטים עם כריזמה ובטחון, אינטלגנציה, פתיחות, יושר ועוד... חוש הומור ושובבות בכלל מפילים אותי לריצפה

למעלה